КАУФЛАНД - тема 56

• 43 280
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Оф, ами така е като гледам брошурата по нощите.
Утре сутринта явно ще трябва да я гледам пак на свежа глава. Simple Smile

# 541
Зехтин 15лв.?! Ужас!
Добре, че имам запаси, засега.
Авокадо мрежа има. Ще купя.

# 542
Много ме впечатли, че шампоанът здраве от 400 мл вече е 390 Wink

# 543
Купих скумрията с подлютен доматен сос на Славянка/Бургас/.Не е лоша ,но преобладава доматения сос пред скумрията.Новото в асортимента пушено сирене''Fivepi'' изобщо не става .

# 544
На Славянка всички  консерви са с минимум материал.Даже и доматения сос е повечето вода.

# 545
Аз тункваните бисквити забелязвам, че от правоъгълна формата скоро ще стане квадратна .  Joy

# 546
Въобразявате си вие...,че намаляват грамажи и форми...😝 😃 Просто "усъвършенстват" и "подобряват" опаковките на продуктите....🤣 За нас го правят...😛
На Славяна фиш консервите са като подобните от други марки в този ценови глас. Купувам понякога, но предпочитам сардините на Кауфланд, които са по 1,59 лв. Скумрията им също (тя май беше 1,99 лв), но в нашия филиал или не е постоянен артикул, или не откривам къде точно стои...🤔

# 547
Гледам на зехтин помаче, в събота, сложили ограничение. До 6 бутилки. Joy
То пък някой се е изтрепал да го купува.
Да бяха сложили на олиото. Не, че мен олио ме вълнува. Но малко след дъжд качулка излиза.

# 548
И аз това си помислих, особено на тази цена...🙄

# 549
Всякакви хора има...А и като сложиш ограничение на бройките, доста хора ще купят "позволения" брой, защото е на промоция и има ограничение...да не се минат...

# 550
Уж ползвах търсачката,но не можах да намеря актуална информация по отношение на връщане на ел.уред в Кауфланд.Дублирали сме ютия Тефал,мога ли просто да я върна?

# 551
Може, ако се пази касовата бележка.

# 552
Здравейте,

днес си купих от Кауфланд тази паста за зъби, като си помислих, че е намалена цената, защото няма кутийка. Но когато се прибрах вкъщи видях, че срока на годност е 11.20201. Как е възможно да продават продукт с изтелък срок на годност? Thinking
Скрит текст:

# 553
А не е ли произведена на 20.11.2021 г?🤔 Не би трябвало да продават стока с изтекъл срок, излиза им мисля в системата кога на нещо ще му изтече срока и затова намаляват...След обозначения срок на годност съм проверявала за някои намалени артикули и наистина вече ги е нямало.

# 554
  • Русе
Не е дата на производство.
Аз бих отишла да я върна.
Ето я моята Астера хомеопатика

Общи условия

Активация на акаунт