🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 098
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро, милички! 💕
Като сме заговорили за партньорите, ето го един от най- популярните сред италианските моми. 😉 😜
https://www.facebook.com/groups/241699536662629/permalink/1165080950991145/

И още (актуално от ИГ му), за да му отдадем заслуженото все пак.
Още го бива, макар да ми е малко смешен в стремежа си да заприлича на истински италианец. 😂

И ето ги и Ирем и Енгин (интересен е  сериалът им като всеки друг в началото, но рускините не го превеждат и чакането на бг субтитри може и да ме откаже).

# 61
Монте Карло винаги е добра идея Heart Eyes Любимо място ми е, въпреки че отвсякъде мирише на пари, много пари, пък аз не влизам в тази категория Joy

Ирем още от No. 309 не ми е много симпатична, вероятно заради ролята на Пелинсу. После доста похвали получи за различните си превъплъщения. Ако някоя от вас препоръча сериала с Енгин, може и да го позагледам Kissing Smiling Eyes

Стана ясно, че вчерашното събиране у Демет е било за отбелязване на байрама. Към гостите, които вчера изброих, можем да добавим мениджърката Гьозде Йълмаз със сина ѝ (мисля, че се казваше Али):

Между другото, довечера от 19:30 ч. запозва излъчването на DEK в Сърбия по Pink Sparkling Heart

# 62
Мениджърката да не би да е новата жена на Онур Сайлак, щото това бебе го презентират някъде и като негово. 😂
Ама той пък къде ли е?! 🤔

Зетят е щастлив, спокойна съм. 😂 😀 😀

И Шюкито... 😘😘😘

# 63
Точно така, Пепелче, Али е син на Гьозде Йълмаз и Онур Сайлак. Припомних си колко токсични фенове има, зачитайки се в коментарите под тази снимката, която Гьозде е качила...

Иначе ето ви Зейнеп по Пинк, няма само Лепа Брена да гледат сърбите, я Stuck Out Tongue Winking Eye

# 64
И италианките не харесват много годеника.
Ирем май изобщо не спира да снима, а около Джан засега е само много шум.
Аз все се каня да ви питам - това в градината на Демет някакъв символ ли е?

# 65
"Това" в градината ѝ е подарък от златарката, която освен бизнеса с бижутата, движи и такъв с мрамор. Ето как си описва дейността:

Вместо изкуство, на мен това ми прилича на шестоъгълен пето... знаете как продължава формулировката Stuck Out Tongue Winking Eye

Относно зетя - масово не се харесва и Демет го знае много добре, но понеже в главата си вече е омъжена за него, се опитва да хитрува, като слага снимките с него между други, за да не е очевидно колко не е харесван той... Иначе връзката им може и да е страхотна, обаче отстрани не изглежда така. Освен, че го уреди при нейните архитекти, интериорни дизайнери, мебелисти, Руткай да го стилизира, Джидем Акман да се грижи за кожата му, Алев Кая да го гримира, сега е впрегнала и колегите си да го промотират - гостуване при Ибрахим Селим, участие на Биннур Кая в някакъв проект, който още не се е появил на бял свят... Приятелите му не излизат от къщата ѝ и тя не престава да ги рекламира, докато нея не сме я виждали много отдавна с брат ѝ, племенника ѝ, майка ѝ... отделно, че постоянно ползва колата ѝ... Не мога да се сетя той какво е направил за нея и не виждам никаква хармония в такива отношения аз. Разбира се, това си е нейн избор, но няма защо да се чуди, че има хора, които не искат да гледат всичко това и решават да спрат да я следват. Да видим кой е по-инат и доколко усилията ѝ ще си заслужават. Времето винаги е най-добрият съдник... Дано наистина е толкова щастлива, колкото се опитва да ни убеди, че е Kissing Smiling Eyes

Малко снимки като Илкин:

И включване от Буура:

# 66
Кате, много съм съгласна, а за роклята от годежа ще кажа само: изключително неподходяща за събитието. Даже не знам в какъв случай ще е подходяща. Всъщност това годеж ли беше,  друго виждам по сериалите. Халки имат ли?
Илкин има ли някакво значение, срещала съм като турско мъжко име.

# 67
Илкин става и за мъжко, и за женско име, както Дениз, например. Идва от "илк" - първи, т.е. някой който е преди останалите. По нашенски вероятно би било Първан Trophy

Пасва на информацията, че Илкин ще е шефка, а може и да е свързано с прословутия тест за доверие, сиреч дали Илкин ще си остане първа за Толга, или Синем ще я измести Kissing Smiling Eyes Предстои да разберем... някога Joy

Иначе и Хафса е била на снимките днес:

Онази, чието име не споменаваме нещо се е повредила:

И един прекрасен портрет:

# 68
Florale, името Илкин е  едно от имената, с което се кръщава първородно дете. Означава "начало, в началото, първо". Нещо като Първан. Освен това е унисекс име. Среща се и като мъжко и като женско. Щом се среща  женско и мъжко име Фикрет (приемам го повече като мъжко), Недрет (имам примери и от двата пола) и Севим ( възприемам го предимно като женско, но съм чувала, че има и  мъж с такова име) си представи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 69
Днешният рапорт Kissing Smiling Eyes

Две италиански фенки на Демет са успели да се снимат с нея вчера:

"Днес беше много хубав ден, но не мога да го докажа (поне засега)"

# 70
Денят на майката /втората неделя на месец май в редица държави, включително и Турция/ - от Демет:

# 71
По този повод някой е направил колаж с истинската и екранните майки на Демет:

Честитките вече са семейни:

"Честит ден на майката" - Дживан
"Как така? Котките могат ли да изпращат цветя, Animal Ram?"

Дживан най-накрая си е в къщи. ДЕК си върви по Пинка:

Пуснаха и музикалното оформление на "Любовни тактики" в Spotify, YouTube, вероятно го има качено и на други платформи, не съм проверявала >>> https://open.spotify.com/album/3LGEqDtDWoCBddiQh8dS8f?si=hK5E3KalSpWjnqtNCrRfzw и >>> https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_mDVxN-mMD3L-RUrAXL_Y2v-9gTFtNxyKU

Тази тема ми хареса още, докато гледах филма:

Джансел Емир, която не знам как точно е свързана с Демет, но ѝ е близка приятелка, 2 дена подред пише за някаква голяма изненада, обаче засега не става ясно каква е:

Разменяха си и сторита, както обикновенно Демет прави с Токио. Апропо, Джансел скоро е имала рожден ден, но явно не е зачислена към семейната сметка:

Още снимки от италианките, които се бяха вдигнали специално до Истанбул, за да видят Демет:

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 23:46 от super_katia

# 72
Кате Hug

Благодарности отново този път за разясненияста покрай деня на майката Gift Heart

Като не знам турски се чудих какъв е този букет "от Дживан", но трябва да призная, че е много сладък жест Relieved да му дадем на зетя поне една златна точка малко за баланс.

Хубав ден на всички Coffee

# 73
Aerrin-че Sparkling Heart Идеята за цветята от Дживан действително е оригинална, особено предвид, че вероятно вчера се е завърнал при Демет от ветеринарната клиника Hands Plus1 За да върже баланса обаче, зетят трябва още доста да се потруди, защото на фона на черните, тази една златна точка много бледнее... И по-добре тук да продължа с другите теми Kissing Face

Не знам защо, при вида на тези снимки, автоматично си помислих, че няма безплатен обяд... Както и да е Kissing

Снимка-загадка с Рутаната Hands Nail Care Не мога да преценя дали акцентът е в рекламата на модната марка, или в червения килим/ мокет или там каквото е Rolling Eyes

Нови снимки от салона за красота на г-жа Белкъс Савсин, която 100% ѝ е препоръчана от колежката ѝ Мелиса Дьонгел. Мисля, че са специализирани в оформянето на вежди:

П.С. Сега проверих, че се грижи за страшно много други известни имена от турския шоу-бизнес Hands V И е поредният човек, който определя Демет като много сладка Lollipop

Включване от Буура. Качил е снимката наобратно, за да е в стил Спайдърмен. Аз я споделям, така че да може да се оцени подобаващо Kissing Heart

И няма как да пропусна любимецът ми Шуки - мюзикълът "Алиса" днес се играе за последно през този сезон. Фенове са му изпратили тази тематична торта. Същевременно, арабите са пуснали слух, че Disney + са закупили правото да излъчат спектакъла и вече са го заснели. Да видим дали ще се потвърди новината от някъде другаде:

За финал, како Сийке, не знам дали си заслужава да се спомене, но вчера фенката на "Ранобудната птичка" - Соня е написала туит, с който честити рождения ден на сценаристката Айше Кутлу и ѝ благодари за невероятните приказки, пожелавайки ѝ щастие и успехи. Отбелязала е и любимия си сериал - РП... на което Айше ѝ е отговорила: "Тя беше невероятна героиня, благодарение на Ханде Ерчел. Благодаря ти, Соня." И Ханде е отговорила със сърчице Heart

Има различни интерпретации по въпроса, но някои припомнят култувата сцена: "Не съм другата. Казвам се Санем" Joy

# 74
От @celikanil, само Санем им липсва:

Общи условия

Активация на акаунт