Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 687
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, тъй като се обърках със Saff -Saffre и писах коментар под пост във фейсбук. После на лично получих този отговор-
Скрит текст:

Хм, странно! Аз си мислех, че Саф са първи.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 18:07 от bubanka

# 376
  • Стара Загора
Именно Saff бяха първи на пазара, а Saffre яко ги имитират. Може и да са добри, но така да крадат вид на продукт на друга марка..

# 377
И Bg Box са обявили лятна кутия. Какво ли ще има? Нямам търпение да разкрият нещо и те, и за останалите кутии. А тази със Saffre на мен много ми хареса. Продуктът ми прилича много на този на Lumibee, който много харесвах. А маската за коса някой пробва ли? Нямам търпение да я пробвам, харесва ми, че е и за скалп.
И маслото за лице ползвам всяка вечер и маската за коса ползвах вече. Маслото за лице сякаш доста си върви. 3-4 помпи слагам поне. Като разтопен мед се усеща между пръстите. И аромата ми допада много. Измива чудесно слънцезащита и грим!
Маската за коса се нанася на скалпа като шампоан. Тя и консистенцията и е такава по-пухкава се усеща. Мигновено се запенва и нанасям по дължините. Много гладка и мека ми стана косата. Хареса ми много!
Аз мислех, че нещо е сгрешено в описанието, а тя явно наистина се разпенва. Много интересно🤔

# 378
От маската за коса на bgbox, ми се опъпчоса скалпът. За пръв път ми се случва такова нещо. Нали уж била за скалп и аз я нанесох и там...
Почистващото масло за лице също е средна хубост, в сравнение с други почистващи балсами за лице, които съм ползвала.

# 379
Скоро не съм писала и не съм чела назад.
Минавам само да кажа, че съм много доволна този път от кутията на Белебокс, заради грим продуктите.
А кутиите на Кибрит и Гуудбокс получихте ли ги?

# 380
Минавам само да кажа, че съм много доволна този път от кутията на Белебокс, заради грим продуктите.
Аз очаквам тази на Кибрит да дойде утре! Simple Smile

# 381

Ако я получите днес, бихте ли споделили съдържанието ? Аз имам товарителница на Спиди, но пратката ми не е още изпратена.

# 382
Мнооого съм доволна от маската от БгБокс. Косата ми е зверски изтощена от бои и преси. Тази маска ми я направи мека като пух. Като ми изсъхна косата, не можах да спра да пипам крайчетата, където принципно е най-зле положението.

И масленият измиващ продукт ми върши чудна работа.

# 383
Гуудбокс ще ги изпращат след 18ти. И аз бих искала да видя кутията на кибрит, моля който я получи първи да снима Blush

# 384
Аз също съм впечатлена от маската от Bgbox. Косата ми е с балеаж, бързоомазняващ се скалп и сухи дължини. Ползвам само професионални продукти за коса. Миналата седмица я пробвах.
Измих си косата със скраба на IKoo, който беше в Кибрит и с шампоан на Медавита. Сложих маската на скалпа и по дължините. Не мислех, че ще успея да я отмия, но все пак реших да пробвам. Лесно се отми, скалпа не остана мазен. Мисля, че е добра комбинацията със скраба, защото косата след това по-лесно се разресва. Сложих си стандартното термо и олио, но след изсушаване имах фриз и сложих олио отново на суха коса.
Косата не ми се омазни бързо, дължините не ми бяха сухи дори и на третия ден, което с малко продукти се случва.

# 385
Важно!
☀️През месеците #юни и #юли, няма да имаме ежемесечни кутии, последната кутия е през #май, а следващата през #август
*Важи и за абонаментите

🌴През периода, можете да поръчвате всички специални издания.
www.goodbox.bg

Гледам позитивно на новината, само чакам да обявят лятната си кутия! Някакви идеи кога ще обявят съдържанието?

# 386
Скрит текст:

Ако я получите днес, бихте ли споделили съдържанието ? Аз имам товарителница на Спиди, но пратката ми не е още изпратена.
Кибрит ще изпращат пратките днес.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 18:07 от bubanka

# 387
Здравейте, аз от скоро съм фен на кутийте и съм имала 2 гууд бокс и една Кибрит. Може ли да споделите за тази марка Dr. Derm. Не съм попаднала на техен продукт до сега. Какво си заслужава от тяхната козметика и те ли ще са в специалната кутия на Кибрит?

# 388
За мен слънцезащитата на Др Дерм е най-добрата евър. Със сигурност ще я включат в лимитираната кутия. Харесва ми, че е неомазняваща, няма кир ефект и е супер основа за грим.
Бяха пускали и един пептиден околоочен крем - никак не бях уау.
В сегашната (майска) кутия ще пускат измивен гел. Ще го тествам като пристигне.
Иска ми се да им пробвам колагеновия серум (дано го има в кутия).

# 389
A защо мислите, че в майската кутия ще има измивен гел на dr. Derm? Той е в цилиндрична опаковка, а показаната сянка е на тубичка като на слънцезащитния крем.

Общи условия

Активация на акаунт