Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 697
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм ползвала слънцезащитата от Кибрит. Услужлива съгражданка ми беше продала въпросната кутия. Наистина е ужасна. Плътна, оставя бял слой, не се размазва, след нея лицето стои като намазано с вар. Колкото и скъпа и еко да е, не си заслужава според мен.

# 331
Този на Wooden Spoon От Кутията на GB действително много трудно се нанася ше и оставаше бяло по лицето. Миналата година си го купих на бързо от един магазин и явно бяха подобрили формулата и нямах такива проблеми.

Този от кутията за месец Май не съм го ползвала и ще видим как е. Ако не ще замине за тяло.

# 332
  • Стара Загора
Подкрепям мнението за слъмцезащитния на Еко.. нещо си от Кибрит е покъртителен! Ужасен, бял слой, не попива, трудно се маха.. оставих го за децата за плажа.
Поради тази причина ще пропусна ГБ дори и този слънцезащитен да е invisible.

# 333
Може формулата да е подобрена, защото пише че не оставя бял филм. Аз я поръчах и ще дам отзив като дойде 😉

# 334
Имам малка опаковка от тази слънцезащита във версия invisible. Падна ми се от чуждестранна кутия. Не съм я пробвала - Утре ще се намажа с нея и ще пиша как е Simple Smile

# 335
Флуидът е с лека текстура и няма как да оставя бял мазен филм. Подходящ е и за преди грим. Когато видях "флуид", веднага поръчах 🤸🏼‍♀️

# 336
Ето две снимки - бял е, но се разнася добре, не оставя следи. Обаче е доста ароматизиран - което мен лично ме дразни, защото мразя продукти с аромат. Утре ще пробвам и под грим.

# 337
Нямаше ли вчера в темата тук пост относно кутия с един много сладурски несесер на fab fit fun, която може да се поръча от някаква страничка оттук (БГ) ? Моля да някой да ми прати линк откъде може да се поръча. Благодаря! Flowers Hibiscus
По темата - аз съм спряла с кутиите, че съм се затрупала.
Кръглия несесер? Ако е той е от my little box
Тук гледах че се предлага в Инсталирам от french box или нещо подобно беше.

# 338
Кръглият несесер от my little box вече е изчерпан. Евентуално може да го заредят отново.

# 339
⁉️ОБИЧАШ ЛИ ИГРИ⁉️
🎁Нашата BgBox кутия вече е разпродадена, но трябва да очакваш още много изненади.

🤩В следващото издание се подготвяме за лятото☀️ Ще те зарадваме с нов български бранд, любими аксесоари🌼 и ще се сдобиеш с помощник в ежедневните си бюти занимания😎

📢 Всички поръчки на следващото издание ще участват в игра "УИКЕНД ЗА 4ма" в града на Зимните олимпийски шампиони на България🏅🇧🇬
🤩Очаквай подробности в следващите дни

I💝🇧🇬📦

# 340
Разкостих Бгбокса.
Пробвах масления измиващ продукт на Saffre, след него обичайния гел и после минах с розовата вода. Много рядко ми се случва кожата ми да е така добре почистена. Тя скърцаше, без да преувеличавам. Не мога да спра да я пипам. Утре сутрин с кафето ще си сложа шийт маската.

А тази за коса също утре ще пробвам, но поне на мирис ми харесва.

# 341
  • София
Благодаря, anbibian , One. За него става въпрос. Объркала съм името. Здраве да е, че е свършил, спестих едни пари Blush

# 342
Добро утро! Някоя от вас, която е поръчала от кутиите на Лейди Бокс, дали случайно имате известие от тях. Обикновено пращат по-рано?

# 343
Веднага писах дасе откажа от GoodBox, дано е възможно.
Харесах си друга слънцезащита от аптеката-
Дано е хубава.

# 344
Веднага писах дасе откажа от GoodBox, дано е възможно.
Харесах си друга слънцезащита от аптеката...
Дано е хубава.
Да не си гледала видеото на Зори от AGLU? Simple Smile Тя говори обстойно точно за тази слънцезащита. Аз със слънцезащита от кутия не смея да рискувам и винаги купувам от аптеката. Преди седмица си взех слънцезащитен флуид за лице на Uriage и засега съм много доволна.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 18:03 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт