Най-слънчевите мами в арабските страни- 13

• 28 502
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
gorjiana, за сега нямам отговор от там, на някой друг му е излязъл късмета явно  Rolling Eyes
Креми, децата растат и ние покрай тях  Grinning , времето лети, да сме живи и здрави само  Hug

# 106
Люба,извинявай,че вчера не ти се обадих!Видях,че си ми звъняла чак в 6ч.Аз към 6:30 бях на корниша,оглеждах се за вас,помотах се,накърмих Сара под една палма и си тръгнахме.Не можах да ви звънна,защото нямах кредит EmbarassedПредположих,че или сте си тръгнали или не сте ходили.Както и да е-дано за в бъдеще да се видим най-после.
 Днес и при нас е облачно и не ми се излиза.
За това,че няма снимки на децата,само таткото е виновен-все няма време да качи,а аз неразбирам.
 Сара пак беше будна от 3 сутринта до 1 следобед и сега отивам да се ровя из форумите,дано някой ми даде съвет какво да правя,че немога вече така!Сара-заспи,Кари се събужда....

# 107
  • по пътеката
привет мами и бебешоци, писах, писах и като  се забравих, после взе, 4е се затри! та при нас нищо ново, освен, 4е днес се гледахме с  племенника ми и той се 4уди това леля  ли е или извънземно! но е много сладък, не искаше да ми говори, то от мене  не може да се вземе думата, пък и нали е мъж! линда  е  много хитра и си налага, но като не минава с мрънкане и отворена  уста  за рев, отива сърди се  и после идва и пак , но с целувки и много оби4а! ей, опасна е! не ми харесва, 4е  веднага другите  й дават лице, само аз я оставям  да  си пореве и да види, 4е не става все на нейното! Tired
вие как сте с малките, миленке, миме, здрави ли са ве4е! да , веси пусни снимки на  малките дами!нали съм многодетна леля!  Party
дани трябва да е в бг  ве4е!елип какво става с вас? newsm78
къде са другите мами, като 4е са емигрирали или се намират в алжирската пустиня, там ни вопъл, ни стон! ако трябва да  впрягам кервана и да  отивам да ги подбирам! много народ не пише! дано да не му е  доску4ало!лек ден! Hug
емирските поне сте си компания, ей, 4е ми липсва малко приятелско общество на живо!  bouquet Peace

# 108
Здравейте, майчета!
Ние с нетърпение чакаме нашият тати. Ще пристигне на 8-ми. Вчера по новините съобщиха, че нашето летище ще го затварят, когато има мъгла и аз много се притесних. Можело да се наложи в такова време дори да пренасочват полетите към летища на съседни държави  #Crazy Българска му работа..
Гледам ви диетки пазите. На мен кърменето ми се отразява много добре. За 3 месеца свалих 24кг без да се лишавам и да пазя диети  Laughing Е, имам си още за сваляне ама май ще е пролетта  Grinning

# 109
  • O.A.E./ Пазарджик
Браво Веси! както те помня от лятото сега сигурно си станала френска мадама  bouquet колко време ще стои мъжа ти? да си изкарате супер Hug
Марси, вярно им влияе зле като имат много изходи за бягство Laughing Зайед ще го видим утре дали му е минала инфекцията. иначе външно нищо му няма Praynig хич ли няма с кой да си излизаш Sad
лека от мен за сега!

# 110
Привет на най-слънчевите мами  Party
Мадами
ударете по едно рамо ако искате, в тази анкета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0;topicseen
сложили са ни чужбинските мами, въпреки че не ми е съвсем ясно за какво точно става дума  Blush

# 111
  • O.A.E./ Пазарджик
хич и не разбрах кой и кога ги наслага тия номинации и не съм гласувала до сега, но щом е за чужбинските ударих едно рамо Peace

# 112
Привет, момичета!!
Днес при нас е един хубав слънчев ден!
Супер е за разходки!!

Миме, нали ще ходим  Simple Smile

Веси, браво, дано минава бързо времето докато дойде вашия татко  Hug
Марси, нямаш на живо приятели, ние сме тук виртуално   bouquet Hug

Лек ден!!

# 113
  • O.A.E./ Пазарджик
добро утро !
Любе, няма да ходим Sad 
мисли къде да идем след обяд Mr. Green
вчера забравихме да купим тревата и сега се чудя какво да готвя #Crazy
отивам да чистя . пак Twisted Evil
лек ден от мен !

# 114
Здравейте и от нас!
Тука са все едни мрачни и мъгливи дни и ние сас сами си седим в къщи все!
Научи се дасе върти и се мъчи да пълзи!И вече спи по повече от 30 мин следобед,което е много добър напредък!
Веси много готино че вашия тати ще идва!
Марси Тука сме по всяко време, е верно е друго на живо да си побабрим на кафенце, но ние сме тук да ударим рамо когато ти се бъбри!
Миленчето къде се изгуби, сигурно Халид не и оставя и минутка свободна!
А Лорекса къде се загуби?Отдавна не е писала!
Лек ден  bouquet

# 115
А днес си имаме рожденник!
Манел сигурно е много заета, днес Йасин става на годинка!
Хаиде да се почерпим за негово здраве!

А на малкия вече голям Йасин, да е все така весело дете и да радва мама и тати с усмивките си!

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 12:26 от Kremi_m

# 116
  • по пътеката
4естит първи празник на  ясин!
да  расте  голям, силен, умен и послушен син на мама и татко!

# 117
Ей,как ме трогнахте HugБлагодаря ви момичета!Така е докато се натуткам да ви почерпя Embarassed

Толкова съм щастлива днес,една унесена и замечтана.Ех,как мина цяла година,а все едно беше вчера,когато получих най-прекрасния си подарък-Йасин.Ще се размажа по-клавиатурата Blush
Няма да го празнуваме днес рождения ден,че гостите са ни на работа,чак за неделя  съм поканила .Сега ще ходя да поръчам тортата,че не можело по телефон,а как не ми се ходи,но няма начин Grinning
Дани приятно изкарване в България!
Ноя и на теб приятна почивка в Индия!
Лек ден момичета!

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 12:33 от manel

# 118
Честит рожден ден на сладкия Ясин!!!
Да расте здраво и щастиво дете за радост на мама и тати!!!

Весело посрещане на празника Манел smile3525

# 119

Честит ти рожденник, Манел!!
Да расте здрав и щастлив и само усмивки да ви носи!!!

Общи условия

Активация на акаунт