Най-слънчевите мами в арабските страни- 13

• 28 514
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • O.A.E./ Пазарджик
Милена, ако ти се шие абая. най-после намерих някой , които да шие добре и евтино по какъвто искаш дизайн. на снахата колежка се занимава с всякакви ръчно изработени неща и шие. днес си взех абаята супер е направила и само 100 дхс с материалите.

Креми, смени диетата. сигурно си в застой. виж тази
http://www.soc.hawaii.edu/leonj/leonj/409af96/malonzo/Psy499/3day.html или в Красивия пуснах една тема с най-търсените диети. избери си нещо. знам, че ти трябва, но не сваляй бързо, че наистина кожата се отпуска много. кремове помагат, но не вършат цялата работа.  с търсачка можеш да намериш много теми във форума по тоя повод.

# 166
Ей, мами, страхотни сте. Благодаря за информацията за Дубай, койте се сети нещо за съвет, очаквам с нетърпение. А, сетих се още нещо да питам. Извинявайте, ама за първи път отивам в такава държава и затова толкова се вълнувам. Интересува ме нещо по-прагматично. какво ще ме посъветвате - кое си заслужава да се пазарува в Дубай и горе-долу какви са цените.

# 167
Здравейте и от нас!
Как са малчовците днес?
Сами пак месъбуди в 5ч дас и играем, не знам какво му става вече 3ти ден в 5 е буден и му се играе, след това заспива но само ако го гушкам!
лек и ползотворен ден!

# 168
Bz Моля те изчисти си пощата, защото ти е пълна!

# 169
Zdraveite mamichki v Dubai i idvasti nasam!
Az sam v Dubai i predi jiveex v Abu Dhabi.
Koito se interesuva ot informaziya za Dubai, moje da chete i uchastva v slednite :

http://www.dubaimalls.blogspot.com
http://www.dubaibestbuys.blogspot.com
http://www.shopping-in-red.blogspot.com
http://www.fitshopping.blogspot.com
http://www.christmasdubai.blogspot.com
http://www.chilloutdubai.blogspot.com

Ako iskate da izpartite comentari, ne e neobxodima registraziya no tryabva da se vleze ot Gmail account.
Ako nyakoi iska da zapochne nova tema, ste tryabva da izpratya pokana za registraziya. (pishete do proshopper.dubai@gmail.com)
Nadyvam se che ste nemeritye dostatachno informaziya za Dubai.
Priyatno chetene!

# 170
Water Lili, ще съм в хотел Al Murooj Rotana. Дай някакви практични съвети  къде да ходим, къде да заведем децата и горе-долу какви са цените. Разбрах, че по това време ще има и намаления, какви са?

# 171
Здравейте, сладурчета - малки и големи!

Много се зарадвах на снимките . Зайед е супер ! Много сладък и жив , пу-пу! Миме, не мога да те мисля след някоя и друга година  Peace  Креми, а малкото сладкишче Сами расте ли расте. Наистина ще стане левент! Браво, че си хапва добре. Ние сме от другата партия, но да са живи и здрави !

Миламама, радвам се и за твоето момченце. Къде го записахте да учи арабски в София?

Аз в момента съм в къщи и имам помощник  #Crazy, така че ви напускам.

# 172
Сега гледаме заедно Зайед и Илияс не ми дава да мърдам. Казва : "Искам да видам моя пиятел !"  Laughing

Спомня си, детето... ooooh!

# 173
Сноъ как ме развесели с последния постинг!
Ех децата са ни слънцата, и моя  мног ми помага, всичко дърпа и събаря, и ако не ми е в краката седнал и да си играе не може, все се катери по мен,не знам от зъбите ли е що е, ама те и 4те горе избиха вече, сега ззащо е крив, няма изгледи за нови зъби а току се присети и хленчи!
и е като кученце, все да хапи нещо, дори като му кажа-тикученце ли си и тои ме поглежда дяволито и ми се смее!Разбира вече буболечето!
А и като ме види че бутам клавиатурата и тои там да бута, като бутам само мишката и тои, да не остане назад!
А за рекламите никои не трябвада е пред него, незнам вредно ли е но в стаята в която сме има телевизор и е постоянно включен, и той все гледа рекламите, може да заспива но чуе ли рекламата на едни памперсии се събужда да гледа и се смее а през другото време почва да пищи от радост!Още не развира от анимаций но аз му пускам по малко Cartoon network ама те някои анимации са толкова жестоки и вандалски, те не са за деца, а рядко случваме том и ждери!
мисля DVD да ми взема та да гледа на английски!
Сега ми заспа по никое време но тои следобед подлудя да играе и да пищи, сега 1 ч да спи и ще го събудя, че няма пак през ноща да играем!

# 174
и аз да се разпиша преди да уважа възглавницата Mr. Green

днес цял ден се мотахме в емиреитс мол с една приятелка от ал аин.в доста от магазините има намаление,по слу4аи националният ни ден които е утре Laughing

креми сами  е ве4е голям мъж машала,голям сладур е на леля мом4енцето Hug и халид в момента е залепен за мен.не мога една 4иния да измия,а ме види пред мивката по4ва да реве и да ме бута.
децата имат един такъв период,помня 4е и дима беше така на неговата възраст.малко е изнервящо,но ще отмине

за бели няма да ви говоря,последната беше,4е развили цялото руло с алуминиево фолио в кухнята,дима си прави пъте4ка,а халид си къса и яде Mr. Green ве4ер като ги къпя дима се пързаля в ваната.ка4ва се наи отгоре и се пуска.и двамата се заливат от смях.как не я боли после дупето не  знам Shocked

харесах в ELC пясъ4ник и кухня.кухнята е около 300,а пясъ4ника около 250(маи) и отделно продават пясък към него.4удя се кое да им взема newsm78 знам,4е кухнята е интересна,но пък ще разхвърлят 4астите и толкоз,пясъ4ника е супер,защото и двамата оби4ат да си играят с пясък,но как се 4исти после  Crazy

ФЕАМ ти къде живееш в дубаи?работиш ли?аз нещо не разбраз за тези саитове Embarassed там нещо като форум ли има,или.... newsm78

миме,абаи за сега имам предостатъ4но,макар,4е в по-ве4ето не влизам ве4е Embarassed

лека ве4ер моми4ета  bouquet

# 175
  • по пътеката
привет!  bouquet милен4е това с невлизането в абаите, какво ще ре4е? newsm78 нагоре или надолу?
дано да светне малко утре да направим малко снимки навън с линда!и аз се надявах да й окапят масурите, 4е най-после да спре да я скубе баба й тука, ама не!  те се навиха пак отгоре! Sick няма да стане, ако не я обръсна като каката, странно на кой е генът, 4е и двете са с еднакви коси! на голямата сега и 4удна косата, но на линда  не знам дали няма да остане слаба като моята! на татко й е като руно направо за 4етка става и боде и е 4ерна!много се  е омешала!сега е на бабин дом и нещо ми е смотано, отвикнах да я пускам при баба й, не ми харесва  как я гледа и как й говори!
искам да ви питам има една  дъвка тука  от зрънца, като смола, давайте инфо колко е вредна , 4е да  повдигна  по-смело въпроса! и турците  май я имат!не знам как се казва! #Crazy Sick #Cussing out
фран и аз не разбрах какво да правим по сайтовете, аз ги разгледах и това! ако ти искаш да се вклю4иш към арабските мами , добре дошла!
креми,това до прохождането е доста труден период, ама и после не си е леко, както казват до 3 г  си е  патило!
някой на около 3 г с проблеми с напишването ве4ер има ли да дава съвети!приемам вси4ко!
лека и пратете ни слънце!и топлинка! Praynig

# 176
  • O.A.E./ Пазарджик
прибрахме се блаополучно Praynig
разкошно си изкарахме цялото семейство(почти--12 човека.)
наваля ни здраво. през цялото време валеше на прекъсвания.
по-надолу ще пусна снимки. толкова много хора имаше около Фуджейра. като не видяли. и хич не им пука , че вали. насядали по тревата, разхождат си се Joyтова само хора живеещи в пустинята могат да го направят. и  ние да не останем назад, здраво се окъпахме. добре, че през деня беше топло. за Зайед и братовчед му беше олямо приключение. малкия научи 3 думи на арабски, оставих го да се нашляпа във калта... какво може да иска повече от живота Joy
а колите колко са мръсни Mr. Green и ралита в мокрия пясък си правихме.луда работа ....

Емирските, да ни е честит празника.  bouquet ние по корнич няма да спим днес, събрали са се от всички емирства и обикалят с колите. не липсват и номера- много бавно каране, водещо до задръстване и изчистване на пътя пред тях за да правят ралита #Crazy, стрелби с аспуха, правене на дим, катерене отгоре на колите с развяти знамена. днес и една кола бяха качили на един камион и от там песни и танци. та картинката ви е ясна. Shocked

Марси, тая дъвка я дъвчахме като малки. казваше се восъчна дъвка и се продаваше в аптеките. поне така си спомням. няма проблем за здравето. за напикването знам, че повечето майки слагат памперс ношно време. не е пораснала още да се събужда. малка е , а и ти скоро я научи на гърне. ако искаш я води на лекар да не е физиологично
има деца се напикават през ноща до пубертет Confused дано не е така с малката кукла.

ето малко мокри снимки

http://mariabutti.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album12

# 177
  • O.A.E./ Пазарджик
добро утро!
тук ще ни удави Laughing
http://mariabutti.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName= … 3&id=DSCN6955

# 178
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Миме, разгледах ги всички снимки!! Зайед е невероятно сладък трапчинко!!!  bouquet Ама теб има ли те.. извинявам се за въпроса, ама нали съм новичка в темата, та не те знам как изглеждаш?! newsm78 Embarassed

# 179
Dobar Den i chestit dajd v Dubai!
Vremeto e mnogo priyatno. Az jiveya v Mardif i dnes otlojix vsichki patuvaniya do grada v zamyana na dalga sledajdovna razxodka v kvartala.
V prdishniya mi post napisax linkove kam saitove koito sa s informazionen i razvlekatelen xarakter. Zelta e da obmenyame informaziya za jivota v Dubai i Emrstavata v neofizialna forma. MOyata ideya e nova i se zanimavam s tova ot edin mesez samo, taka che molya izvinete vsichki nesavarshenstva.
Vseki moje da se vkluchi s comentari dori kato Anonimous. V kraya na vseki post ima link "Comments". Izliza nova staraniza s mneniya. Poluchi se nesto kato forum s preimustestvoto da se publikuvat snimki i video klipove.
Nadyavam se da vi e interesno i polezno.
Doskoro & Pozdravi

Общи условия

Активация на акаунт