Най-слънчевите мами в арабските страни- 13

• 28 462
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Честит Имен Ден  Кате ! newsm51
Миме , да и е Честит именният ден и на майка ти ! newsm51
 Tada   Пожелавам много здраве и щестие на празнуващите !
   Tada

# 76
  • по пътеката
Честито на именниците! Да са живи , здрави, много обичани и щастливи! newsm51 smile3525

# 77
  • O.A.E./ Пазарджик
благодаря ви за пожеланията  bouquet
малкия го е нахапал комар  Cry на ръцете, бузата, челото. ухото е най-зле. направо е двойно. като елф е милия Laughing но не дава признаци, че го сърби. сложих райт в контакта. това ни спаси това лято във БГ, че все са отворени прозорците.
отказах се за сега от гърнето. ще опитам след време пак. милия докато чакаше да му приготвя банята го оставих гол. много обича да си тича  hahaha обаче по едно време взе да вика здраво. отивам и що да видя. изакал си се на теракота, гледа го и не може да повярва, че от него е излязло. изпадна в изтерия. аз се чудех да се смея ли да рева ли #Crazy 3 дена се мъчихме, но все ми казва след като е свършил работата, а и това седене на гърнето през половин час му писна много. ще опитам след време пак.
днес обиколихме за зимни дрехи и си харесах някои неща. ботуши не мога да му намеря негов номер, но ще изчакам почти до тръгването. може да има намаления като почне фестивала.

Милена, на 20 -ти е объркала съм се с 5 дни.
http://www.mydsf.com/dsf/index.asp

ей, нещо нямам воля и желание за диета тия дни, а ми се ще поне 5-6 кг да сваля. накупихме си едни мухлясали сирена пак с Бутти. само виното липсва Embarassed

за първи път ядох и custard apple. много вкусна Grinning добре, че ми казаха, че трябва да са меки.
Люба, утре или другиден беше?
Ноя, купи си масла за косата от тяхните пазари. не всички миришат гадно, но са царе на масла за подхранване.
лека от мен!

# 78
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Моите гости си тръгнаха сега в 02 часа... и сега сядам пред компютъра, благодаря ви jasmin, makaui daniela за честитките и пожеланията.... хапнахме, пийнахме.. доста се повеселихме... ама гостите си тръгнаха, че утре са на работа.. а за мен остават огромните букети, многото подаръци  и две мивки с чинии 1dishes, които обаче ще мия утре, че сега ми се спиииии

# 79
добро утро моми4ета

4естит имен ден на имениците( на патерици) Embarassed нямам много време да пиша,4е съм на вълна основно по4истване.тия дни се разбих.прах килими бърсах стъклата и до там.
дима е настинала,а халид с висока температура от снощи.сега сме по цял ден на ръце.ве4е ми омръзна всяка седмица да са болни.

миме и аз разгледах саита.на 20 по4ва.да се приготвим за лудницата и невероятния трафик в дубаи.

кажете ми от къде да си купя кожа(като агнешка) мисля,4е преди бях виждала в ИКЕА,но не съм ходила в новооткритият им магазин и незнам.някои мяркал ли е някъде newsm78

креми и моя лаптоп е без 5 коп4ета Shocked много лесно се вадят с тези малки пръс4ета Laughing

дани кога то4но пътувате Simple Smile

аз 4акам брат ми да доиде и ве4е нямам търпение.още от сега мисля къде да ги разкарвам,но тои нали е рибар мом4е,този път ще го изпратим да хваща акули Laughing

нои4ка лек път мила и весело о приятно прекарване.да снимаш,и да се пазиш.още ли нямаш нет newsm78

лех и спокоен ден   bouquet

# 80
Добро утро ! Flutter
Вече сме почти готови утре на обяд ни е ферибота !
Още не мога да повярвам , че ще тръгваме изчака ми се чакалото за този ден , а сега съм много нервна от предстоящото пътуване .
Най - много ме притеснява това , че в БГ ще ни спират за глупости просещи полицаи .
Миме , дано малкия е по-добре !
И моите моми отичат като ги нахапят комари .
Аз поминалата година докато простирах не съм усетила кога ме е ухапало нещо . След няколко минути започнах да се надувам и да ме боли бузата .Това стана към 12 през нощта та на сутринта като станах бях като балон и от отока около окото ми посиняло .
Тогава кърмех Самира и лекарите ме отсвириха като ми заявиха , че не съм можела да се мажа с куртизон заради кърменето .
Така , че 10 дни си ходих като боксова круша .
Естествено всички ми задаваха глупави въпроси да не би мъж ми да ме е бил .
Децата уж са по-добре , но сега аз започнах с по-сериозната хрема и даже ще се само лекувам щото пак като отида в аптеката ще ми искат рецепта от лекарката ми .
В четвъртък ходих на зъбар и ме върнаха под претекст , че кърмя и не можели да ме лекуват или да ми вадят корени .
Аз не зная с какво лекуват зъби в България , но тук по време на бременност и кърмене не искат да работят в устата ми .

# 81
Здравейте и от нас!
А в бг лекуват зъби докато кърмиш #Crazy на мен ми лепиха коронка, защото по време на раждането ми я бяха избили при интубирането,  нали ми с ложиха спешно пълна упоика.та аз я лепих коронката и един кариес ми правиха, по принцип има упоики и за бременни и кърмещи , които не вредят изобщо, а италианците незнам какъв им е проблема!
Ох аман от болести, сами пак се закашля и ме обхваща паника, давам профилактично сироп за кашлица!
Ноя лек път, знам че индииците имат хубава кожа!
Дани и на теб лек път, и да не срещате никакви полицаи по пътя, и аз много ги мразя, ама като циганки си просят пари!
Азсъм на диетка, че съм се ентусиазирала за интервюто, та да видим!
лек ден на всички!  bouquet

# 82
  • Там където е семейството ми
Здравейте и от нас!
А в бг лекуват зъби докато кърмиш #Crazy на мен ми лепиха коронка, защото по време на раждането ми я бяха избили при интубирането,  нали ми с ложиха спешно пълна упоика.та аз я лепих коронката и един кариес ми правиха, по принцип има упоики и за бременни и кърмещи , които не вредят изобщо, а италианците незнам какъв им е проблема!
Ох аман от болести, сами пак се закашля и ме обхваща паника, давам профилактично сироп за кашлица!
Ноя лек път, знам че индииците имат хубава кожа!
Дани и на теб лек път, и да не срещате никакви полицаи по пътя, и аз много ги мразя, ама като циганки си просят пари!
Азсъм на диетка, че съм се ентусиазирала за интервюто, та да видим!
лек ден на всички!  bouquet
Здравейте момичета.Искам първо да се извиня на всички ви,че се намесвам във темичката,но тъй като винаги ми е било интересно да чета за живота във арабските страни,редовно си ви чета,дано нямате нищо против.
Включвам се във темичката заради Креми.Това с кашлицата на Сами толкова често ми напомня един случай на едно съседче.Непрекъснато кашляше.Лекарката беше посъветвала съседите ми,да махнат всички плюшени неща и детето да няма досег до тях.Махнаха разни плюшени играчки разни постелки по спалня и по дивани и детето изведнъж спря с тази кашлица.Не казвам,че не се е разболявало но го правеше сравнително рядко,когато наистина настинеше.Та мисълта ми е:Креми,защо не опитате така,махни плюшените играчки и разни постелки,ако имате такива мъхести. newsm78
П.П.makaui daniela Оставих ти телефона си на лични,дано си го получила.Ще чакам,като си дойдете и си почините да се обадиш да се видим.Ще ми е много приятно.

# 83

Ivka-10 , може и да си права за Сами на Креми !

Креми , вие правили ли сте тест за алергии ?

# 84
  • O.A.E./ Пазарджик
убеждавам се , че повечето болести май са от слаба имунна система. дори и алериите, освен ако не са наследство. Бутти има алергия, малкия (да не чуе дявол) няма. моя позната нямат алергия в семейсвото, но и двете са с алерии и асматични пристъпи Sad
да се оправяте скоро  bouquet

Милена, заведи ги на другия ресорт на Дибба. дават под наем екипи за гмуркане- и дълбоко и любителско. наистина е много красиво около кораловия остров. има и канута.

# 85
                             Здравейте и от мен!
  Днес Сара става на един месец!Незнам как да ви почерпа виртуално Embarassed-ЛЮба,помагай-ти ги разбираш тия работи!
  Милена в Икеа има кожи,но май сега са по-модерни едни много рошави килими,с дълъг косъм,то не са косми ами прежда!Как се чисти такова нещо с прахосмукачка-незнам!Аз пък съм хвърлила око на едни пухкави кожи дето се продават по автомагазините-естествени са,мисля.
  Утре сме на първи контролен преглед и ще тръгнем в 7ам,за да стигнем в 9ам!!!Някой знае ли какви са тия нови табели по пътя за Дубай,да не би за таксата от 4 дирхама?!
  Бързо оправяне на Сами и Zayed и успех с диетата Креми! 

# 86
Много благодаря за идеята, но кашлицата му беше морка и хрипаше снощи, а за алергията , баща му е бил на инхалации до 5 годинки, както казват там -хасасиа, от прахоляка!
Иначе с никакви плюшени играчки не играе, а и аз слагам парфюм само като излизаме навън, и всякъкви одтри миризми съм премахнала, като прах и омекотител!
Днес не е кашлял, но и мен ме болеше гърлото сутринта , та и аз взех сироп за кашлица!
А Water Lily ако говориш за килимите дето са с дълъг косъм, като китеници са, много гадно се чисти, в кувейт имахме такъв във хола и докато изчистя и на другия ден се носят топчета бълна и на всякъде косми,а аз тогава бях бременна и много ми се гадеше от тези космалаци!иначе бос да ходиш по тях е много яко амание ходехмес обувки из къщи,не можах да го науча да ходим с чехли!
И дано Зайед се оправя бързо, че най-лошото е болно детенце!много много целувки от нас! Heart Eyes
Лек ден!

# 87
  • по пътеката
здравейте и от нас! лек път дани, дано да  си изкарате  4удесно, я колко мами са от региона!големи  партита по женски се о4ертават, дано слу4ите и време! car003 newsm01
 newsm12креми, да  и аз със сина ми махнах вси4ко  мъхаво, мокети, плюшени неща, голямо 4истене на прах, мъжа ми ме запомни с 10 прахосмука4ки на ден, махане на пердета - тотално тероризиране за мене! да не говоря за ограни4ения достъп на хора! имунитетът  му е бил направо на ниво най-лошото! алергиите останаха,но при моите големите са наследство от баща им!дано не е алергия, нещо в бг има бум на астматици последните години, не знам от какво!
ноя сигурно е ве4е на път! да се върне с едно сари и да  пусне снимки, леле каква ли е красота там и зелено!
 smile3509  grinning039
миме, предполагам занеш, 4е има мазила за деца притив насекоми goodandevil,виж му вземи нещо на зайед, горкото дете да не може да се познае в огледалото! може да е паяк, както  го описваш! дано се оправи бързо сладурко!веси, 4естит ви месец, да ти расте послушка сара! здрава и много радост да ви дава! Hug  bouquet
 милен4е вие какво прихванахте пак?  много болни пак има в от4ета!бързо оздравяване! Peace Hug

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 16:53 от marsy

# 88
Мерси за пожеланията,МарсиТук,в Емирствата мин.год.имаше нахапани от паяци в Спрингс,обаче много отровни-не само,че се подуваш,ами и температура,гърчове-при малко дете можело да бъде фатално...Паяците едни такива малки-ама хапят!Имало противоотрова уж...
 И ние си имахме проблем с комарите и то в Дубай,на Рига роуд.Там няма ни море,ни езеро.В Шаржа сме до лагуната с Мария и е обяснимо от къде долитат!Само Райт в контакта ни спасяваше!Кари са я хапали по лицето,краката...Независимо къде,много се подуваше и стоеше повече от седмица.Гадна работа!
  Креми-точно като китеници -това се опитвах да кажа.
Аз знам,че в ОАЕ има много деца с астма-от климата било,а в БГ-от замърсяването на въздуха.

# 89
Water Lili честит месечник със зъкаснение!Да ти расте всмихната и здрава малката кукла!

Да ви е сладко, а виртуално и аз ще се възползвам, че съм пристрастена към сладко!
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт