Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 690
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Очаквайте съвсем скоро най-желаната ни кутия! ☀🦩
Готови ли сте? 🌴
Миналогодишната им кутия беше много хубава, само нея от летните си взех тогава.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 18:05 от bubanka

# 361
Наистина беше много добра. Бях си взела варианта със слънцезащита на Еолия и много ми хареса! Прочетох и добри отзиви от Кокосолис, но на мен ми трябва висок фактор заради слънчева алергия. Ако има същия продукт веднага взимам без да се замислям! Не държа толкова да пробвам нови продукти, предпочитам такива от които вече съм била доволна.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 18:06 от bubanka

# 362
И аз съм с алергия и останах доволна от Еолиата и им писах да питам дали го имат, оказа се наличен и ми го пратиха със следващата ми кутия.

# 363
Здравейте!
Какво е вашето мнение за кутиите на Belle Box?
Абонирах се от януари тази година, тоест мнението ми е на база 5 кутии. Та имаше някои страхотни продукти (във февруарската на снимката и петте продукта ми станаха любими, чак ме е яд, че не си взех и втора, а трябва да си ги “пестя” 😅).
.
Но други кутии/продукти просто биват  Засега продължавам, но е възможно и да им се наситя и да прекратя след някой месец.

# 364
Предположения? 😅

# 365
Да! Dr.Derm

# 366
Dr.Derm 😅 😅 (Дано!!!) и дано има слънцезащита и околоочен, че този на Saff ми свършва!

# 367
Със сигурност единият продукт е слънцезащитният, в сторито го бяха подсказали. Аз също се надявам на околоочен, искам и фейс лифта. Не съм ползвала нищо на Др. Дерм, но отзивите са много добри.

# 368
Със сигурност единият продукт е слънцезащитният, в сторито го бяха подсказали. Аз също се надявам на околоочен, искам и фейс лифта. Не съм ползвала нищо на Др. Дерм, но отзивите са много добри.

Аз съм ползвала някои продукти и от опит мога да кажа, че са много добри. Всъщност миналата година май пак месец бяха в едно издание в Кибрит слъцнезащита + околоочен. Фейс лифта и аз май не съм го позлвала, но ХидроМагнет съм и кремовете им наистина съм им много добри. Да видим Innocent

А този цитирания от Christina_1 не ми е познат. Май не е на същата марка?

# 369
Този крем за псориазис няма да го сложат, защото е специфичен продукт . Те гледат да са възможно най-универсални в приложението си .

# 370
Здравейте!
Записвам се да следя. Иска ми се да си взема някоя красива кутия, но не съм си избрала. Надявам се отзивите ви да помогнат за избора ми.

# 371
И Bg Box са обявили лятна кутия. Какво ли ще има? Нямам търпение да разкрият нещо и те, и за останалите кутии. А тази със Saffre на мен много ми хареса. Продуктът ми прилича много на този на Lumibee, който много харесвах. А маската за коса някой пробва ли? Нямам търпение да я пробвам, харесва ми, че е и за скалп.
⛱ BgBox Summer ☀ Очаквайте скоро...
Лятото е любимият ни сезон, а първата ни лятна кутия ще ви очарова. Продуктите са внимателно подбрани, полезни и необходими в слънчевите дни.
🎁 Готови ли сте за 𝐁𝐠𝐁𝐨𝐱 𝐒𝐮𝐦𝐦𝐞𝐫😍

Всяка покупка на лятната кутия автоматично участва в GIVEAWAY уикенд за 4ма в прохладната прегръдка на Родопите!
Спечели почивка за цялото семейство с BgBox

Виж още >>https://---shoretner923-3Fu2VKU

# 372
Да попитам за тази Gymbox с фитнес продукти някой поръчвал ли е? Какво съдържа? Няма много снимки в сайта им.

# 373
Момичета, тъй като се обърках със Saff -Saffre и писах коментар под пост във фейсбук. После на лично получих този отговор-

# 374
  • София
И Bg Box са обявили лятна кутия. Какво ли ще има? Нямам търпение да разкрият нещо и те, и за останалите кутии. А тази със Saffre на мен много ми хареса. Продуктът ми прилича много на този на Lumibee, който много харесвах. А маската за коса някой пробва ли? Нямам търпение да я пробвам, харесва ми, че е и за скалп.
И маслото за лице ползвам всяка вечер и маската за коса ползвах вече. Маслото за лице сякаш доста си върви. 3-4 помпи слагам поне. Като разтопен мед се усеща между пръстите. И аромата ми допада много. Измива чудесно слънцезащита и грим!
Маската за коса се нанася на скалпа като шампоан. Тя и консистенцията и е такава по-пухкава се усеща. Мигновено се запенва и нанасям по дължините. Много гладка и мека ми стана косата. Хареса ми много!

Общи условия

Активация на акаунт