Най-слънчевите мами в арабските страни- 13

• 28 469
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
                     Много хубава торта,мерси Креми!
   След над 2 часа висене в трафика,закъсняхме за прегледа и след него настроението ми е равно на нула.Бебка е наддала само 820г.,и е пораснала с 2.3 см.Много съм тъжна-кърмя я ден и нощ-а само +800г SadТова е минимума. CryСестрата ми каза,че теглото и е нормално,защото се роди близо 5кг,но все пак...Иначе се развива добре.
   В Шаржа вали.Обясних на Кари какво е дъжд,че май не си спомня от мин.година.А ако види сняг има да се чуди!Много поспаливо време,приятен ден на всички!

# 91
privet na nai- gotinite mami v foryma (drygite da ne go priemat kato obida ,no arabskite sa mi slabost) otdavna ne sum idvala, no da se pohvalia nai- nakraia detentse zapochna urotsi po arabski, mnogo sme dovolni.....spravia se chydesno!
  Креми - stiskam paltsi da te priemat na rabotata za koiato shte kandidatstvash, mnogo haresvam profesiata ti ,  i na men mi se iska da sum stiuardesa ama niama  Cry
priaten i usmihnat den momicheta !

(izvinivam se latinitsata,no ne e po moia vina)

# 92

Веси, Честит първи месец на малката Сара!!
Само радост и усмивки да ви носи!!

Дани, лек път!!
Миме, Зайед как е?
Милена, как се прибрахте в дъжда?

Най-после и при нас да завали малко (е, не беше, толкова малко).
Времето е супер, позахлади се малко и праха се поизми  Wink
Миме, ще излизаме ли?
Имаш ли новини за мен?  bowuu

Поздрави   bouquet

# 93
Добър вечер!
Много пусто стана тук момичета!
Днес беше мног ползотворен ден, чистих, поливах джунглата на майка ми и тя като каза сега ще надигнем пътеките и килимите да ги дадем да се перат, и се почна!
Сами днес беше послушен, спинка по 1ч и половвина което е рекорд, преди спеше по 30 мин или по 45!
А сега заспа и е толкова игрив и как ве върти като пумпал в леглото, голям глезло, все да се бута в мама и да си играем двамата!
Сега отивам да гладя че докато е буден не мога, току виж грабнал той ютията и става лошо Sick
Water Lily  защо се шашкаш че не е наддала тя си е повече от нормално наддаващо бебе!Не се отчайваи, има бебета които наддават по 200 г на месец.А сара и без това е родена голямо бебе така че няма от какво да се притесняваш, сами се риди 3,500 и на 1 месец беше 4,800!!Хаиде лека вечер от нас!  bouquet

# 94

Ей, момичета, къде сте?
Аз сервирам кафето и ви чакам да си побъбрим  Simple Smile
Вчера имате извинение, че ви нямаше, защото е неделя, ама днес - не  Wink

Тук е супер време - около 22-24 градуса е и е само за разходки  Sunglasses
Веси, днес няма ли да излизаш  Wink

Пожелавам на всички един прекрасен ден, изпълнен само с усмивки!!!   bouquet Hug

# 95
  • O.A.E./ Пазарджик
Ще пийна едно кайве и аз! мерси!
вярно е супер времето днес. Любе, ще изчакаме 2 дена и ще идем пак до клуба. Който иска да заповяда.
довечера ще излизаме пред нас сигурно, ще ти се обадя. малкия не излиза вчера и полудя.
Милена хващаш ли MBC 3? Зайед много обича да гледа сутрин. пускат Мики маус, Айнштайните, литъл спайдерс. само като чуе музиката и почва да крещи от радост.
купихме билети за 28 декември. ще стоим до 8-ми. не е много, но поне ще празнуваме със семейството Новата година и Рождения ден на Зайед. като се върнем ще се отчетем и в Емирствата Simple Smile така е най-добре : по-често по малко. няма да си омръзваме и няма да ни е тъжно много.
вчера една филипинка (пусто много са любопитни) като ме видя , че купувам коледни картички ме попита дали не било харам за мюсюлманин да ги купува Joy
много се учуди , че имам толкова приятели, които поздравявам. трябваше да й обяснявам, че има разлика от празнуване и поздравяване Laughing

Лилия, не се притеснявай. на брат ми детето също го кърми снахата и наддаде само 800 гр първия месец. едните лекари казаха , че има нисък хемоглобин и било вяло, другите , че му няма нищо...... здрави да са Praynig а и тя голямка се роди.
аз въобще не се впрягах за такива работи. като почнат да им мерят главите през 1 седмица та умирам..... #Crazy
Дани, живот и здраве ще ти се обадя. дано успеем да се видим.
лек ден от нас!

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 10:59 от mariabutti

# 96
 Eй,ЛЮбе,къде ги намираш тия закуски,тортички и кафенца,страхотни са!
 Мисля да излизам,да.Но планувах да се разходя до Фалах Плаза,обаче ще видя-малката се коколи цяла нощ и сега имам главобол.Вие ако ще ходите в палмите-може и аз да ида до там-тъкмо да си поиграят децата,пък и да подишам малко.Кажете към колко ще бъдете там.
МВС 3 също е лЮбимият канал на Кари.И тя гледа Мики Маус.Хващаме го на сателит.Хубаво е,че има филмчета и на арабски и на английски.
 По въпроса с наддаването се успокоих вече.Ама сестрата ме шашна,защото като я питах 800г нормални ли са,тя се облещи и почна да мисли,все едно незнам какво я питаш Thinking
Хайде,чао!Отивам да правя сандвичи с кашкавал  chef

# 97
Веси, сигурно към 16-16.30 ще ходим там, към езерото.
Като тръгнем ще ти се обадим.
Дано вече днес се видим   bouquet

Миме, защо те няма на месенжера?
Уговорката остава, нали?
Обади се като стане малкия и сте готови  Simple Smile

Отивам и аз да похапна, че като каза сандвичи, нещо ме пристърга корема   chef

Лек ден!!!

# 98
Здравейте момичета!
Днес беше мнго ползотворен ден, много съм доволна от себе си!
Пак чистих,сами спи по повечко вече и мога да свърша нещо!
Ходих на фризиор, е не я щадих косата че ме дразнеше беше вече доста дълга!
Пекох риба,и отдавна не се бях наяждала така добре с риба, а и е добре за диетата ми!

приятен апетит!!!
и лека вечер  bouquet

# 99
Добро утро!!

Аз пак минавам с каната кафе и малко дребни салдки

Дано се появят останалите, че да си правим компания  Laughing

Лек и ползотворен ден, момичета!!!  Hug  bouquet

# 100
Добро утро и от мен момичета!

Любе мерси за хубавата трапеза където си ни спретлала рано рано.Няма да ти откажа и дано твоето кафенце ми подейства по тонизиращо,че тея дни нещо ми е такова мързеливо и поспанливо.
Как сте момичета?Дечковчците ви оздравяха ли?
Ох аз отивам да печатам справки,че пак ме завъртя службата Whistling
Лек ден на всички  bouquet

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 10:05 от gorjiana

# 101
  • O.A.E./ Пазарджик
Любе кафе ще си пийна, мерси! сладките за след 2 седмици Heart Eyes
Креми, сега се замислих за Сами. как се буди милия през един час #Crazy  даваш ли му вода? Зайед така се будеше докато не му дадох шишето в леглото. сега сменям памперс към 2 часа, но поне спи цяла нощ. но ние и тримата сме водни помпи Laughing
ей, много си ги обича Айнштайнчетата Laughing ще счупи стола от подскачане само като ги види. и си пада по симфонична музика още от бебе Shocked
Любе и днес ще вали като гледам Sad  след обяд, ако се задържи ше идем до парка. че като тръгнеш на работа с кой ще си излизам Cry Cry

лек ден !

# 102
gorjiana, добре дошла, мила, дано кафето ти е харесало  Hug

Миме, не ми се струва, че ще завали  Shocked
Като гледам слънцето е упорито и ще се покаже...
Ще се чуем, може пък да седнем някъде на открито и покрито  Grinning, ако случаааайно завали...
Може и Мега Мола да посетим  Rolling Eyes

Лек ден и от мен!!!   bouquet

# 103
gorjiana, добре дошла, мила, дано кафето ти е харесало  Hug
О да хареса ми и още как Hugс такава приятна компания как да съм недоволна.Любе какво стана с работата където кандидатства?Имаш ли някакви отзиви от тях?

# 104
Здравейте и от мен!
Мерси за кафенцето, добре ми дойде!
Докато пиша и самито тупна на звмята, оставих го най вътре на леглото и не може да пълзи още ама как се е завъртял не знам #Crazy
Миме сами заспива в 8 буди се в 12 и след това на всеки час, пийне млко вода и заспивано към 3 вече не иска в неговото легло ами при мен, понякога и по рано, в ръцете ми заспива но сложа ли го в легълцето му и се събужда и плаче а при мен спи непробудно!Взе да се изтарикатява маймунката!Сега пък се е научил да се изправя на колене!Тзолков бързо растат, кога минаха почти 8 месеца незнам!
Как са нашите най хубави дечица!
Кога ще видим снимки на Сара, тука толкова лели а не сме виждали нашето бебе! newsm78
Лек ден!Тук е мрачно и много мъгливо!

Общи условия

Активация на акаунт