Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 679
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Доста съм доволна от кибрит за май, само продуктът на др дерм ще подаря - не е моята марка. От слънцезащитата им се изпъпчих, а от околоочния ми излязоха милиуми. С нормална към суха, чувствителна кожа съм.

# 466
  • Бургас
И на мен ми хареса кутията за месец май.
Серумът е нещо като масло,но е хубав.
Маската за лице ми е също интересна,ще я пробвам тези дни.
Дезодориращият продукт за подмишници също е интересен,при това не е с химия,тъкмо като за мен.
Боди лосионът стана крем за ръце и лакти,супер си е.

Да не се цепя от колектива,поръчах кутия на доктор Дрийм
На Руми може и да пропусна козметиката,не съм сигурна

# 467
Поръчах 3 бр Др Дерм. Едната за подарък.
На Лейди бокс също ми хареса от снимката тук в темата, но ще се въздържа.
Чакам ГБ лятната 🦩🍹🌻

# 468
Здравейте момичета, някой изпробва ли измивния на др. Дерм от кутията за Май. На опаковката пише измиваща пяна и пилинг за лице, продуктът е супер течен, нито е пяна, нито има някакъв абразив за пилинг  в него. Мирише на амоняк и пари на очите. Не съм ползвала до сега техен продукт и ми е интересно при всички ли е така.

# 469
Здравейте момичета, някой изпробва ли измивния на др. Дерм от кутията за Май. На опаковката пише измиваща пяна и пилинг за лице, продуктът е супер течен, нито е пяна, нито има някакъв абразив за пилинг  в него. Мирише на амоняк и пари на очите. Не съм ползвала до сега техен продукт и ми е интересно при всички ли е така.

Не го бях тествала защото ползвам друг измивен в момента. Отворих го, не ми мирише на амоняк, всъщност има приятна миризма и лека текстура която бих сравнила с измивен гел, след тест на леко влажна китка мога да потвърдя че не се разпени, но леко се сгъсти и побеля. Може би няма да е лошо да пишете на Кибрит за миризмата на амоняк и да направите рекламация.

# 470
Аз го пробвах. Не ми мирише на амоняк. Пилинг ефекта, от това което прочетох се получава, ако се остави на лицето 2-3 минути. Вчера тествах и е много приятен продукт. Обикновено след миене  чистя с тампонче и все има остатъци от грим и замърсяване, а с този не забелязах. Май съдържа плодови киселини или нещо подобно, а не абразивни частици, което за мен е по-добре.

Предполагам пяна няма как да излезе от туба. Всички пяни, които аз съм ползвала са били с помпи, а тази е с естествени измивни съставки, а те не се пенят май много и без това. Пиши на Dr. Derm.

# 471
Чудя се дали да поръчам майската и лимитираната кутии на Кибрит. Прочетох ви и пишете добри неща. Не съм пробвала нищо на Dr Derm

# 472
Здравейте!

Следя темата от изветсно време, но съм новорегистриран интроверт.
 Причината е, че искам да споделя разочарованието си от Lady Box и да го спестя на други дами.

Поръчах кутията за 2-ри път. Миналия месец бях очарована! Според мен е бюджетна кутия и продуктите бяха попадения, въпреки преобладаването на маски за лице/нос (аз обичам маски).
НО за м. Май освен разочарованието във формата на рол-он, "имаше" и маска за лице, която липсваше в моята кутия! Просто я нямаше.

Рзбирам, че може би са били заети и натоварени с много поръчки, празници и т.н., за това им писах. Уви, глас в пустиня... В крайна сметка от моя гледна точка нещата изглеждат така:
1. В кутията уж има 5 продукта за ~ 25-27 лв. (с доставка), единия, от които е рол-он (мини размер). Честно ли? Другия е лепенки за нос. Не съм ги отворила още, но също ми се струват малко на брой.
2. Получих 4 продукта, вместо 5.
3. Писах им относно липсващата маска. Разбира се, не очаквах че ще ми я изпратят, но да я добвят към следваща поръчка или поне "няма да се повтори" щях да оценя.  Вместо това те ме игорираха! Прецениха, че не заслужавам какъвто и да е отговор. Това за мен, като човек работещ с клиенти, е неприемливо и обидно! Независимо какъв е клиента, винаги трябва да почули отговор - независимо какъв!

Вярно, аз съм 1 клиент, но не проявиха каквото и да е отношение или заинтересованост! Не ги прпоръчвам на никого и следваща поръчка от моя страна няма да има.

Т.е. На практика дадох близо 30лв за един боди мист, мини рол-он , лепенки за нос (или лепенкА? Прдестои да разбера) и подозрителна околоочна маска, чиято туба пука странно. Ужас! Да бях пазарувала в местната дрогерия.  Sad Вече ще знам.

За  ~30 лв не очаквах някакви супер продукти, но в сравнение с предишната кутия е просто нелепо.

Сега очаквам GoodBox и се надявам поне те да не ме разочароват.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 23:54 от Kickster

# 473
Kickster Да не би да им трябва повече време да ти отговорят. Не съм поръчвала от LadyBox за сега. Но действително, ако са те игнорирали, не говори добре за тях.

Аз поръчвам Good Box от 2016г до сега
Не съм изпуснала нито една месечна кутия от тогава и нито един път не са пропуснали да ми сложат продукт. А това са 6 години Simple Smile

Поръчах и аз кутията на Кибрит и Dr. Derm. Майската ме чака в Еконт, а аз още една поръчвам.

Globo. box са обявили, че първата кутия е свързана с Япония. В следващите дни ще видим каква цена ще искат и дали ще обяват някакви продукти.

# 474
Kickster Да не би да им трябва повече време да ти отговорят. Не съм поръчвала от LadyBox за сега. Но действително, ако са те игнорирали, не говори добре за тях.

Не съм изпуснала нито една месечна кутия от тогава и нито един път не са пропуснали да ми сложат продукт. А това са 6 години Simple Smile

Поръчах и аз кутията на Кибрит и Dr. Derm. Майската ме чака в Еконт, а аз още една поръчвам.

Globo. box са обявили, че първата кутия е свързана с Япония. В следващите дни ще видим каква цена ще искат и дали ще обяват някакви продукти.
Кои са глобо бокс линк може ли?

# 475
Нямам линк. В инстаграм напиши Globo.box и ще Ви излезе профила им.

Преди бях писала, че ми е излязла реклама в Инстаграм, че стартират.

# 476
  • София
Ма голямо чакане падна да разкрият нещо. Леко ми писна вече. 🙄

Иначе пробвах двете маски от майската кутия на Кибрит и за първо ползване ми допадат. Скраба за мишници ще си го изразходя с кеф също. Довечера ще пробвам и серума, но щом е на маслена основа или ще остане за вечерен, ще го зазимя.

# 477

Да, права си, трябвало им е още време.
След като им писах отново този път отговориха. Предложиха да ми изпратят маската за тяхна сметка или компенсация към следваща кутия ако поръчвам отново. Аз откзаха да ми я пращат. Мързелче съм. не ми се ходи до офиса за една маска. Simple Smile Не знам дали ще поръчам пак, може би ще мина към Good box (предстои да видим) пък и не поръчвам всеки месец, но това вече е добро отношение към клиент.
Явно наистина времето им за отговор е по-дълго или трябва да се пише по-настоятелно, което в случая нямаше смисъл да правя.

# 478
Някой получи ли вече кутията с др Дерм? Моята е пристигнала в офиса на Спиди, надявам се днес да успея да си я взема.

# 479
Здравейте!

Следя темата от изветсно време, но съм новорегистриран интроверт.
 Причината е, че искам да споделя разочарованието си от Lady Box и да го спестя на други дами.

Поръчах кутията за 2-ри път. Миналия месец бях очарована! Според мен е бюджетна кутия и продуктите бяха попадения, въпреки преобладаването на маски за лице/нос (аз обичам маски).
НО за м. Май освен разочарованието във формата на рол-он, "имаше" и маска за лице, която липсваше в моята кутия! Просто я нямаше.

Рзбирам, че може би са били заети и натоварени с много поръчки, празници и т.н., за това им писах. Уви, глас в пустиня... В крайна сметка от моя гледна точка нещата изглеждат така:
1. В кутията уж има 5 продукта за ~ 25-27 лв. (с доставка), единия, от които е рол-он (мини размер). Честно ли? Другия е лепенки за нос. Не съм ги отворила още, но също ми се струват малко на брой.
2. Получих 4 продукта, вместо 5.
3. Писах им относно липсващата маска. Разбира се, не очаквах че ще ми я изпратят, но да я добвят към следваща поръчка или поне "няма да се повтори" щях да оценя.  Вместо това те ме игорираха! Прецениха, че не заслужавам какъвто и да е отговор. Това за мен, като човек работещ с клиенти, е неприемливо и обидно! Независимо какъв е клиента, винаги трябва да почули отговор - независимо какъв!

Вярно, аз съм 1 клиент, но не проявиха каквото и да е отношение или заинтересованост! Не ги прпоръчвам на никого и следваща поръчка от моя страна няма да има.

Т.е. На практика дадох близо 30лв за един боди мист, мини рол-он , лепенки за нос (или лепенкА? Прдестои да разбера) и подозрителна околоочна маска, чиято туба пука странно. Ужас! Да бях пазарувала в местната дрогерия.  Sad Вече ще знам.

За  ~30 лв не очаквах някакви супер продукти, но в сравнение с предишната кутия е просто нелепо.

Сега очаквам GoodBox и се надявам поне те да не ме разочароват.

Привет! Пробвай да им пишеш на имейла или директно в сайта. Писала съм там и са отговаряли почти веднага. Във фейсбук и инстаграм мисля, че е по-трудна комуникацията с тях.

Общи условия

Активация на акаунт