Най-слънчевите мами в арабските страни- 13

• 28 502
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Ноичка, успокой се миличка. Опитай каквото те е посъветвала Марси. И при нас оцетените чорапки вършат работа. Дано мъниците се оправят скоро. А за украсата - нали казват хората, че счупеното е на хубаво, така че м....та му /дано Рая не ме чуе какви ги говоря  Embarassed/.
Миленка, вие как сте??? Драсни някой ред ако можеш.
Любе, не се отказвай толкова бързо мила. Няколко изгубени дни няма да ни спрат я  Laughing. Но така си е. Като започнахте всички да се бъзикате с мойте камили, така се получава  Twisted Evil.

# 211
Здравейте!
Ама то целия форум липсват 5 дни!
А ели ние твоите камили пак можем да ги почнем!
Ама ти нещо да не ги оставиш гладни , ще отслабат и после ще кажеш че зестрата е лоша!шосни малко нови снимчици на рая и тарек, мног са сладки!
А аз ви бях попитала за възпитанието, със забраните има ли ефект, много се чудя как да процедирам,дали да се карам, дали да плескампрез ръцете или да забранявам!Не знам какво да правя, кажете ми има ли ефект това с наказанията, и какво им абранявате, аз понякога го оставям да си поплаче малко но повече от 5 мин не мога да го оставя да плаче и го взимам на ръце!
А на болните да оздравяват, наистина пробваи с нурофен , на сами така му смъкнах темпертурата и оцетени чорапки!
Ех тези лоши болести!
А милечето беше писала че ако продалжава Кхалид да не яде ще ходят пак по доктори , и татито взел да се притеснява а малкия видимо е отслабнал!, може да са по болниции затова дане пише. сигурно хич не и е до нет сега!
Хаиде лека от нас!

# 212
  • O.A.E./ Пазарджик
Люба, не се коси за такива работи.  bouquet нали ти казах да си гледаш живота Mr. Green

Креми, съвети за възпитание - от всеки различни. ти си го усещаш най-добре. малък е още за наказания. не им увира главицата още за такива неща и не разбират за какво става въпрос. въведи си някакви правила и най-важното е да си магарешки упорита. един път да направиш компромис и ти го връща тъпкано. постоянството му е майката и да го накараш да разбере , че ти си командира на кораба Laughing
оставането да реве. системата на "Супер нани" при нас работи. ако видиш, че се лигави само го остави да си пореве. но не повече от 10 мин. после отиваш и пак го слагаш да си легне. малко погалване, шепнене за успокоение, лека нощ и пак се махаш. ако пак реве пак повтаряш. на третия път без да му говориш въобще и да го гледаш в очите го слагаш пак. и така всеки следващ път. една -две вечери и ще се научи.
пробвай. Hug
но ако реве изтерично и го е страх си го гушкай. чувството за сигурност е много важно за тях сега.

Лилия, нарочно не готвят, а и на мен така ми харесва повече. много се разминават стандартите ни на хранене с другите националности Mr. Green каквото и да сложиш гледай да е лесно за ядене, че няма кой да ги храни по отделно. майките във България се оплакват от ДГ-и, но ако знаят тук как е и на какви цени , ще се хванат за главата #Crazy
намаленията явно пак ще са накрая на феста. аз за това дебна къде има сега, че после няма да сме тук. Twisted Evil

Нойче, мила Hug
все забравям да ви питам. тия противогрипни ваксинации дали си заслужават да се слагат и дали имат ефект?

Милена ще ходят да правят на малкия други изследвания, че е с променливо състояние. явно не й е до нет.

приятно украсяване за празниците. аз купих вече подарък за малкия племенник.  Grinning
днес на РДен Зайед си поигра здраво. но времето се смени 100 пъти Sad
после ще пусна ии малко снимки
ако се чудите защо е все приклекнал- това е новото позиране за снимки Laughing

http://mariabutti.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album14

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 23:06 от mariabutti

# 213

4естит рожден ден сладък АТЛИ
пожелаваме ти едно щастливо детство изпълнено с много любов и радост.Да се оправиш светкави4но бързо и да прекараш един незябравим 2-ри рожден ден.

Нои4ка успокои се скъпа,дано да се оправят,другоо е бял кахър. Hugвесело прекарване ви пожелавам

Малкият е видимо по-добре.в4ера дивя цял ден,яде си нормално.Но му избиха петна по корема и гърба(които по4ти из4езнаха).Ново 20,та днес пак сме на лекар,но предполагам,4е са от претопляне Cry днес сутринта се събуди в 6.30.все още ми е доста притеснено и предполагам 4е ще поискам по сериозни изследвания,след като се консултирам с педиатъра му.на мама мом4ето,сърцето ми се къса  Cry

марси и аз се оглеждам къде да празнуваме коледа(обяд).искам да е някъде на открито,4е да бягат децата.Някои да е ходил В АИРИШ ВИЛИДЖ? newsm78 Хубаво ли е там?става ли за децата? другият вариант на голф клуба,но там ресторанта е вътре,та незнам мислим още.

креми малки са още за възпитание.аз като се скарам на Халид не и тои се обръща и с пръст крещи НЕ,НЕ,НЕ и аз падам от смях Crazy

лилия има градинки в които има диетолози и те съставят менюто на децата.на джумеира е пълно с такива,но пък езикът е англииски.какъв е езикът в градинката на дъщеря ти?и аз правя сандви4и и плодове със сок

елип и аз наи оби4ам да правя ремонт.една стена мога да я боядисам 5 пъти,4е все нови идеи ми идват

лек ден на вси4ки

# 214
  • O.A.E./ Пазарджик

Честит Рожден Ден Атли!
 Весел празник и много подаръци!

Милена на Айриш вилидж има градина отпред, където могат да си играят децата, но не съм виждала да има детски кът. но ние все сме ходили по тъмно Embarassed

# 215

Благодаря ви за пожеланията  bouquet много сте мили Hug

ПО4ерпете се за наше здраве,макар и виртуално,но от Сърце Hug

# 216
 newsm59 Честит Рожден Ден Атли!!!  smile3525
Желаеим ти весело и щастливо детство и живота ти да е изпълнен само с късмет. Да носиш на мама и тати много радост и да порастнеш голям юнак и си намериш готина булка като брат ти  Joy  hahaha  Joy.

Ноичка, аз се шегувам, но как са мъниците??? По-добре ли са днес??? Дано по-скоро болестите отминават. Тортата е много готина, но за мама само напитката, мерси  Laughing.
Миленка, много се радвам, че Кхалид е по-добре. Нека миличкия се налудува сега, че много изпусна.
Креми, за възпитанието съм съгласна с Мария, че трябва да си "магарешки" упорита, макар че точно това качество ми липства на мен и затова Рая ми се качва на главата. Аз съм си виновна. Но тя вече е голяма и започнахме с time-out - самичка в нейната стая. За сега действа при нас, но Сами е още мъничък.

# 217
  • Варна, а по празниците в Ямбол
nbirthday nbirthday nbirthday  party023  party002  ura Tada

Честит рожден ден, Атли!!!

Бъди жив и здрав, послушен, но игрив, радвай мама  и тати и не на последно място много подаръци днес!!

Разбира се ще чакаме и снимков материал!
Ноичка, а на теб по-малко ядове и каръшки дни.... и повече Слънце в сърцето и живота!!! Да ти е жив и здрав рожденика!

# 218
  • по пътеката
4естит ви рожденник , ноя, много да  ти е  здраво и добро дете, атли!дано да си изкарате  4удесно и да не  се отрази болестта на  хубавия повод! newsm51 smile3525  Gift bdbaloni
как е днес , температурата спадна ли? милен4е и на тебе да стискаме палци, 4е кхалед  и той как ви притеснява, ама искай вси4ко макс!
да ви кажа аз не наказвам, имам гор4ив опит с големите и от цялото детство, колкото и да съм либерална и много мека, те сами се наказваха и вменяването на 4увство за вина , го помнят и като ги питам какво помнят от  преди, наказанията и 4е сами са се наказвали, като знаеха  принципите и ситуациите! сега тя сама се сърди като повиша тон, или я шляпна през ръцете или й откажа! опитвам се да не оставя да ме разиграва, казвам един път и заминавам, и тя после ме вика да я обли4ам и ве4е игри не се приемат! не знам каква е рецептата наистина ! може би е до дете и родител! но при голямата ми дъщеря  строгостта ни отдале4и например , остана си по-затворена и не споделя, по-студена, премерена, разумна!

# 219

Честит Рожден Рен на Атли!!
Ноичка, нека малкия сладур само те радва, бъде много щастлив и само усмихнат и много здрав!!!!

Миме, Заед е голям позьор  Sunglasses Laughing
Направо само да го видя, ще го нацелувам едно хубаво  Heart Eyes

Миленка, радвам се, че Кхалед е по-добре вече и е почнал с белите  Joy
Дано днес и доктора го потвърди Praynig

Ели, гледай ги добре ти тези камили, че знаеш ли един ден....  hahaha

Лек ден, момичета, и от мен!!   bouquet

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 14:08 от Любс

# 220
  Весел празник на Атли-весело изкарване и мнооого подаръци!

Милена-градините с диетолозите са Монтесори,нали?Ние сме в Шаржа,ходи в Modern Egyptian scool,съпругът ми не е доволен от условията там,но пък искаме да научи езика с египетския акцент. Simple Smile
    Мария-добре,че ми каза за храната-значи ще наблягаме на сандвичите Simple Smile
     Намеления на детцки маркови дрехи и др. има в Трейд Сентъра,до 12-ти е май newsm78
    Креми-мъничък ти е Сами още-научи го на ,,да,, и ,,не,, първо Simple Smile

# 221
  Ето Кари http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83570
За всички лели тук!

# 222
Честит рожден ден Атли!
 newsm59 newsm59 newsm59
Желая ти безгрижно и много весело детство и да радваш всички наоколо с усмивката си!
Това е за Мама Ноя, и тя има праздник, днес е дала живот на такова малко съкровище!

# 223
  • по пътеката
водна лилия, ами кари си е моми4ето на многото лели, хехе! Peace една целувка от мене, най-порасналата леля! Hug досега подстригвала ли си я? буклите на татко й ли са или твоите?айде сега на малката принцеса да й направите представяне в обществото! bowuu

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 14:18 от marsy

# 224
  • O.A.E./ Пазарджик
Лилия, много ти е сладка малката, машаалла  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт