🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 113
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
От това, което беше излезнало като информация за новия сериал на Айше Кутлу - освен Музо и Джейджей, участие от "Птичката" ще вземат още Дерен, татко Нихат и Михрибан, както и сестрата на Баръш и Саваш от ДЕК. Ще ми бъде интересно дали ще постигнат успеха на предишните ѝ проекти. Явно Джемре Байсел е готвена за новата звезда. От Пантен я бяха оценили още миналата година.

ДЕК в сръбските издания за сериали.

Демет с обичайното си обкръжение. Този в дясно е адвокатче. Не знам покрай кого точно се върти - Руткай, златарката или Ханде Йълмаз Kissing Smiling Eyes Дано само подготви добър предбрачен договор на Демет... ще има нужда.

В очакване на "Аватар 2"

Аз пък очаквам "Тактиките 2" Sunglasses

# 76
  • Плевен / София

# 77
Гости, с тези панталонки ми е като Малкия Мук Satisfied Другите снимки от серията са по-добри:

# 78
Май ще има парти тази вечер,  Демет публично е поздравила @oguzhankoctv за рождения ден.

# 79
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 80
Идвам с един седмичен обзор, че градинката малко завяхна Nerd

Flowers Tulip На 12 май се навърши една година от финала на DEK.

Както някой беше изкоментирал - още ни държи от емоцоналното влакче на учасите, което ни спретнаха Laughing

Flowers Hibiscus На същата дата Демет отбеляза рождения ден на близката си приятелка Саадет Йозсъркънтъ - водещата на "Гласът на Турция" със снимка от почивката им от 2020 г. и кратко клипче от годежа на Исмаил Еге Шашмаз и Ханде Юнал.

Flowers Cactus На следващия ден очаквано честити и на Animal Ram

Flowers Sunflower Пак на 13 май Disney + бяха организирали промоционално събитие с участието на почти всички имена, които имат договор с платформата. Кратко видео с Демет:

От подготовката на фризурата:

Останалите снимки от серията, която Гости е споделила:

И през призмата на Марта Оборска:

Още една артистична интерпретация:

Flowers Seedling Работата по "Между мен и света" продължава. Написала е какъв късмет имат с някой от работниците:

Хафса и Буура:

Flowers Rose Платена реклама

Неплатена реклма - сподели последната песен на Уфук Бейдемир (познат ни с песента Ay tenli kadın от РП). Текстът е написало някакво десетина-годишно детенце, доколкото ми се мерна

# 81
Привет

Майката на Демет Blush

Демет е казала, че е наследила красотата от майка си Blush

https://seriesturkish.com/demet-ozdemir-made-her-say-that-she-go … tm_medium=twitter

# 82

Демет: "Не съм много добра в романтиката. Може би затова направих много романтични комедии."
На вечерята, организирана в петък в Soho House, Asmalımescit от Дисни, тя е била заедно с Ханде Ерчел,, Пънар Дениз, Арас Булут Ийнемли, Аслъ Енвер, Еда Едже, Бурак Дениз, Джансу Дере и Енгин Акюрек.
Някои имена мен много ме радват.

# 83
  • Плевен / София
Благодаря ви за всичко споделено...Аз идвам с нещо, което никак не ми хареса. А на вас?

# 84
Гости, не знам какво да кажа. Явно ние не разбираме от мода. Thinking На мен ли така ми струва или откакто се събра с Animal Ram съвсем "изчуря". Искам си незабавно старата Демет!  Какво му стана на онова хубаво, весело момиче?

# 85
Имам един много любим цитат, за англоговорящите слагам оригинала в скрит текст, а това е беглият ми опит за превод:

Така че, когато правиш крачка, увери се, че я правиш внимателно и много тактично. Запомни, че животът е едно огромно упражнение по баланс. И ще успееш ли? Да! 98 и ¾ % гарантирано. Дете, ти ще преместиш планини.

Скрит текст:
So be sure when you step, step with care and great tact. And remember that life’s A Great Balancing Act. And will you succeed? Yes! You will, indeed! (98 and ¾ percent guaranteed) Kid, you’ll move mountains.

В каква връзка го споделям - ами, защото смятам, че Демет в последно време не може да нацели никакъв баланс... Пример с последната снимка, която Гости е качила... От тази серия е:

Тук изглежда страхотно и нямаше нужда да качва другия кадър Rolling Eyes

Много е важно да знаеш кога да спреш, какво да показваш и какво - не. От известно време си мисля, че Демет се държи точно като луд с картечница - стреля на посоки - веднъж наляво, после надясно и накрая нищо не е уцелила Neutral Face Ще дам и по-глобален пример - излизат "Тактиките", задушава ги с личния си живот, започват да ѝ задават въпроси за него - отговаря уклончиво, защото имала много работа по новите проекти...

Такова лашкане е всичко друго, но не и внимателно, тактично, балансирано Hands V

Няколко кадъра, които публикуваха днес от снимките на "Тактиките" в грънчарското ателие в Кападокия:

Иначе "Между мен и света" продъжава да се снима. Продуцентката Асена е споделила това днес:

Буура с детенцето си:

# 86
Добро утро

Гости, Кати, много сте прави. Млада е, хубава е, но няма да кажем всичко ѝ отива, защото трябва да има и малко естетика...Демет е публична личност, една от най- добрите актриси на Турция. Освен с играта си, тя ме спечели , защото беше толкова земна и мила, а и с нейните социални благотворителни дейности... трябва да има мярка , граница в публичното пространство, насаме да си прави каквото си иска... но къде ти... Наистина се държи така, сякаш не е на себе си...

Новите сериали Blush

# 87
Най-интересният кадър от днес е тази сбирка на екипа на ДЕК:

Хюля Дуяр (Султан) го сподели. Много се радвам, че и Нуршим Демир (Зелиха) е на линия.

Още от грънчарниците в Кападокия:

С какви чехлички е само Joy

# 88
С тези платформи не е интересно, снимат си почти тайно, докато ги видим на екран, те отдавна вече са на друга вълна.  Друго си е всяка седмица - нова серия, топла-топла.

# 89
Абсолютно съм съгласна, Флораленце Hands V Цялата тази тайнственост около проектите и дългото чакане не мисля, че са в услуга на актьорите. На дизитата сме прощавали много недостатъци, само защото ни държи емоцията Kissing Smiling Eyes

Ето, днес Демет е снимала пак до 5:30-6 ч. сутринта, но ние не виждаме резултата от тези усилия и съответно няма как да сме съпричастни към нея и екипа Rolling Eyes Кой знае кога ще се появи на екран сериалът им и ние на каква вълна ще сме тогава, живот и здраве Kissing Face

Боя се, че с дигиталните платформи ще се види много ясно, че основният проблем в сектора е творческото безсилие на сценаристите и повечето време за обмисляне на епизодите, няма да ги направи пропорционално интересни на голямото им чакане. Просто липсват оригинални идеи...

Станало е ясно и че Нил Кесер ще играе Зехра в римейка на "Ах нереде". Напомням, че по слухове, ролята е била предложена първоначално на Демет. Днес са започнали снимките даже:

Общи условия

Активация на акаунт