Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 656
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Тук вече става интересно!
Отдавна искам да пробвам козметиката на Руми. Надявам се само да не сложат от малките разфасовки тип мостра по 5 мл.
И какъв ли ще е продуктът на CLLC, в сайта не виждам продукт в подобна тубичка?

# 406
  • Стара Загора
Аз отдавна им пиша и намилам да включат Руми, но казаха че се договаряли. Според мен ще е или балсама за устни или стика против изпотяване. Аз съм ползвала почти всичко от нейната козметика и каквото и да бъде ще е супер.

И аз взех Кибрит днес и съм страшно доволна от избора им този месец.

# 407
Тук вече става интересно!
Отдавна искам да пробвам козметиката на Руми. Надявам се само да не сложат от малките разфасовки тип мостра по 5 мл.
И какъв ли ще е продуктът на CLLC, в сайта не виждам продукт в подобна тубичка?

Съдейки по общата стойност на 2та продукта, този на Руми няма да е травъл размер. А тя определено няма лош продукт, само заради това бих поръчала кутията. Пробвала съм почти всичко нейно, освен новия серум Мару, който е за зряла кожа над 40 години, не вярвам и  точно него да го включат. Единствено трябва да се има предвид че продуктите на Руми, поради натуралния си състав, имат сравнително кратък срок на годност (3 и 6 месеца).

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 16:20 от С.Г.19

# 408
Аз си мисля, че на CLLC ще са два продукта, а не един. В сайта им не открих продукти в такава опаковка.

# 409
Аз отдавна им пиша и намилам да включат Руми, но казаха че се договаряли. Според мен ще е или балсама за устни или стика против изпотяване. Аз съм ползвала почти всичко от нейната козметика и каквото и да бъде ще е супер.

Споделете моля за козметиката на Руми. То в тези кутии все нови и нови брандове излизат, които не съм ги чувала до сега и много ме изкушават. Българска козметика ли е Руми?

# 410
И аз си взех моята кутия и съм мнооого доволна! Не съм пробвала скраб за подмишници и едва ли щях да се сетя някога да си купя. Продукта на Dr. Derm изглежда обещаващ, а ако в кутията с продукти на Dr. Derm са различни направо ще мога да си направя цяла рутина. На Melusine скраба много ми хареса, предполагам ще се разберем и с маската. Продукта за тяло за пътуване ще е супер наистина. Само серума на Kos за момента няма да ми влезе в употреба, тъй като лятото планирам да ползвам този с частичките от предното издание. Маската ми за лице свърши и измивния ми продукт за лице също, така че съм много много доволна.

Довечера смятам да пробвам някой от продуктите и ще изразя още впечатления!

# 411
  • Бургас
Lygia,а количеството на серума същото като моето ли е?

# 412
Мисля, че да. Даже не ми направи впечатление да изглежда по-малко или нещо подобно.

Серума е 15 мл. Бутилчицата най-вероятно има няколко мл. отгоре съвместимост, но не се пълни до ръба.

Това, което може да се е случило е твоята пипетка да не е пълна с въздух, а с течност, което да смъква малко нивото. Когато изкарам всичката течност от капкомера при мен вътре се получава едно балонче и нагоре е въздух. Не знам, наистина като гледам снимката ти и моето шишенче с просто око и да има разлика е повече от незначителна.

# 413
Забелязвам,че масово слагат вече в кутиите чуждестранни марки,най-вече от английски абонаментни кутии и това не ми харесва лично на мен,не заради друго,а това че съм пробвала вече повечето продукти като крема с боровинки в кибрит например,най-обикновен крем,но с доста добър състав.Като за тяло след душа става.Мисля,че преди като имаше бг продукти, кутиите бяха много по-хубави

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 00:12 от marga1977

# 414

Споделете моля за козметиката на Руми. То в тези кутии все нови и нови брандове излизат, които не съм ги чувала до сега и много ме изкушават. Българска козметика ли е Руми?

Да, козметиката на Руми Илиева е българска, ето линк към сайта и:

https://rumi.bg

# 415
Аз съм пробвала балсама за усти на Руми и е страхотен. Наистина върши работа за напукани устни и то още при едно- две ползвания. Но все се надявах да е нещо по- така- серум, крем за лице/ тяло… тя има толкова интересни продукти. Разочарована съм, честни казано. Ако пък е стик против изпотяване, още по- зле…
Аз също смятам, че CLLC ще са два продукта. Техните неща изобщо не ги харесвам, а съм пробвала доста. Само едно тяхно масло за тяло с кафе обожавам. Със смесени чувства съм за следващия Кибрит…
Някой взе ли си Лейди бокс май да я издаде😀?

# 416
C.l.l.c някъде из инстаграма четох, че ще имат нов продукт, може да е този в кутията на Кибрит. За Руми и аз съм чувала хубави отзиви. И тази кутия сигурно ще взема, въпреки че имам за няколко години напред козметика 😊

# 417
  • София
И аз съм доволна от кутията на Кибрит. 🤗

# 418
И на мен ми хареса кибрит този път.
Ако някой пробва серума моля да сподели мнение, защото имам 3 отворени вече. Интересува ме дали е на водна или маслена основа

# 419
И аз съм доволна от Кибрит. Само лилавата маска нещо не ме кефи като мирис. Не съм я отворила, но го усещам през опаковката. Леко на химия ми мирише. Очаквах по-лек аромат.

Общи условия

Активация на акаунт