🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 918
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Късметлийка е Демет- в киното, фотосесии, светски събития... видяхме я в безброй  тоалети, обувки, аксесоари, прически...  Hands Ok Hand  не всеки има този шанс Blush 

Кати Heart Decoration  благодаря за всичко  

# 511
Видео от Алев Кая Movie Camerahttps://www.instagram.com/reel/CjL1LbhLoXD/

Фенско творчество:

И както сме на френска вълна, продължаваме със соншонжмона Kissing Face

# 512
Момичета,здравейте!
Надявам се на топъл прием в прекрасната Ви темичка!
Ще Ви донеса 4-та серия с превод на руски!
Наслаждавайте се!
https://serialnik.net/mezhdu-mirom-i-mnoj-2369/4-seriya-ozvuchka.html

# 513
С аромат на Париж 🇨🇵

# 514
И още нова снимка  на  Демет

# 515
Добре дошла и благодаря на Усмивчица! ❤️

Париж и Демет великолепно се разбират. 😂

# 516
Добре дошла на usmivkata20 и от мен Flowers Tulip Благодаря много за руската озвучка, която ни донесе. Стана ми любопитно и за първи път си пускам да гледам турски сериал така, но трябва да отбележа, че се губи много от актьорската игра. Според мен за най-добър ефект трябва да си се гледа с български буквички Hands VKissing Face

И като дежурната радио точка, да (по)кажа, че и октомври започва много добре:

Чакам с огромно нетърпение еп. 5 в сряда. Ясно е, че Илкин оцелява, но нямам никаква идея как ще се развие действието по-нататък Nerd

Хубав ден на всички и успешна нова седмица Kissing Heart

# 517
:hibiscus:super_katia,pepel_ot_rozi
момичета,благодаря
Разбира се,че си е най-хубаво да слушаме гласовете им,т.е. с български субтитри!
Руският превод е за най-нетърпеливите!!!:relaxed:
Буура не ми е от най-симпатичните турски актьори/остана ми горчива нотка от него в образа му на Гюней/!
Но пък тук играе като звяр!Браво на него!
За Демет каквото и да кажа,ще е малко!
Загледала съм я още от Курт и Шура,но този образ,направо я изстреля!Много и отива!
Интересно ми е как ще продължи сценарият!?
Това е житейска ситуация,в която попада почти всеки втори!
Любовта не прощава!
Взима,но не дава!Когато се обърнеш виждаш,че или си победил и си наранил,или са те победили,и са те убили!
Дори и да се задържи по-дълго в живота ни,по някое време тихомълком,ненадейно,без предупреждение любовта си отива,така,както и идва!
Само ако е била любов,остава след себе си доверие,приятелство,уважение ,и привички/навици/!
Та в този аспект знам,че увлечението на Толга ще премине,знам,че Санем ще страда!Защото това наистина не е истинска любов!
А за Илкин мога само да гадая!Тя е доста сложен образ според мен!
Предстои да видим!!
Извинявам се за дългия пост!
Хубав ден на всички!!

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 18:02 от usmivkata20

# 518
# 519
Усмивчице, обичам дългите постове Kissing Heart По времето на DEK, големи чаршафи изписвахме Kissing Smiling Eyes Но гледането в реално време го позволяваше, сега всеки е стигнал до различен момент от сериала, което затруднява обсъждането Hands V

Лиленце Sparkling Heart Благодаря за снимките от Париж. Остана само още сребърния панталон да ни покажат от поредица Stuck Out Tongue

Излезе серията въпроси и отговори, която заснеха с Буура още преди 3 седмици за Onedio:

Много са готини Heart Eyes Личи си колко добре се разбират и извън снимачната площадка Sunglasses

Питаха Демет дали има сцени, които първо ѝ идват на ум, свързани с Между мен и света у отговорът ѝ беше, че са много, но вероятно би откроила края на еп. 4 и еп. 5. Значи и в сряда ни чака интересен завършек Kissing Face

Имаше хубав въпрос дали на кастингите се обличат подходящо спрямо героя, за чиято роля се явяват. И двамата отговориха с да, като Демет добави, че всъщност е забелязала това след доста време. Буура каза, че това става несъзнателно, когато при подготовката за ролята се потапяш в света на новия си герой.

От Дисни в момента също събират въпроси за всеки от главните актьори:

Кифла тайм:

Обаче, когато трябва да се изправи срещу някаква несправедливост е сред първите, които го правят Hands Facepunch

В случая, доколкото разбрах - в някакъв нощен клуб в Анкара са убили музиканта от снимката, като са го ударили с бутилка в главата Disappointed Relieved Направо е избухнала!

# 520

"Portrait inspired by #emilyinparis serie and by the amazing work of @nicolasgerardin"

Демет е родена да се снима, има изключително силно присъствие. 
Гледам, че на фонтаните на Конкорд си е с нейните бижута. Това някаква лична фотосесия ли е? Парлак май специално е обърнала внимание цветовете, които носи Демет, да са в унисон. Smile

# 521
Не знам каква беше целта на фотосесията, но поне снимките ми харесват много Kissing Face

И пак да досадя Hands Nail Care

# 522
Изгледах 4 епизод

"Когато мисълта за раздяла се появи, няма връщане назад"

Илкин сама се докара до тук. Не е хубаво да си играем със съдбата на другите и после айде чао. Синем е влюбена в мисълта, че е забелязана. Момичето за всичко, за кафе, на което никой не обръща внимание най после някой го е видял. Толга е влюбен в мисълта, че някой се нуждае от него и го разбира така както той иска.
Сложни са човешките взаимоотношения... И накрая може да стане никой с никой и всеки по пътя си.

Началото на края...

# 523
Няма превод все още на 4ти епизод, нали?
Че уж следя, но...

# 524
Няма превод все още на 4ти епизод, нали?
Не. Когато успеят момичетата с превода, веднага ще ти го пратя Kissing Heart

И днес Sunglasses

Излезе еп. 5. Не можах да се стърпя и да не надникна за малко в туитър Kissing Face Отзивите отново са превъзходни Hands Clap И нямам търпение да се прибера от работа, за да се потопя в продължението на историята Nerd

Вече обаче можем да кажаем официално добре дошъл на Кенан.

Епизодът е озаглавен "Приемане"

Включване от Токио:

Въпрос: - Какво мислиш за "Между мен и света"?
Токио: - Гледам го с огромно удоволствие. Работа, която много добре отразява вкуса на Асена Бюлбюлолу.

Въпрос: - Ще има ли втори сезон на ММС?
Токио: - Не знам. Нека видим как ще завърши първия сезон и дали историята позволява продължение.

Още от Париж:

И за финал Буура Animal Heart Eyes Cat

Общи условия

Активация на акаунт