Изпуснах влака

• 17 858
  • 395
  •   1
Отговори
# 345
И къв е проблема автора да има изисквания? Ми всеки има, и аз съм имал такива, без деца и да е красива, тва че някои не могат да се класират мой проблем ли е?
Вече ако няма класирали се кандидатки, или трябва да свали критериите, или да стои сам. Пак си е негово право това, не виждам какво засяга тука толкова потребителки, че скачат като ужилени. Както казва автора с влаковете, за всеки влак си има пътници.

# 346
Проблем ние нямаме. Проблемите са на автора. И, да, нека има изисквания, ама дали ще му се получат. Ако между 20 и 30 години не си успял да завъртиш и задържиш "идеалната", може би към 40 трябва да снижиш очакванията. Освен претенции трябва да си реалист и с това какво можеш да предложиш.
Щото, както казах, мечтите са безплатни, ама не винаги осъществими.

Нямам нищо против автора, все ми е тая за неговото житие-битие. Мислех, че търси решение на казуса, а то не било...... На него явно си му харесва статуквото и само се включва, за да пише колко сме гадни да му говорим така.

С липса на връзка от 2005 г., когато е бил на 22 години, значи има нещо, което не е съвсем наред. Може да не е в самия него, вероятно изискванията са му прекалени, но фактът си е факт - 17 пропилени години.

# 347
  • София
И къв е проблема автора да има изисквания? Ми всеки има, и аз съм имал такива, без деца и да е красива, тва че някои не могат да се класират мой проблем ли е?
Вече ако няма класирали се кандидатки, или трябва да свали критериите, или да стои сам. Пак си е негово право това, не виждам какво засяга тука толкова потребителки, че скачат като ужилени. Както казва автора с влаковете, за всеки влак си има пътници.
Да де, ама той не иска да седи сам, или поне така твърди.
Обясняваме му това, което ти самия казваш.

Давам пример:
Ако аз бях 100кила и ви мрънках, че искам да отслабна, но много държа сутрин да си ям баницата, на обяд сандвича, след обяд -тортата, вечер - пицата...и искам вие да ми кажете как да стане, ама аз да не променям нищо в менюто си. Адекватно ли щеше да е да ви се сърдя, че ми казвате да ям салати и месо и  как не ми давате съвети, които на мен да ми изнасят, че да отслабна. Дали щяха да се появят защитнички, които да кажат, че сте злобни че ми казвате, че с настоящите навиците няма как да стане? Че и аз имам право да съм слаба, тъпчейки се с боклуци в огромни количества.

Катерене в зала не ми се вижда добра идея, ако гоним комуникация.
Планинарството е чудесна идея обаче.
Помисли и над народни танци -  няколко примера имам в обкръжението, които така си намериха половинките.

# 348
Както е зададен въпроса в първоначалния пост, той си е окей, но проблемът е, че "положението" не е нормално, т.е. не е нормално 20 годишни млади кокошки да не се лепят на два-пъти по-стар от тях петел. Крайно време е да разчепкаме въпроса защо положението е такова проблемно 🤨

# 349
Ако му дойде сляпата неделя на автора, ще скача и през обръч, ама сега - очаквания, пък изисквания - на думи е едно, реалността е дурго Simple Smile

# 350
Това за 20годишните къде беше писано?

# 351
  • Тра-ла-ла
Аз само да кажа....17г са пропилени не са само за трупане на социален опит, ами и за другия, започващ с буквата "с"...

# 352

Благодаря!

Не ползвам ФБ, но ще се наложи, за да следя тези групи.
Хващам гората!

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 13:50 от Анонимен

# 353
Е, това е оптимистичен завършек! Sunglasses
Авторът хвана гората... Joy Дано жените да са там... Thinking

# 354
Предпочете мечките пред мамите 🤣

# 355

Те нямат деца и ще го поставят на първо място. Може да е само веднъж в живота, но пък ще е първо.... Grin (малко черен хумор)

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 13:38 от Soul Free

# 356
В темата пишат и необвързани жени без деца... Обаче... нещо си замълчаха.

# 357
Стари сме.

# 358
Е той казал ли е, че държи да е непременно под 30?

# 359
Ма ний гоним 40 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт