Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 706
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Аз отключих дерматит от Saff.

А Белле бокс дали някой получи? Аз нямам нищо.

Аз получих съобщение да очаквам утре кутията.

# 316
Аз също получих съобщение да чакам днес кутията 🙂

# 317
Аз отключих дерматит от Saff.

А Белле бокс дали някой получи? Аз нямам нищо.

Аз получих съобщение да очаквам утре кутията.
Аз получих моята на 1-ви може би защото съм с абонамент 🤗

# 318
Явно наистина всичко си е до кожа. Моята е чувствителна и винаги съм внимавала какво ползвам върху нея, нo Saff ми се отразява много добре. Дано няма изненади за в бъдеще. От кутиите не ми понесе крема на Nini-поизпъпчих се и веднага го спрях, както и Avant с мика.

# 319
И аз също направих дерматит от Saff.

# 320
  • София
Нямаше ли вчера в темата тук пост относно кутия с един много сладурски несесер на fab fit fun, която може да се поръча от някаква страничка оттук (БГ) ? Моля да някой да ми прати линк откъде може да се поръча. Благодаря! Flowers Hibiscus
По темата - аз съм спряла с кутиите, че съм се затрупала.

# 321

Гуд Бокс за м.май. Само чаках да видя дали ще има слънцезащита и веднага поръчах. Много се изкушавах и от Кибрит, но накрая реших само Гуд бокс.

# 322
  • София
Имаше слънцезащита на тази марка май преди 2 години в някоя кутия. Беше ужасна! 😏

# 323
Имаше слънцезащита на тази марка май преди 2 години в някоя кутия. Беше ужасна! 😏
Ееее, ужас! Само заради нея я поръчах. Дано се сработи с моята кожа.

# 324
И goodbox ще са със супер кутия за лятото.
Както и предполагах с 3 кутии ще съм този месец. Кибрит ( тази кутия им е топ за сега през тази година), bellebox ( първо се изкуших заради червилото, а после и другите продукти ми допаднаха), но goodbox засега най ме зарадваха. Обичам продукти, които подготвят кожата за слънце, а и слънцезащита със сигурност ще ми трябва.

# 325
За момента ГБ не ме блазнят с тези продукти. Ще изчакам още дали ще разкрият друго.

Следобяд ще си взема Бгбокс и след това чакам с огроооомно нетърпение Кибрит.

# 326
За момента ГБ не ме блазнят с тези продукти. Ще изчакам още дали ще разкрият друго.

Следобяд ще си взема Бгбокс и след това чакам с огроооомно нетърпение Кибрит.

И аз съм пас за ГБ мес. Май, този месец само Кибрит и Бгбокс. Вече чакам с нетърпение летните кутии, миналогодишната лятна на ГБ беше топ!

# 327
  • София

Разрових се. Кибрит.
Но явно ми е някъде в запасите. Не помня да съм я ползвала.

# 328
Наистина ли е ужасен слънцезащитния?
Мен много не ме блазни, понеже ползвам тониран Слънцезащитен. Другият продукт също 🙄. Мислех да поръчвам ГБ, а сега се разколебах.

# 329
  • София
Нямаше размазване това нещо (а имам опит с Wooden spoon). На таи в ГБ пише, че е прозрачна ама ако е като прозрачната на Wooden spoon пак ще е зор.

Общи условия

Активация на акаунт