Изпуснах влака

• 17 927
  • 395
  •   1
Отговори
# 285
  • Great Britain
Ами някои са вдовици примерно, втори са ги зарязали заради други жени, трети са били в семейство като от представите на Ариел, ама са решили да си тръгнат...парясници какви да са.
Третия вид от поста ти все пак са парясници и според теб,тоест както каза Ариел.

# 286
  • София
Ако според теб жена подложена на тормоз - физически и/или психически е парясница...за да е достойна, може би трябва да седи докато я претрепят.

# 287
Ако според теб жена подложена на тормоз - физически и/или психически е парясница...за да е достойна, може би трябва да седи докато я претрепят.

И с какво автора е виновен за това, че  не ще такава жена? М?
Аз също не искам мъж с дете, това лош човек ли ме прави автоматично?
Нали поне си го признавам за разлика от примадоните тука.

# 288
Айде вземайте се и да приключим с Хепи енд поне една тема Joy

# 289
Най-сетне едно градивно предложение. Blush

# 290
  • Great Britain
Кой да се взема?

# 291
Кой да се взема?

И аз това питам?

# 292
Ариел и автора, как кой.. не четеш с разбиране Wink

# 293
  • Great Britain
Ариел и автора, как кой.. не четеш с разбиране Wink
Ау,сватоса ги набързо.Започна да става интересно.

# 294
  • Далечният изток
Тя си има мъж. Ай четете малко де Joy
Някоя неангажирана да се предложи. Може и на лично. Не на мен, на автора.

# 295
Има от съседната тема 2 моми. Едната на 18, другата към 30.

# 296
По повод връзката с жена с дете има и друг момент. Мои познати мъже, двама са имали такива няколко годишни връзки. Следва раздяла, и не остават в добри отношения с бившите. И двамата ми казват едно и също: гледаш няколко години това дете, привързваш се, обаче след раздялата всъщност нямаш никакъв контакт с това дете, нямаш и права, разбира се. Майката не позволява. И те се чувстват гадно от тази ситуация. В единият случай мъжът е инвестирал и доста пари в образованието на детето, което детето вероятно и не знае. Не, че това е най-важното, но е имало грижи от всякакъв тип. И после нищо.

# 297
Така е. Затова казвам - заварените отношения са сложна работа. Гледаш го, привързваш се, обичаш като свое, не делиш от своите. И след края - нищо Sad
Моята приятелка, която ни запозна с мъжа ми, на моменти не знам какво ѝ става и почва - то, ако вземе да ти пречи, ще го оставиш, кво пък. Викам - не мога, детето…
Wink Simple Smile

# 298
Има от съседната тема 2 моми. Едната на 18, другата към 30.
Човека търси влак, не ролъркостър.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 04:11 от Абуто

# 299
  • Sofia
Въобще не смятам, че липсата на социална среда е нещо, което ще откаже потенциална негова кандидатка, ако приемем, че авторът има какво да предложи. Иначе, какво? Готин, начетен, със собствен апартамент, с хубава професия, без пороци, нормално изглеждащ, ама някоя ще го върне, баш 'щото нямал приятели и не ходил по кръчми. Да, бе, да. Wink Изключително съгласна съм с това, което се написа по-назад – на много жени тази негова изолация ще им дойде дюшеш, защото ще могат по-лесно да го манипулират и връткат. Сори, ама това е действителността.

Общи условия

Активация на акаунт