Най-слънчевите мами в арабските страни- 13

• 28 511
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • O.A.E./ Пазарджик
Миме, разгледах ги всички снимки!! Зайед е невероятно сладък трапчинко!!!  bouquet Ама теб има ли те.. извинявам се за въпроса, ама нали съм новичка в темата, та не те знам как изглеждаш?! newsm78 Embarassed

с абаята и розовата кърпа съм аз Laughing
http://mariabutti.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName= … lbum12&page=5

# 181
добър ден на вси4ки

какъв е този порои днес  #Crazy няма ли да спре този дъжд,да поизлезнем малко.като е по4нало от снощи не е спряло,развали ни празника Laughing

миме бути голяма шапка има Laughing доста ви е наваляло

марси,ще ре4е 4е съм нагоре.какво ми става в последно време не спирам да ям.то не бяха баници,пала4инки,щом пе4ена тиква си правих Shocked
вие да не искате линди4ка да е с права коса?какво е това скубане от страна на свекито ти?и на дима косата е на масури,4ерна,а на халид е кестинява,на слънце направо към тъмно русо отива Laughing
за дъвката любима ми е още от малка(беше дефицит по мое време). няколко зрънца се смесваха с восък помня,но също помня 4ер маика ми даваше по няколко зеънца да гълтам,4е до 7 год се на4урквах ве4ер  Embarassed и аз не мисля 4е е вредна,но провери в гугала за по сигурно Hug

# 182
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Миме, разгледах ги всички снимки!! Зайед е невероятно сладък трапчинко!!!  bouquet Ама теб има ли те.. извинявам се за въпроса, ама нали съм новичка в темата, та не те знам как изглеждаш?! newsm78 Embarassed

с абаята и розовата кърпа съм аз Laughing
http://mariabutti.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName= … lbum12&page=5

Така си и знаех!!!!!!!!!!!!! smile3521 smile3521 smile3521 smile3503

# 183
                  Здравейте и от мен!
  Шаржа е като Венеция-водата си стои,нищо,че вече невали.Нямат ли дренажна система тука!? newsm78
  Вчера и нас ни намокри-бяхме на пикник и като се понамръзнахме,отидохме в Рииф мол,на топло!Аз се затоплих с покупката на нови обувчици!
  Мима и Люба-влезте ми в полужението-бебка все е гладна или мръсна,Кари само иска това и онова,все бързам на някъде...Оня ден даже излязох навън с домашните ми чехли Mr. GreenС майките от октомврийската тема се майтапиме,че с кърмата и мозъкът ни изтича!По-натам ще се видим,иншаала!

Happy National Day!  
      Благодарна съм на всички емирци,благодарение на които аз и моето семейство имаме добри условия на живот!                                    

# 184
  • O.A.E./ Пазарджик
добре, че не съм на четвъртия етаж.

http://mariabutti.myphotoalbum.com/view_album.php?page=1
ето така е в някои части на Шаржа. горките хора.  Praynig
моя луд мъж и той се наврял за саир.
Милена, от Наталия и Алекс му е. откакто му казахме, че е фешън и той не я сваля Mr. Green

Лилия, аз в положението ти влизам. Peace така казани нещата изглеждат по-смислени.
не сме малки( еле аз) нека си казваме нещата със истинските им имена.

# 185
Станчева,защо не се рагистрираш-ще ти пиша на лични.

# 186
Здравейте и от мен!!
Днескашният дъжд направо ги заля като изведро.
Естествено никой не е очаквал такъв дъжд (повече от 12 часа вече) и нямат никаква подготовка  Sad
Снимките на Мима показват това  Sunglasses
А иначе народа е навън и се забавляват под дъжда- голям кеф  Joy
Температурите паднаха до 16-18  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 18:55 от Любс

# 187
Къде е тоя хотел? В Шарджа или В Дубай? За пазаруването много зависи с какви пари разполагаш и какво искаш да пазаруваш. Ако ти трябва нещо наистина евтинко или сувенири, Шарджа е мястото, а иначе за по-така пазаруване в Дубай е истината. Казвам го ,защото съм живяла и в двете емирства+трето - Аджман  Grinning , та за това и аз мога да дам доста идеи за добро пазаруване Wink
Миме, страшни снимки  Peace. Аз съм пристрастна, защото вече съм ви видяла на яве и съм си останала с отлично впечатление  Hug просто си личи,че сте сплотено семейство.
Ние сме в очакване на нашия тати, нищо,че днес ме ядоса. Преди седмица ме пита какви подаръци да носи и аз му казах каквото реши само не и парфюми. днес ми пише, че взел 2 мъжки и 2 женски  #Crazy  #Crazy !! При условие, че знае, че съм зарината от козметика и парфюми! Абе мъжка му работа  Rolling Eyes. За наказание му заръчах и куп други неща.
Майка ми вика да не му се карам, че да му се сецне ентусиазма и да спре да ми прави подаръци  Laughing .Ох, много искам да си го гушна.. Живот и здраве, ще ви зарина със снимки smile3509 photo

# 188
  • O.A.E./ Пазарджик
Хотела е най-близо до Мол оф Емирейтс. там има всичко за всеки  bouquet
старата сука в Дубай е за по-евтини неща или сувенири. тези двете места за шопинг да си оставиш са напълно достатъчни. едно дезърт сафари и почивката ти е пълна.

Веси, напълно те разбирам Hug  и у нас е парфюмериен магазин за всякакви парфюми. и въпреки всичко това лято пак ми донесе два. #Crazy верно не му се сърди. те така са свикнали. особено за раждане на дете. и по-добре от някои, дето не се сещат дори за цвете. а и ти си си ги заслужила.  bouquet
Ноя, прибра ли се вече?

# 189
Здравейте и от мен!
Първо честит ви празник емиски майчета!
Много са готини и ведри националните празници!
А какъв е този дъжд дето ви е залял!Там наистина не са подготвени, миналата година си тръгнах на 17 ноемви и вечерта преди полета ми като се изля един дъжд като изведро, 4 часа валя, имаше затворени улици, наводнени магазини, а и в нашата къща беше аквариум, на 9ти етаж, влизашепрез дограмата, валеше настещаи хола беше до средата като оазис, ъцете ме бяха заболели да подсушавам и изстисквам, хавлии!и само 2 стаи бяха наводнени в които прозорците са жяха сещу дъжда(ама че го казах).шахтите им не са пригодени да поемат толкова мног вода а и водаи пясък и става кал и се запушват мнго лесно отводнителните пахти!
А тук днес един хубав слънчев ден, ходихме на разходка с малчо, тои вече е много шугар,несе спира на едно место, сега се хваща за решетките и се клати напред назад, бръмчи и се лигави и от вчера само повтаря едно и също-дада,дадо,диди, нещо такова, и вика ако не го гледаме!Иска да е център на внимание!
Миленче мног ми хареса картинката с фолиото, а за подаръците з амалките мисля че по удачно ще е да е кухнята,макар че е верно че само ще я разхвърлят навсякъде и ще им омръзне за 2 дни,а пясъка е много кофти нещо в къщи а вие там си го имате в изобилие!а пясъчника можеш да им го изкараш на балкона докато са хубави температурите, абе ти си знаеш!Иначе играчките са им много готини, аз много харесвам на фишер праис играчките-страхотни са!
Ах и на вас да кажа, вчера се бях нагласила с едни високи ботуши, пола до коляното, късо якенце и всичките ми приятелки-ау колко си отслабнала, ами тази пола я носех преди да забременея а сега мис е върти на кръста, имам още 1 кг надолу.само корема ми е все още напред и имам любовни дръжки на кръста, но в понеделник си купувам карта за фитнес!Решила съм да стана както като пристигнах в кувейт, аз преди да забременея вече си имах доста килца отгоре!
Хаиде лека от нас, и по бързо отводняване на емирствата!

# 190
  • O.A.E./ Пазарджик
Добро утро и лек ден!
Креми, браво на теб! успех във всичко, което си започнала!

Милена, сега се сещам, защо не им вземеш от тия гумените(не знам как се казват Embarassed) , които имат по центровете- с пързалки, за скачане. има малки в Карфур. ти имаш място. и твойте са като Зайед- трябва да изразходят енергията та да не правят щуротии.  Laughing
имаше промоции това лято. и аз мисля да му взимам. сега се хвърля на възглавниците в меджлеса или върху нас Joy

а за килограмите . за мен така изглеждаш най-добре. задръж ги. иначе имаш болнав вид.

# 191
  • O.A.E./ Пазарджик
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=3168464 
подобно на това

# 192
добър ден   Hug
днес се о4ертава слън4ево време,след в4ерашният потоп,така,4е ние се приготвяме за разходка Laughing

веси не му се караи на мом4ето,аз като ги посъбера пове4ко парфюми и ги подарявам Simple Smile
креми браво на теб,голяма воля от твоя страна.хубаво е на фитнес и аз искам,но не съм сериозна,знам си се Twisted Evil

ноиа се е върнала,но няма нет.нои4ка дано се вклю4иш и да пуснеш малко снимки от индия Hug

миме харесва ми това.в Бг имаме подобно,но като ги знам как ще си ска4ат един върху друг ми се вижда малко опасно newsm78

# 193
Dobar Den,

vremeto v Dubai e mnogo priyatno dnes za razxodki i piknizi.
Ot vchera si mislex da popitam ne se li pritesnyavate ot podavaneto na takav obem lichna informaziya po Internet. Shiroka publika ima dostam do foruma i ne se znae koi kakvo ima na um. Obiknoveno po Internet forumite obmyanata na lichna informaziya e mnogo minimalna.

Ctancheva, za po podrobna informaziya otnosno pazaruvaneto v Dubai po shopping centrovete, moje da pregledash
 http://www.dubaimalls.blogspot.com.
Nyakoi ot nai-golemite centrove sam opisala i sam pribavila s cherveni bukvi linkovete kam web sitovete im za poveche informaziya.
Priyaten Den na vsichki!

# 194
  • O.A.E./ Пазарджик
Фран, има някой ги е страх. тяхна си работа. ако почна да се съобразявам с подобни и други страхове, не трябва да излизам от нас. и какво може да се случи? не ми знаят банковата сметка, нямам антики за милиони в къщи. а и тук по отношение на кражби е спокойно, знаеш.
но, и да не чуе Дявол!

Общи условия

Активация на акаунт