Изпуснах влака

• 17 983
  • 395
  •   1
Отговори
# 210
Има си хора, които са родени самотници. За мен не е нормално 20 години да не усетя близост с друго човешко същество. И 2 месеца не мога! Мисля, че автора се натяга да бъде с някой само защото “така трябва”. Не мисля, че го иска наистина. Повечето теми тук са писани от жени, които заради “глада” си за връзка, допускат мъже под нивото им. Тук виждам точно обратното, както и при повечето стари ергени - ниво кота нула, но си измислят изисквания, за да  оправдаят незаинтересованост. Ако наистина някой жалее за връзка би спал с всяка навита и би се влюбвал във всяка, която го целува по бузата.

# 211
На 39г. съм, мъж. За добро или лошо останах сам на тази възраст. Нямам човек до мен. Някак си, вече съм приел мисълта, че вероятността за връзка на тази възраст клони към нищожна. Изпуснах бързия влак, когато бях на 20+. На 30+ изпуснах и пътническия влак. Където и да погледна, обвързани. Или разведени с деца. Общо взето, капан на тази възраст. Има ли и други в моята ситуация? Със сигурност има. Не е нещо специално. Дали е нормално такова положение, не мисля.
Разкостихте го човека. Има ли желание да намери жена, може да намери. Ама трябва да действа.

Авторе, замисли се най-напред какво искаш. Трябва ти да вземеш решение - ще търсиш ли партньорка или ще приемеш мисълта, че вероятността е нищожна?  Зависи от тебе. И ако решиш да търсиш - какво правиш по този въпрос - писа, че не обичаш интернетни познанства, ОК (макар че сме в 21 век, ама ти си знаеш).  Ако не по интернет - къде ще търсиш жени, които търсят връзка и съжителство? На тази възраст да се разчита на случайности, когато човек няма среда, дето да изобилства с нови хора е глупаво, а ти не изглеждаш глупав. Според мен трябва да се търси целенасочено.

За протокола, мои познати се намериха по интернет, тя на 42, той на 51, живеят щастливо заедно вече 17 г. Та за 39 г. хич не е късно, стига човек да търси. Но и двамата бяха с ясното съзнание, че търсят партньор. Единият е с деца.

Дали е нормално човек да живее сам, ако си задава тези въпроси, които си задаваш ти - ами не, значи близостта му липсва. Ако е доволен да живее сам - да, нормално е. Успех.

# 212
Само че тук не колата е проблем (такава лесно ще си купи), а 40 годишен (почти) девственик без опит с жените. Това е сложното в случая, защото опит не виждам как ще си купи.
Ще се учат двамата, в действие. Звучи леко абсурдно, на 40 тепърва да почваш сериозните неща. Изградени навици и манталитети как се напасват.
Но, всеки си намира ниша.

# 213
А, да, изказването за пътническия влак го бях забравила, а то ми направи впечатление още на първия прочит. Изглежса е имало нещо и преди няколко години. Дали то си е тръгнало, или лирическият герой(мисли, че) го е пуснал на свобода, би било интересен въпрос.

# 214
Авторе, би ли споделил преди колко време беше последната ти връзка и защо приключи? Може би в тази информация се крие част от причината да не ти се получават нещата? А приятелската ти среда каква е - излизаш ли често с приятели и може ли покрай тях да се запознаеш с някоя подходяща?

Вече споделих някъде накратко в темата. От това което се случи, си извадих поука да не се повтаря. Преди време дори направих опит да открия въпросното момиче, но всички контакти които имах тогава, ме доведоха до задънена улица. Знам приблизително къде живее с точност блока откъдето съм я взимал с кола. Да кола. И други адреси където сме ходили. Но реших да не се впускам в следователска дейност. Оставих нещата такива каквито са.

Относно приятелската среда съм написал още в първият пост.

#

Ориентирай се към жени с пораснали деца, щом те притесняват “ бащинските” отговорности и децата не са ти приоритет.
Не е невъзможно да откриеш жена без деца, но тя ще иска такива най - вероятно.

Не видях писал ли си, но по сайтове за запознанства и приложения,  пробвал ли си?
Как си представяш една евентуална връзка?
Има мъже които имат страх да “дават”, което не се отнася само за материалната страна на нещата, а и за емоции, жестове… те не просто изпускат влаковете, влаковете не спират на техните гари изобщо.
Какво се случи, че изпуснала предните влакове?

Притеснява ме адаптацията. Нямам опит с деца и не знам какъв ще е резултата от една такава връзка. И без това децата вече са поставени в ситуация, която сама по себе си е тежка.
Нямам страх да дам. Ако не ми достига нещо, ще работя по въпроса да осигуря/попълня липсите. Имам желание за надграждане. Както материално, така и социално.

#

Колеги, коя го взима?

Цял живот страх да не се минат, да не ги "хване" някоя, да не вземе да "надуе корема", все са млади, все им е рано за отговорности.
Така де, да си дойдем на думата.

Това изказване е неловко. За мен говоря. Темата наистина не е за това.

#

Мъжете смятат, че със самосъжаление имат по-голям шанс.
Да скочат тук мамите и да го почнат да го "гушкат".

Самосъжаление? Много съм далеч от това.

Така ме "гушкат", че направо се задушавам.

#

Може вече някоя да му е писала на лични колко са злобни другите жени тук във форума.

Импровизация. Оценявам женската логика и начин на мислене.

#

Ем, тъй, де.
А вие тука го чекнете да си разказва някакви неща, да му разваляте прикритието на многострадалец.

Дио, няма такава, дето да ти запълва липсите, докато ти си си самодостатъчен.
Избери си едното.

Съгласен съм с това което си написала. Но това усещане, че нещата не са нормални не ми дава спокойствие да продължа с този избор. И в двата случая има изпитания и трудности.

#

Стандартната пълнота е мама, татко и дете. Аз съм алчна и искам къща, 2 кучета, 3 котки, 4 деца и 5цифрени доходи (засега).
Извън майтапа, повечето жени искат деца и не са навити да им минават годините с някой философ.

Това го разбирам. Известно ми е. Но не е нещо което ме засяга пряко. Имам предвид правенето на деца. Отдавна съм изпуснал този момент.

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 14:00 от Анонимен

# 215
Имам предвид правенето на деца. Отдавна съм изпуснал този момент.

Все още не си, но натам отиваш. Имаш няколко годинки, в които да се запознаеш с някоя, да я опознаеш и да мислите за деца, ако изобщо искаш, понеже разбрах от темата, че не искаш деца.

Съветвам те да намалиш изискванията си до "търся жена".

# 216
Жените, които ще са навити да те качат на влака си, също не ги засяга. Ти си нещо, което те прекрачват.

# 217
  • Тра-ла-ла
Аз така и не разбрах авторът какво иска и какво търси...и дали търси или чака да се спъне в НЕЯ...или му е все тая и кот-такоа.

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 15:01 от Джулая

# 218
Притеснява ме адаптацията. Нямам опит с деца и не знам какъв ще е резултата от една такава връзка.
Ти опит с жени нямаш, но си се запритеснявал за децата. Изчакай първо да видиш дали изобщо някоя ще се прежали с теб, а децата има кой да ги мисли (родителите им).

Мъжете смятат, че със самосъжаление имат по-голям шанс.
Да скочат тук мамите и да го почнат да го "гушкат".
Така ме "гушкат", че направо се задушавам.
Това малко ми прозвуча като гладна кокошка просо сънува. При положение, че ни жена, ни приятели си имал, кога успяха тия "жени" да те задушат🙄

# 219
  • София
От опита ми с мъжете досега, единственото, което осъзнах като абсолютен факт за мен е, че мъжът трябва да дава повече, да има повече и да влага повече от жената.
Говоря от пари до грижи по дома!
Щото са се наредили сополанко до недорасляк, всичките с изисквания, а насреща... ясно ви е какво давате.

# 220
Нямам зададен таргет тук, извън скоупа ми на активност е.
Хрумвало ли ти е, че имаш проблем с комуникацията? Щото жени с мрежа не се ловят от доста време и общуването вече е доста съществен фактор.

# 221
  • Great Britain
За всеки влак си има пътници.

# 222

Ама тоз влак да вземе и да спира по гарите, щот иначе пътниците ще хванат друг....

# 223
  • Бургас
Освен за товарните...
Авторе, чувал ли си за сексуална анорексия?
https://zdravaistoria.com/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D … 1%81%D0%B8%D1%8F/
На запад има все повече групи за взаимопомощ при подобни проблеми, даже изместват групите на сексуално зависимите. Какво да кажем..."О, времена! О, нрави!"...
п.п. не е срамно да се потърси специализирана помощ

# 224
  • Далечният изток
Той каза, че не иска да прави секс ли?!
Като започнете да поставяте диагнози, не мога да спра да се смея.... Просто прекалявате някои. Толкова глупости като в тази тема, скоро не бях чела...

Общи условия

Активация на акаунт