🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 916
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Аз го гледах тук 4 епизод с руски надписи

http://ok.ru/video/3957860862505

# 526
Много силна 5-та серия!!!
Страхотна игра и на двамата!!!

# 527
Думите ми в момента са слаби... просто гледайте епизод 5 и вижте изключителната работа на целия екип Hands Clap

За Демет става все по-вярно това меме:

# 528
Къде го гледате?

# 529
# 530
Това, което правят с този сериал е невероятно Heart Eyes Истинско изкуство!

Ебру Гюндеш е малко назад с епизодите явно Joy

22 дена вече People Dancer

# 531
# 532
Снимките, които Мирето ни е донесла са от вчерашното събитие на Vodafone, на което се бяха събрали доста известни личности. Демет е отишла, за да подкрепи Зейнеп Бастък, която е лице на марката.

Братовчедът Самет и кака Деря също са били с Демет. Едно дуетно изпълнение от двете за феновете на No. 309 >>> https://twitter.com/i/status/1578089606943211525

Взели са ѝ и кратко интервю, в което казва, че чете някакви нови проекти, но понеже се очаква потвърждение за снимките на втори сезон на Между мен и света, докато няма яснота по този въпрос, няма как да поеме друг ангажимент. В момента си почивала и се занимавала с домашни работи - това ѝ се случвало за първи път от 10 г. насам и е изненадана сама от себе си.

Също така много се радва на хубавите реакции и коменари относно сериала. Още вчера благодари специално на всички:

В тази връзка - и днес Wear Crown

Вчера от Дисни пуснаха и част от въпросите, които хората бяха задавали на основната 4-ка >>> https://twitter.com/i/status/1578064378733027334

Какви са приликите между нея и Илкин? - И двете са амбициозни и отдадени на работата си, но Демет нямала изобщо търпението на Илкин, така че по-скоро нямали много общо. После я питат какви свръхсили притежава - казва, че може да чете мислите на хората и прави показно с момчетата зад кадър - казва им да си намислят едно число и че ще го познае Satisfied И двата пъти позна Stuck Out Tongue Winking Eye

И пак от Париж Joy

Фотографчето ѝ пише, че му липсвала много Kissing Smiling Eyes

# 533
От Париж

# 534

Демет Йоздемир беше забелязана да обядва с продуцента на сериала Асена Бюлбюлоглу, и говори за възможността за втори сезон:

- Обядвахме с нашия продуцент, отпразнувахме радостта си отново.

Поздравления, отново много успешен проект.

- Благодаря много! Чухме и прочетохме много добри отзиви. И сме много щастливи. И сме много вдъхновени.

Ще има ли втори сезон?

-Попитайте продуцента за втория сезон. Но ми се струва, че сега няма да ти отговори

Асена: Доста е очевидно, надявам се, щом всичко показва, че ще продължим, разбира се. Чакаме добри новини.

Беше ли среща за втори сезон?

- Не не.  Не сме се виждали от много време!

Сериалът беше широко обсъждан, а сцените също много коментирани. Какви бяха отзивите, какво можете да кажете за това?

- Беше много добро. Имам предвид, че вложихме много пари в този проект, когато снимахме и бяхме на снимачната площадка. Самите ние много анализирахме по време на снимките. Беше страхотно да се върна назад и да преосмисля всичко. Вече мечтаехме реакцията да е добра, но сега, когато четем красиви думи, коментари. Видяхме всичко, за което мечтаехме. Ето защо сме толкова щастливи.

Какво правиш последните дни?
- Нищо не съм направил. Имам много да наваксвам, разговорът ни се проточи, не бих искал да ви карам да чакате.

Как мина пътуването ти?

-Кое?

В Париж

-Много добре! Моля, внимавайте, наоколо се движат коли. Беше страхотно, имахме няколко дни. Един ден планирахме сами и успяхме да направим фотосесия. Имаше и частно събитие за една марка. Целувка на всички! Ще се видим, тичам. Закъснявам, иначе знаеш, ще говоря до вечерта.

# 535
Мире, много ти благодаря за труда да преведеш цялото интервю Hands Pray Аз обикновено само ги преразказвам и то най-важните моменти Nerd Ето го и видеото >>>

Мисля, че при тези резултати, вероятността за втори сезон е наистина голяма. Дано творческото вдъхновение е с екипа и успеят да запазят качеството на това, което имахме удоволствието да видим до момента Flowers Four Leaf Clover 

Тази сцена:

С тази музика:

Бяха просто превъзходни Sob Паралелите със станиолените пръстени... Единият стигна до емоционалното дъно, а другият тепърва започна да осъзнава, че потъва... Както някой беше коментирал - в нормалните дизита чакаме n на брой епизода главните герои да се съберат, докато тук чакахме с нетърпение да се разделят Stuck Out Tongue В този ред на мисли, включването на Метин в ролята на Кенан си беше истински летящ старт Hands Clap Нямам търпение да видим как ще продължи историята Kissing Smiling Eyes

Чилийките докладват, че Птичката е кацнала и в Ангола >>> https://twitter.com/i/status/1578755389465587717
Ето как са озвучили Санем >>> https://twitter.com/i/status/1578751303785713665

П.С. Като бивши португалски колонии в Ангола и Мозамбик се говори португалски език Hands V

И още един интересен факт - сцената с висенето от прозореца на тоалетната вече е минала 100 млн. прегледа Flushed

# 536
На обяд с продуцента

# 537
Още една тематична песен от 5 еп. >>>

Затварям вратите
Поглеждам зад себе си
такъв е моят живот
Търся пътя си.

Изгарям като цигара
Пепелта ми е разпръсната

Какво да направя, такава ми е природата

Ударих дъното
Това ми е проблема

Умрях без да живея

Oтварям бутилки
Бягам към алкохола
В този празен свят
Търся смисъл

Избягвам хората
Задавам трудни въпроси
Търся причина, за да живея

И днес Wear Crown

От Дисни са пуснали въпросите към Метин >>> https://twitter.com/i/status/1579109759315488768
Най-интересният е да опише Кенан с 3 думи: - тайна, рана, ред... Да видим какво ще излезе от тази конфигурация. Заподозирам, че самият той е минал през някаква мизерия и затова е решил да помага на хората Kissing Айде, да видим Sunglasses

# 538
От Демет:

# 539
Кога трябва да излезе вторият фраг на 6-ти епизод?

Общи условия

Активация на акаунт