КАУФЛАНД - тема 56

• 43 285
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Да, така е

# 526
Не съм проверила, но щом казвате, сигурно е така. За да не се минат по повече от 1 път с бонбони за 1 ст за рд?🤔😉

# 527
В ДМ искат ЛК. Simple Smile Никой не дава подаръци по няколко пъти.

# 528
Тези 5 точки и аз ги имам вече.
Значи ги дават, ако сложиш отметка на имейл.
Благодаря ви, че споделяте! Flowers Hibiscus
При мен беше обратното. При регистрация бях отбелязала имейл, но не ми дадоха точки.След известно време сложих и отметка на смс и тогава ми дадоха тези 5 точки и на мен.

# 529
Може би всичко трябва да е отметнато.

# 530
За пръв път отивам в К. След 20:00 часа, всъщност точно 20:00 сигурно е било, когато слагаха намаления на плод/ зеленчук...
Огледах набързо  имаше вече празни места, грабнах набързо връзка копър за около 0.40 лв. И побързах към списъка  с покупки 🙂
Взех също намалено на 50% прясно мляко, к.мляко, даже и 3 кофички Биволско кисело мляко на Димитър Маджаров, за ММ,  дано го одобри 🙂
За пръв път хладилника с намалени хранителни е толкова зареден  при това с толкова мляко 😁
Аз като майка на две деца,  не мога да си представя да остана без мляко вкъщи, та това е задължителен продукт за покупка, независимо кого и къде пазарувам,  и колко има в хладилника вкъщи 😆
Винаги много му се радвам като го видя на намаление 🙂

# 531
Нищо не си харесах от новата брошура, ще чакам вие да ме зарибите с нещо. 😀

# 532
Соул, дай първо да я видим 😄

# 533
😀 След малко златното ни момиче Lenak ще я пусне. Аз я погледнах при пощата и я оставих за рециклиране, бяха я разнесли рано-рано.

# 534
При нас само Лидл имаше. Но аз я виждам в Лидл+. А Кауфланд не я качват в тяхното приложение предварително.

# 535
# 536
Ей, 6 лв. станала Семана-та! Rage

# 537
Но пък тоалетната хартия се е върнала на 16 лева.

# 538
И маслините Услу на 5.

# 539
Но пък тоалетната хартия се е върнала на 16 лева.
Не е...опаковката е с 40 ролки, не с 48...🙄 Междудругото  48 ролки за 19 лв доста им се задържа този път, също кюфтетата от 3,99 лв, които преди бяха по 2,99 лв, а и други артикули. Хората вече добре си правят сметката...Аз определено още изчистих храненето, повиших си изискванията за качество-цена и купувам по-малко неща- за да балансирам с увеличенията. Дори Фамилията не ме заинтригува точно сега и на новата цена да я купя скоро, че имаме запас...🙂
За мен евентуално свински дроб...
Да ви питам, от поне месец-два при нас изчезнаха обикновените носни кърпи с марката на Кауфланд. Тези на цена 1- 1,20 лв за 10 пакетчета. Има само от по-скъпите видове...При вас така ли е? И в нашия Лидъл е същата работа- пак само от скъпите има...🤔🤔

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 12:23 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт