Изпуснах влака

• 17 908
  • 395
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ориентирай се към жени с пораснали деца, щом те притесняват “ бащинските” отговорности и децата не са ти приоритет.
Не е невъзможно да откриеш жена без деца, но тя ще иска такива най - вероятно.

Не видях писал ли си, но по сайтове за запознанства и приложения,  пробвал ли си?
Как си представяш една евентуална връзка?
Има мъже които имат страх да “дават”, което не се отнася само за материалната страна на нещата, а и за емоции, жестове… те не просто изпускат влаковете, влаковете не спират на техните гари изобщо.
Какво се случи, че изпуснала предните влакове?

# 76
Колеги, коя го взима?

Цял живот страх да не се минат, да не ги "хване" някоя, да не вземе да "надуе корема", все са млади, все им е рано за отговорности.
Така де, да си дойдем на думата.

# 77
  • София
Човекът тука е пуснал обява, вие му разваляте авторитета.

Ахахаххаха....ми да беше писал конкретно: "Аз съм мъж на 39 г., необвързан, със собствено жилище, търся жена до .....години, необвързана, без деца за сериозна връзка....!!!"

Ех, едно време имаше едно предаване - Адрес 4000 Grin
Мъжете смятат, че със самосъжаление имат по-голям шанс.
Да скочат тук мамите и да го почнат да го "гушкат".

# 78
Може вече някоя да му е писала на лични колко са злобни другите жени тук във форума.

# 79
Няма лошо с деца... Ама... Мрън, мрън, мрън... Преминаване от една крайност в друга и прочие. Ясно, оставаш си сам.

Аз и да остана сам, пак си намирам вдъхновение в живота. Но някак си, ми липсва тази пълнота в живота и това усещане, че нещата не са нормални.

# 80
  • София
Ем, тъй, де.
А вие тука го чекнете да си разказва някакви неща, да му разваляте прикритието на многострадалец.

Дио, няма такава, дето да ти запълва липсите, докато ти си си самодостатъчен.
Избери си едното.

# 81
Стандартната пълнота е мама, татко и дете. Аз съм алчна и искам къща, 2 кучета, 3 котки, 4 деца и 5цифрени доходи (засега).
Извън майтапа, повечето жени искат деца и не са навити да им минават годините с някой философ.

# 82
Явно нямаш късмет в любовта. И аз съм така авторе, на теб ти пожелавам успех и да откриеш това, което търсиш Simple Smile. Не може да няма нито една свободна жена на 28 примерно.

# 83
Ти ако си на 39, можеш да намериш някоя наборка с пораснали деца. Хем тя няма да иска повече да ражда, хем ти няма нужда да им ставаш "баща". Ще си гледате кефа и ще си живеете както искате.

В каква среда работиш? Прочетох, че си харесваш работата, но не разбрах дали фирмата е голяма. Казвам го, защото в големите бизнес сгради, кафе да ходиш да си купиш, можеш да забършеш гадже.

Аз съм комуникативна и го казвам от собствени наблюдения, ако си по-интровертен и не заговаряш лесно хората, може и да ти е трудно.

Пробвай с тиндер или нещо подобно.

# 84
  • София
Явно нямаш късмет в любовта. И аз съм така авторе, на теб ти пожелавам успех и да откриеш това, което търсиш Simple Smile. Не може да няма нито една свободна жена на 28 примерно.
Да, да, те 28-годишните умират за депресиран ерген  на 39. Мхм.

# 85
  • София
Ако не искаш деца, не е ли по-добре да се преориентираш към такава, която вече има, или вече не може да има? Иначе не си представям как млада, свободна жена, ще се навие на стар ерген, който дори няма намерение да създаде семейство с нея. Това вече наистина ще е някакъв невероятно малък шанс, освен ако не мислиш да я залъгваш.

# 86
Ти си си в правото да си търсиш жена без деца.
Изобщо не си представям да няма подходяща жена за мъж на 39, по принцип.
Ти сякаш си се предал без бой. Човек, ти си млад! Просто действай.

Благодаря! Това е нещо което ме смущава, възрастта. Едно е да си на 30г. и по съвсем друг начин седят нещата на 40г.

# 87
От сега ти казвам, че проблемът е в теб. Първо, никакъв влак не си изпуснал на 39 години. Можеш да правиш деца поне още 10. Второ, какво им има на разведените с деца?
Да, сигурно няма да намериш млада девойка, но има много красиви и свободни жени на твоята възраст, и това, че са разведени и с деца не е проблем, нито критерий за семейно щастие.

# 88
И какво като е разведена?! Имам един колега, остана вдовец. На 47 години си намери нова любов.. Та нищо не е невъзможно.

# 89
Ако не искаш деца, а само връзка/любов, не мисля, че е трудно на 39. Дори на 50 не е трудно. Ние новите поколения не сме като тези от 60-70-80- те. Те си бяха фиксирани брак/деца.
Манталитетът еволюира. Без деца, със, връзка, раздяла, нова любов, ново начало...всичко е възможно поне до 70. Simple Smile
На 39 си още много млад.

Общи условия

Активация на акаунт