Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 692
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Не 😂 Гледах новият каталог на аптеки SUBRA, но и Зори ще я проверя, мерси

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 09:51 от bubanka

# 346
Този продукт на La roche ползвах миналата година и съм много доволна. Единственият минус е че е много течна , но от него не ми излизаха пъпки. Със сигурност бих предпочела него , а не някой от кутия

# 347
  • София
Аз пък много харесвам слънцезащитата на Биотрейд с ниацинамид.

# 348
Аз ползвам тонираният флуид на Аvene.
За децата съм взимала с минерални филтри на Uriage, наистина няма размразяване 😉.

# 349
Дали някой е взел Belle бокс Simple Smile

# 350
  • София
Получих си днес BG Box-a!
Доволна съм от измиващото масло! Веднага го пробвах! 😊
Доволна съм и от факта, че ми изпратиха избран от мен продукт изненада и се съобразиха с предпочитанията ми.
Маската за коса е супер иновативен продукт! За първи път виждам маска, която се нанася и по корените и дължините, че и се пени, даже! Нямам търпение! 😜
Имаше и 5 мостри на дневна и нощна грижа за лице.
Ъъъъ.... коригирам се- 4 били Nerd

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 11:55 от kopche

# 351
И аз днес си взех кутията на Bgbox. Пробвах маслото, не е лошо. Малко аромата му не ми допада, но не е нещо фатално. На мен ми се падна розова вода. За жалост на мен мостри не са ми сложили Grinning Чакам си Кибритчето.

Излезна ми реклама на някаква нова кутия globo.box (това е името на Instagram профила им) . Скоро ще стартират с първата си кутия. Преди имаше кутия с подобна идея с храни и аксесоари от различни страни, но нещо не ме грабна и така и не поръчах. Ще следя тази да видя дали ще е интересна.

# 352
Дали някой е взел Belle бокс Simple Smile
Даа, даже назад го бяха снимали 🙃

# 353
Привет на всички Simple Smile
Влизам да дам обратна връзка за bgbox. Повлияна от коментари тук в темата за измивното олио реших да взема кутията. Писах им в ИГ в неделя, ако поръчам сега две кутии и предвид, че има почивни дни кога ще я получа. Е отговориха ми веднага, че ще ги изпратят във вторник и в сряда или четв. ще е при мен. В сряда си ги взех.
Сега почвам да чета за двойното измиване, нямам търпение. Надявам се, че ще ми се отрази добре на лицето Simple Smile Simple Smile

# 354
  • Бургас
А защо не бихте рискували с продукти от кутии?
Само за слънцезащитна,или?
Аз съм много доволна от Paese серума и от крема и серума Bottega Vita age in,повече ми харесват от любимите ми досега кремове и бустер(Vichy89) на Vichy.
И като усещане,и като резултат на кожата, много добре ми се отразяват.

# 355
Здравейте!
Какво е вашето мнение за кутиите на Belle Box?

# 356
Здравейте,  кога пускат летните кутии имате ли спомен кой месец? Не само good box, а и останалите.

# 357
Здравейте,  кога пускат летните кутии имате ли спомен кой месец? Не само good box, а и останалите.
Миналата година в края на Май съм постнала Goodbox в Инстаграм
За другите не знам.

# 358
Не съм доволна от козметиката от последните кутии - стари спирали, които се ронят, стари очни линии…

Здравейте!
Какво е вашето мнение за кутиите на Belle Box?

# 359
Очаквайте съвсем скоро най-желаната ни кутия! ☀️🦩
Готови ли сте? 🌴

Общи условия

Активация на акаунт