КАУФЛАНД - тема 56

• 43 296
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • shumen
Аз днес ходих и взех всичко набелязано.Взех и едни възглавнички за столовете и много ми харесаха.

# 496
Ами не е честно да не се натрупват точките. Имам вече няколко сметки, с по стотинки не се допълват до цяло 5. И ги губя реално.

# 497
Дева, и аз мисля, че трябва да е с натрупване. Щом се пази и копие на касовите бележки, сигурно има начин да се натрупват точките...🤔
Аз да попитам, и при вас ли не се отварят копията на касовите бележки? 🤔

Тази вечер пазарувах, сканирах картата (видях го на екранчето, а отделно и касиерката ми го каза), обаче нови точки не пристигат...Чак сега се сетих да погледна, че и касовите бележки ги няма...Не само последната, нито една няма!🤔 Обикновено, когато е налична последната касова бележка в приложението, вече са актуализирани и точките от нея...
Днес пак бомба е паднала при нас при яйцата... 😅 Сигурно по-рано през деня е имало де. Бяха наредили много прясно мляко там, където стоят иначе опаковките/корите с яйца, когато са на промоция.

Човекът, отговарящ за намаленията на зеленчуци, явно е бил на смяна, защото заварих етикети за рукола по 30 ст, коприва и лапад по 15 ст...и други подобни е имало. 😅 Аз се възползвах от това, което беше останало като наличности-  4 връзки зелен лук по 18 ст, 3 марулки по 13 ст всяка, 1 салата Червена за 30 ст, 2 опаковки с микс бейби салатки по 1 лев всяка, опаковка с босилек по 28 ст...🙂 От щанда с намалено месо взех намален нарязан пушен бекон, от тези, които са по 2 опаковки от 125 гр- за около 2,80 лв, редовната цена беше с около 40% повече. От щанда с намалени нехранителни си взех 2 комплекта с микрофибърни резервни подложки за моп по 60 ст и 1 спортна тениска с тюл отстрани за 1,57 лв (тя от месеци се търкаляше при намалените, но никога нямаше оранжев стикер с цената, най-накрая бяха сложили).

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 01:33 от dolce miele

# 498
Какъв е този щанд с намалени нехранителни..🤔
Във всеки филиал ли го има..
Къде е позициониран горе долу.
Не съм забелязала такъв при нас 🤔

# 499
Софи, при нас е близо до или малко преди касите. Понякога слагат голям кош на колелца на няколко метра от намалените хранителни стоки, които са до касата. Друг път пък го слагат накрая на промо стоките...но все е в близост до стената, т.е. не е откъм коридорите, където минават повечето хора. Но в по-големите филиали може и да имат други практики, нашият е малък и слагат там, където могат...

# 500
Долче, имам си всички касови бележки. И като ги смятам, още 3-4 точки трябва да имам.

# 501
Дева, при мен чак към 6 ч се оправи приложението. Преди това ни копия на бележките, ни нови точки...😃 Иначе имам немалко сметки от типа на 9,89 лв, 19,92 лв, 4,98 лв...😆

# 502
Аз предлагам да им пишем да си оправят политиката за точките, да ги направят с натрупване.

# 503
Моите дотук са се натрупали ама не знам дали в края на месеца няма да се занулят

# 504
Какъв е този щанд с намалени нехранителни..🤔
Във всеки филиал ли го има..
Къде е позициониран горе долу.
Не съм забелязала такъв при нас 🤔

При нас има такива кошове, където са по принцип нехранителните неща.

# 505
Моите дотук са се натрупали ама не знам дали в края на месеца няма да се занулят

Как да се натрупали?
На общата сума ли? При мен са за всяка сметка по отделно.

Леми, аз съм за. Кой ще пише? Всеки лично ли?

# 506
  • Пеликания
Вчера минах през Кауфланд и попитах на касата за картата, и момичето ми показа къде да я сложа и занапред мога да си я ползвам. Нямаше от сорта това е само за служители. Имам и 1 точка Grinning

# 507

Как да се натрупали?
На общата сума ли? При мен са за всяка сметка по отделно.

Леми, аз съм за. Кой ще пише? Всеки лично ли?
Ако правилно съм разбрала , до тук са се натрупали тези точки при мен

# 508
Да, Пийк, трупат се точки.
Ние коментираме друго. Че ни ощетяват от начисляване на точки сметка за сметка. А не за общата сума, сумарно.

# 509
Сега се сещам, че щом в Лидъл+ могат да се начисляват точки и има този месец линия, която показва какво си изхарчил, значи не е невъзможно да се трупат точки на база всички сметки, а не сметка за сметка...🙂

Общи условия

Активация на акаунт