Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 659
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Подкрепям мнението за слънцезащитата, околоочния ми хареса. Имала съм хидрадерм и колагеновия хидрогел. Общо взето не оставам без хидрогела и слънцезащитата at all times. Най-добрите продукти ever! От известно време не съм ползвала околоочния та би ми се искало пак да го тествам и сравня с този на Саф примерно. Ако има почистващи продукти трябва да си припомня какво тяхно може да съм ползвала, за да дам отзив. Абе ако е кутия с техните продукти, определено ще си заслужава!

# 391
И аз ще  чакаааам с нетърпение лимитираната лятна на гб 😇😇

# 392
Подкрепям мнението за слънцезащитата, околоочния ми хареса. Имала съм хидрадерм и колагеновия хидрогел. Общо взето не оставам без хидрогела и слънцезащитата at all times. Най-добрите продукти ever! От известно време не съм ползвала околоочния та би ми се искало пак да го тествам и сравня с този на Саф примерно. Ако има почистващи продукти трябва да си припомня какво тяхно може да съм ползвала, за да дам отзив. Абе ако е кутия с техните продукти, определено ще си заслужава!
Околоочният на dr. DERM е по-добър от Saff за по-зряла кожа. Аз съм на 40г и определено Saff ми идва лек. Кожата ми е ок, но си имам мимически бръчици от прекалено хилене:)

# 393
На Dr.Derm открих слънцезащитата скоро и я обожавам. Толкова лека, немазна текстура, не оставя бели следи, матира отлично, а и цената и е отлична.
Нищо друго на марката не съм използвала, но четейки ви ми се струва, че ще си паснем и с други продукти на марката.

# 394
Момичета, а пък аз се влюбих в слънцезащитата на Миша от Хей Беа Бокс. Наистина усещането е супер комфортно и никак, ама никак не омазнява! Като лосион е. Обожавам я! И го казвам като човек, който никак не обича наслоени продукти по лицето и не е свикнал със слънцезащита..

# 395
Ето я кутията на Кибрит. Не съм си взела моята все още, но тази ми се мерна в онлайн пространствот. По това, което виждам всичко ще ми влезе в употреба.

# 396
Ето я кутията на Кибрит. Не съм си взела моята все още, но тази ми се мерна в онлайн пространствот. По това, което виждам всичко ще ми влезе в употреба.
Зелената и жълтата тубичка, каква е?

# 397
Жълтата тубичка е скраб за подмишници. За пръв път чувам за такъв продукт.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 12:46 от bubanka

# 398
Жълтата тубичка е скраб за подмишници. За пръв път чувам за такъв продукт.

Звучи интересно, дано да не спира потенето.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 12:47 от bubanka

# 399
Още не съм си взела моя Кибрит, но за разлика от маската за синя светлина на Mudmasky тази ми звучи интересно. Със сигурност мишниците имат нужда от премахване на мъртвите клетки, така че ще я използвам. Дано да не дразни. Лосиона за тяло ми идва малък, ще го ползвам на път.

# 400
вместо скраб за под мишниците можете да ползвате маска или серум с излющващ ефект (аха к-ни, вит. с и подобни), когато слагате върху лицето - има чудесен ефект, а за тези, които използват самобръсначка за това място, намалява врасналите косъмчета

# 401
# 402
  • Бургас

И при вас ли е толкова пълно(празно) шишенцето или само мен са ме прекарали?
Това е най-скъпият продукт в кутията.

# 403
Може ли и снимка с описанието на продуктите? Благодаря!

# 404

Общи условия

Активация на акаунт