Изпуснах влака

• 17 858
  • 395
  •   1
Отговори
# 360
Ти не си ли на 35? Още не си ги подгонила, споко.

# 361
  • Тра-ла-ла
Авторът да излезе от пещерата и да се влее в социума. Няма Фейсбук, нищо няма...как да го намерят след като той не търси?!

# 362
  • София
Като ММ - "Аз нямам ФБ, ама как да си направя, ама за какво ми е". Само че той е почти на 54, има жена (горкият Wink ) и 2 деца.
На твоите години да не ползваш приложения или сайтове за запознанства, както и ФБ, ми е леко странно. За хора с проблеми в запознанства в реала - точно те са мястото. Дъщеря ми е по-свита и притеснителна и си намери там гадже. Закъсня, можеше да ви сватосам, тя и кола си има (макар че лично за мен 10 години разлика са доста).
Не виждам проблем да се запознаеш с някого онлайн и да се видите на живо след това. Така имаш в пъти по-голям избор, толкова жени в реалността няма как да срещнеш. Отпада ти и притеснението, което жените имаме - да те търсят само за секс и бройка. Е, мъжете пък се случва да ги търсят само за черпене, но ще си отваряш очите.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 14:33 от Cuckoo

# 363
  • София
И къв е проблема автора да има изисквания? Ми всеки има, и аз съм имал такива, без деца и да е красива, тва че някои не могат да се класират мой проблем ли е?
Вече ако няма класирали се кандидатки, или трябва да свали критериите, или да стои сам. Пак си е негово право това, не виждам какво засяга тука толкова потребителки, че скачат като ужилени. Както казва автора с влаковете, за всеки влак си има пътници.

На авторът е проблем, след като той не се класира сред тези, които си класира Satisfied Иначе, разбира се, че всеки има право на критерии, ама е хубаво и той да се вписва в критериите на тези, в които се цели. За да не си остане сам с критериите. В случая, неориентиран мъж наближаващ 40-така, без опит и който май и деца не иска, доста си ограничава шансовете, ако изключи жените с деца (че и иска по-млади от него). Защото остават тези без деца, които и не искат деца, а това са много малка бройка, която със сигурност има бая повече опции от такива като автора.

# 364
Ти не си ли на 35? Още не си ги подгонила, споко.
Ми на 35 де факто карам 36тата. Като чукна 36, ще подкарам 37мата. При всички случаи вече съм в късните 30, гоня следващата декада.

# 365
Ако обърнем темата или го поканим в такава за нашите критерии за мъже, авторът бързо ще се ориентира.

Нищо им няма 20 годишните. И на разведените 40 годишни. Само гроздето е кисело.

# 366
  • София
Автора хубу иска и ще му се даде, ако е някаква яка партия.
Обаче, май не е съвсем най-желаният ерген.

# 367
  • София
Защото остават тези без деца, които и не искат деца, а това са много малка бройка, която със сигурност има бая повече опции от такива като автора.
И те в голямата си част са или са кариеристки и са много напред с материала, или са много по живота- заведения, клубове, пътувания...

# 368
  • София
Автора хубу иска и ще му се даде, ако е някаква яка партия.
Обаче, май не е съвсем най-желаният ерген.
Щом е тук, има нужда от помощ. Вероятно и сам си дава сметка доколко е вървежен.
Авторе, кажи - според теб какво те спъва в комуникацията с жените?
Ръстът има значение, да, но на тези години жените може би вече гледат И други неща.

# 369
Защото остават тези без деца, които и не искат деца, а това са много малка бройка, която със сигурност има бая повече опции от такива като автора.
И те в голямата си част са или са кариеристки и са много напред с материала, или са много по живота- заведения, клубове, пътувания...
...а и той едва ли се цели в малката част, която работи обща работа и често не е чувала, че съвременната жена си маха мустака.

# 370
  • София
Ръст 176 е окей, не е там проблема.

Много инертност, полегнал си на съдбата и чакаш. Така не става, трябва да умееш да се похарчиш, как викам.

Теглиш чертата на онлайн контактите и запознанства, но те много лесно и бързо стават реални при интерес. Подбор има, лесно можеш да се ориентираш дали един човек ти импонира, дори при писане. Изказ, маниер на водене на разговор, лекотата му, интереса.

# 371
  • Сф
Малко съм скептична към планинарството и катеренето, била съм към такъв клуб. Ами интереса на повечето се е зародил още в ученическите години. Да, там има много приятелства и всякакви хора, но не си представям да ти се зароди интерес и умения към 40. Мисля че трудно ще влезе в тази среда, освен ако някой не го заведе например. Но той няма и контакти, приятели. А кола? С влака до Темна и компания от студенти, не си го представям. Не разбрах точно за финансите, но има толкова по удачни начини за запознанства. Автора ако каже , какъв му е мирогледа , интересите и какво точно търси като жена, може би ще го насочим към подходящи места. На 40 да нямаш приятели, колеги, да не излизаш , не го разбирам, как не може да се запознае с жена.В София сме- заведения , мероприятия- бол! Обаче като не му знаем хала..демек интереса.. Всякакви курсове има също..

# 372
  • София
Най-подходящите места за него са приложенията, реално тръгне ли разговор може още на другия ден да се видят.
Но той не иска.

# 373
  • Out of the Mix
Сами си слагаме преградите.

На 39 трябва да си машина, не сдухан и опухан, не само това, а ти не си имал и връзка, проблемите свързани с нея и т.н., за да си емоционално изхабен, оттам затворен за нови запознанства.

Работиш си сам над самочувствието, няма кой да ти помогне.
Късметлия си, че имаш инфо на клик разстояние.

В 21-ви век да ми се вайкаш и чудиш, депресираш, и просто така да седиш, няма да стане.

Аз също не съм бил никога "в микса", винаги извън него; не ме интересуват Фейсбук, Инстаграм и цялата пумия на "живот на показ", и зомбиране, но въпреки това през годините съм се запознавал и излизал с десетки жени.
Има си начини. Трябва да си находчив и предприемчив.

Могат да минат години докато намериш твоята, но няма какво да се направи.

Без кола не става, сори.
Не си представям живота без такава.
Губиш връзка със света и мобилността, независимостта.

Парите нямат никакво значение до момента, в който не опре до тях, в смисъл да потрябва да се извадят за нещо.
Може да е сладолед, вечеря, кола за любимата, всеки според възможностите и желанията, приоритетите и разбиранията, динамиката в една връзка/отношения.

Големите разходи идват с времето - кола/коли, имоти, образование за деца/та, здраве, недай Боже се случи нещо.

Докато си волна птица не ти трябват много пари, за да имаш гаджета, да ги връткаш и да ти е готино.
С която колкото, толкова.

Външният вид е от значение доколкото отговаря на претенциите ти, и ти на отсрещната страна - жените, с които излизаш. Това е част от естествения подбор. Нищо повече.

# 374
Това с колата не го разбирам, наистина.
Да, удобство е, но чак пък задължително за всеки, хеле пък съвсем задължително, за да те хареса жена... Не мисля.
Представям си гадже на 39 години, без кола, спортен тип, кара колело, бяга в парка и милее за опазването на природата... Дайте го насам! Wink

Общи условия

Активация на акаунт