Изпуснах влака

• 17 875
  • 395
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Авторе, истината е, че говориш суховато и не даваш никакви значими детайли за себе си, за някой да ти даде смислено и обосновано мнение за конкретно твоята ситуация. Съответно, хората си правят заключения и си запълват с фантазията. Ако наистина си дошъл тук за помощ и съвет, по този начин няма да ти се получи. Темата отдавна изфиряса и се движи във всякакви хаотични посоки, просто защото ти не желаеш да коментираш качествено по собствения си казус. Не се учудвай съответно от квалификациите, които ти се поставят, включително трол.

# 331

Дио, записа ли се на фитнес, спорт?
Това май беше единственото, което ти се стори приемливо.

Не съм още. Посещавал съм фитнес зали, но имам по-голям интерес към катерене. Наскоро попаднах на курс по катерене и условията ме устройват.

# 332
Катеренето е супер, ходят и доста жени, бих пробвала и на някакви организирани походи в планината, ако харесваш туризма. Има много приятни хора сред планинарите, организират се във ФБ и се приемат нови хора.

# 333
Точно, катеренето и планинарството са чудесни хобита, много приятни сами по себе си, със сигурност отварят много хоризонти буквално и преносно. Не само за нови хора, но и като преживяване.

# 334
Търсейки жена, да не открие някоя мечка, инак с изключение на това е добра идея...

Боже, боже, тия жени се скрили вдън гори тилилейски... на недостъпни места, до които се стига с катерене... вай... Scream

# 335
Знам за хора, които точно на такива места са се запознали, включително за Боян Петров и 'жената' до него.

# 336
Не знам на курс по катерене в зала дали има условия да си говорят хората. А в планината със сигурност се общува много и хората се опознават отблизо. И по време на ходене, но особено след това, вечерта в хижата. Или ако е еднодневно, все се минава през някоя кръчма. Направо супер място за непринудено общуване.
А и някой мъж ще може да се изяви като кавалер в най-различни ситуации и да направи добро впечатление.

# 337
На организирани екскурзии ще се запознае с много пенсионери (пенсионерки всъщност). Thinking
В планината съм се запознавала с мъж, ама бяхме студенти, смесена компания от университета, приятели на този, на оня...

# 338
На мен ми се струва, че той влакът с доброто впечатление го е изпуснал, в темата с три поста успя да настрои поне половината участнички срещу себе си. Но в планинарството може и да му провърви, ако някоя планинарка му падне в ръцете.

# 339
Ами не, ще се изненадаш колко млади хора ходят в планината. Сигурно има и пенсионерски групи, но буквално, планините са пълни с млади хора. Само трябва да си подбере групата, да не стане недоразумение... Wink Има планински водачи, организират и така.

# 340
Знам за хора, които точно на такива места са се запознали, включително за Боян Петров и 'жената' до него.
Офф е, но защо в кавички?

# 341
Офф е, но защо в кавички?

Ами защото навсякъде, където ги канеха, и после нея сама, все 'жената до Боян Петров' я представяха. Не можаха да измислят как иначе да я определят.

# 342
А, ясно, понеже само 'жената' е в кавички и се зачудих да не би да не е жена.
Мислех, че са били женени.

# 343
Да, двусмислено изглежда:) . Но понеже така изписано след 'жената' следва 'до него', а класиката е 'жената до Боян Петров', за това кавичките спираха до 'жената'.

Иначе, по повод красотата. Сещам се за една позната, хич не е първа хубост, и си го знае. Та беше залитнала по един всеизвестен красавец. И вика, е добре де, ясно, той е красивият, но аз не мога ли да го играя красивата по душа? А тя и душата ѝ една....

# 344
  • Тра-ла-ла
От мен да мине. После чакам покана за кума
https://www.facebook.com/groups/881337445610072/?ref=share

Общи условия

Активация на акаунт