Изпуснах влака

• 17 895
  • 395
  •   1
Отговори
# 90
Някои и на сто години ще си намерят човек в старческия дом.

# 91
  • Далечният изток
То в случая възрастта е най-малкия проблем, по-скоро не е никакъв проблем според мен. На 39 си е абсолютно окей за връзка. Проблемът е в липсата на социални контакти. В това, че се е затворил. Може би има някаква причина, той си знае.

# 92
Авторе, не си изпуснал никакъв влак, но това зависи изцяло от теб и твоята нагласа за живота. Девер ми се ожени на 40г. , жена му е 20 години по- млада. Не ,казвам, че това е съвсем разпространено, но се случва в реала, и то не рядко.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 20:11 от happy doc

# 93
Има го и другият вариант - да седи, да се вайка и да чака.
Гледах в прогнозата, че другата седмица се чака дъжд от булки - е тогава може да падне от небето някоя за него. Wink

Точно това наблюдавам при мен. Оставил съм нещата на "автопилот", без инициатива от моя страна. Но вече почвам да се замислям, че това не е нормално.

#

Поощряваме те да разкажеш малко повече за себе си, за да разберем къде се крие проблемът. Освен възрастта си, нищо друго не си упоменал.
В голям град ли живееш? В самостоятелно жилище (без майки и бабички)? Справяш ли се финансово? Как си с външния вид и хигиената? Имаш ли очевидни недостатъци (заекване, плешивост, шкембе, нисък ръст и др.)? Социален ли си, лесно ли ти се получава комуникацията с околните? Потентен ли си, считаш ли се за "добър" в секса?

От София съм. За жилище и роднини споменах вече. За сам човек се справям финансово. Имам книжка, но нямам кола. Просто не ми трябва. Имам всичко наблизо. Но вероятно това е проблем, защото не показвам положение/стандарт някакъв. Както и да е. Преминавам на следващият чек. Хигиената е ок. Недостатъците, прошарена коса и нисък ръст 1.76м 70кг. ?

Нямам проблем с комуникацията. Просто приятелския кръг е пълна щета. Липсва. Относно последният въпрос, не знам какво да отговоря. По-скоро не.

# 94
Съжалявам, но не звучиш като някой на 39 години, който има с какво да привлече някоя. Най-малкото - кола. За София е почти нереално да нямаш кола.
Стоиш ми като някой супер неинициативен, без ясна визия какво иска...
Външността не е от голямо значение, не си нисък.
По въпроса за секса - това може да е причина да не можеш да задържиш някоя жена във връзка. Особено на 30+ жени, които знаят какво искат и как го искат. Аз лично съм зарязвала мъж, след нощ, която не ми хареса секса с него. А съм била на 20-ина години.

# 95
Кола се купува. Това да е проблемът.

За мен проблемът е липсващия приятелски кръг. За мен хора без приятели са странни и винаги имам едно наум с тях. Явно авторът просто не умее да комуникира. Среда трябва. Ако си бил само с няколко жени в живота, няма как да имаш самочувствие в кревата. Ако си на 20 е едно, ама на 39 сигурно на челото ти го пише. Извинявай, ама много личи, като жена ти го казвам.

# 96
Айде сега, нямал кола и ще си умре сам. Абе вие в някакво паралелно измерение ли живеете? Не му трябва, това каза човекът. Ако някоя жена има претенции да я развозват и няма пари да си плати такситата ако не ѝ се пътува с градски транспорт и единствено поради тази причина не иска да е с него, отървал се е.

Честно убиват ме такива разсъждения. Все едно няма таксита в тоя град.

# 97
Разбира се, че се купува, ама да вземе да си купи. Не е задължително, но пък спестява време и е голямо удобство, особено за София. По-скоро се има предвид, че му е достатъчно да се движи в една определена зона/квартал и да няма нужда да излезе от зоната си на комфорт.
Приятелите няма да се появят на прага му, трябва да си ги създаде. Най-малкото може да почне да излиза с колеги.

# 98
Ех, кръгът бил малък, а интернет, фейс, групи по интереси? Ако ти е цел в живота нещо ще намираш време да заделиш, чатиш, плевиш, обработваш почвата, лозе на баир е, ама тук-там някой току изкопае съкровище, не е като да няма.

# 99
Нека не се лъжем! Да си ерген на 39 и да нямаш преспектива за връзка, винаги има причина. И ръстът не е толкова нисък.
Беден ли си?

# 100
Звучиш ми като инсел. Причината да не задържиш жена е, защото не харесваш жените. Сам разбираш, че нямаш много предимства на пазара, но съдиш жените с деца още в първия си пост. Повърхностен си. Имаш си някакъв идеал в главата, но нямаш желание да се издигнеш до стандарта, който търсиш. Докато не се влюбиш истински в жена, никога няма да намериш щастие.

# 101
Просто приятелския кръг е пълна щета. Липсва.
Ето тук е заровен ключът от палатката и отговорът защо си там където си. А винаги ли е било така или само последно време. Имаш ли представа защо се е получило така?
Относно последният въпрос, не знам какво да отговоря. По-скоро не.
Как не знаеш какво да отговориш? Връзка не си ли имал досега?

# 102
  • Sofia
Това е нещо което ме смущава, възрастта. Едно е да си на 30г. и по съвсем друг начин седят нещата на 40г.

Приятелю, няма жив човек на тая земя, който да не го притеснява възрастта (и в тази връзка – смъртта), но най-вече старостта е това, което в еднаква степен терзае съзнанието на богатия и на бедния, на умния и на глупавия, на красивия и на грозния. Така че ... дишай! Не си сам в това отношение и моят съвет е да не позволяваш на концепции, които са отвъд твоя контрол, да осмислят настоящето ти. Времето, за добро или лошо, се изнизва еднакво бързо за всички ни.

# 103
Звучиш ми като инсел. Причината да не задържиш жена е, защото не харесваш жените. Сам разбираш, че нямаш много предимства на пазара, но съдиш жените с деца още в първия си пост. Повърхностен си. Имаш си някакъв идеал в главата, но нямаш желание да се издигнеш до стандарта, който търсиш. Докато не се влюбиш истински в жена, никога няма да намериш щастие.

Айде сега волни съчинения с назидателен тон на базата на няколко мнения на автора. Бил такъв или онакъв, много знаете. Той почти нищо не е казал за себе си. Само човек със сериозни личнин дефицити ще се изкаже толкова крайно с цел да уязви.

Аз пък мисля, че авторът е пуснал темата защото има нужда и подкрепа и може би малко нахъсване да направи нещо. Когато човек дълго време е сам свиква и се примирява и му е все по-трудно да поеме инициативата. Недейте с лошо.

# 104
Подкрепа и нахъсване авторът би търсил в мъжки форум от събратята си.
В женски търси... жени. Grinning То темата си е обява (аз съм такъв и такъв, търся еди-какво си).
Значи е на 39 г., 176 см., 70 кг., с прошарена коса, живее сам, няма кола. Пишете му която я устройва и това е. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт