Ами, то всъщност няма фрагове към отделните епизоди. Имаше само по-къса и по-дълга версия на общото промо на сериала. Даже повечето кадри, които бяха включени в него са от епизодите, които вече излъчиха
Така че подсказки - йок 
Резултатите говорят сами по себе си
Най-големият успех обаче са стотиците положителни коментари от хора, които не са фенове на Демет. Имам цяла колекция с такива само от последните няколко дена
Също така и подкрепата от приятели и колеги не стихва:

Е, има и недоволни, но там причините са съвсем различни...

С мама, кака и третата май е гримьорката Алев Кая:

Последни дни за гласуване в първи кръг на номинациите за Златните пеперуди. Усещам как и тази година няма да се разминат битките на егото, защото в артистичните среди всеки се мисли за най-добрия

Озаглавен е "Завръщане към живота"

Адмирации за труда на Morski_briz и Петя Ф!!! 

На моменти ми е малко мудно и ми се иска повече екшън да има, но случващото се е доста правдоподобно и несладникаво, което много ми допада. Толга как се впусна, влюбен в идеята за жената, която го разбира и с която може да споделя. Очаквам скоро да му секне влюбване то. Хем му харесва някой да има нужда от него, хем му липсва силата и присъствието на жена като Илкин. Пожелавам си да имам нейното хладнокръвие - как право в целта уцели с думите към Синем (опитвам се да не издавам много за който не е гледал още). Обсъжда ми се всичко, но всички сме на различни етапи с историята.
много е симпатичен актьорът, играещ Кенан, но не мога да се сетя къде съм го гледала...

Шамар в лицето щеше по-малко да заболи!

Мисля, че много правдоподобно представиха нещата.