КАУФЛАНД - тема 56

• 43 291
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Аз се чудех защо, когато влизах в магазина, отвътре излизаха хора с препълнени колички със салати, спанак и зелении....Заведения ли зареждат, хотели ли...😅 Оказа се по тази причина😉:

Скромна бях и взех само 2 опаковки спанак по 20 ст😅, няколко салати Айсберг по 45 ст, 3 опаковки аспержи по около 85 ст, 1 опаковка джоджен, лук по 6 ст, една марулка за 10 ст, 2 опаковки бейби чушки по 52 ст, че вкъщи имаме и други неща...Всичко е в много добър вид. Двете опаковки с риган върнах, че вместо по 8-9 ст на касата цената излезе по 1,60 лв- скъпотия...😁 Но пак натрупах 3 точки. Трябва да проверя дали са си взели третата точка (от връщането на двете опаковки розмарин)...🤔
По принцип бях до магазина за храна за мини хамстерите, но единственият вид, който винаги сме купували...липсваше. Даже етикет с цена нямаше, нямаше и празно място...🙄
П. С. Един човек до спанака няколко пъти ме питаше къде е цената му.😁 4-5 пъти му показах етикета с цена, на него не му се вярваше и ме питаше наистина ли това е цената...После повтаряше "Невероятно, невероятно..." (на себе си приказваше).😅 Та взе си спанак и човекът (явно не е знаел, че има такива намаления), а и други намалени неща. 🙂
ИНТЕРЕСНО! Ако смятам какви точки трябва да имам от касовите бележки в приложението (1 точка за 5 лв), изкарвам ги 25 или 26 точки. Едно от двете беше. А имам 30 точки (още не знам дали ще се актуализира -1 точка заради върнатия розмарин или вече се е случило автоматично- имам копие на касов бон за връщане за розмарина). Не съм изчислявала колко точки трябва да имам, ако сумите са с натрупване...
Допълвам: изчислих грубо- около 5 точки повече трябва да имам, ако сумите се натрупват (т.е. ако има натрупване, трябва да имам около 30 точки- колкото имам всъщност, а ако няма- около 25 точки). Което е странно...защото преди поглеждах след всяка покупка, за да разбера има или не натрупване и тогава НЕ получавах по 1 точка за всеки 5 лева (ако са от различни покупки)...🤔🤔 Другият вариант е да ми се е затрила някоя от касовите бележки...

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 08:05 от dolce miele

# 511
Страхотен пазар, Долче, браво!! А, това намаление към колко часа се е случило и в кой магазин?
Аз се чудех защо, когато влизах в магазина, отвътре излизаха хора с препълнени колички със салати, спанак и зелении....Заведения ли зареждат, хотели ли...😅 Оказа се по тази причина😉:

# 512
Кауфланд на Пещерско шосе в Пловдив. Около 21,30 ч някъде, преди това бях и в Лидъл и не съм сигурна за точния час...Но доста неща бяха вече изчерпани и имаше празно място, сигурно е имало няколко етапа на намаление преди това. 🙂 Така и не разбрах защо са толкова намалени примерно аспержите, много крехки и хрупкави...

# 513
Долче съм я признала с намаленията! Браво! 21:30 не съм ходила никога. Трябва да пробвам някоя вечер.

# 514
Долче, ти не спиш ли 😁

# 515
Добро утро

Ей с това се сдобих снощи срещу 79 ст в Кауфланд Банишора 🙂+ намалени на 50% ( само 😭😭😂😂) зелени салати, репички , копър и от печивата - 300 гр.чабата и кашкавалки за днешната закуска. Имаше и други намалени зелении, но празнично се заредих доволно от гостуване на село. Долчето съм я признала - владее изкуството да се възползва на макс от пазарната икономика👋👋👋
И за първи път успях да маркирам приложението в нашия филиал, трупам точки , но нещо не ми е много ясно има или не далавера😉

# 516
  • Пеликания
Понякога и аз след работа минавам, че съм до 20:00 и заварвам някой намаления, например онзи ден взех връзка магданоз по 0,29ст. Но то и все като отида вече е празно Grinning
Бях взела и бонбоните по случай рождения ден за 0,01ст. и на касата момичето тръгва да казва 15 и нещо и изведнъж на касата се появява 5 и нещо и беше доста объркана, че й обясних за купона Grinning

# 517
Купон за РД кога го дават?

# 518
Относно точките.
Някои бяхте писали, че са ви дали 5 точки за попълнени данни. Така ли беше, или греша?
Аз имам точки само за покупки.

# 519
  • Пеликания
Седмица или 2 преди датата. На 17.04. се регистрирах, и имах купон за бонбоните, който важеше до 01.05. Рожденият ми ден беше на 22.04.
За 5-те точки при регистрацията се получават като се съгласите с условията.

# 520
Аз съм отбелязала смс, не имейл. Може би затова нямам. Сега ще го променя.
То за какво ли ми са, досега нищо не съм ползвала.

# 521
Долче, ти не спиш ли 😁
Снощи не особено много... 😁
Дева, то не зависи от мен, а от това кога в магазина ще намалят някои стоки и с колко. Преди Великден доста се стискаха с намаленията- поне една седмица, сега намаляват доста...😃
Дева ме подсети за първоначалните 5 точки с регистрацията! Значи всичко си излиза и не се сумират сумите от отделните покупки за натрупване на точки...🙂

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 21:35 от dolce miele

# 522
Кьораво намаление нямаше при нас тази вечер. Взех само топеното сирене от брошурата и шоколад Мерси видях намален, та грабнах един.

Конкуренцията уважих с повече - банани, боровинки, хумус и бадемова торта, която много ни хареса, утре ще взема още една.

# 523
Тези 5 точки и аз ги имам вече.
Значи ги дават, ако сложиш отметка на имейл.
Благодаря ви, че споделяте! Flowers Hibiscus

# 524
Влязох да разгледам профила си какво съм отбелязала и ми направи впечатление,  че всички данни може да промениш без рождената дата....При вас така ли е?( полето е сиво и не може да се пише)

Общи условия

Активация на акаунт