🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 499
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Знаех си, че ще заложат на златното тази година Kissing Smiling Eyes На мен ми харесва, не е била с такъв модел.

Оставям линкове за гледане, че вече започнаха, извинявам се, че вчера написах грешен час Relieved В YouTube поне може да се връща за гледане назад Wink

https://www.teve2.com.tr/canli-yayin

# 647
Шармантна принцеса е Демет с този тоалет!!! Прелест ! Hands Clap

# 648
Най добър интернет сериал и най добър сценарий - "Между мен и светът"

Хафсанур също е с красива рокля

# 649
Имаме си истинска златна пеперудка Heartbeat Три пъти ура:

1. Nature Dizzy

2. People Dancers

3. Nature Fire

Най-хубаво е, когато успехите ти са споделени Kissing Smiling Eyes

Още от подготовката https://www.instagram.com/p/ClwNNS6If7v/

Много красив беше моментът, в който връчи наградата на Су Бурджу Heart Eyes 9 години по-късно отново заедно People Two Women Holding Hands

Марта пак твори:

Следва сесията за Вог - ще я сложа и в по-добро качество, когато излезе, но това е за най-нетърпеливите. Демет е неузнаваема, истински хамелеон, колко още нейни лица не сме видели Scream
Скрит текст:

На последната снимка я сбърках с Дженижър Лопес направо Satisfied

И нещото, което най-много обичам в Демет - винаги продължава напред Kissing Face

# 650

Glamour! Има нещо специално у Демет, отличава се веднага.
Срещнах мнение, че у нея има "частици от Одри Хепбърн, София Лорен, Грета Гарбо".

Колието много ми харесва, май е сватбеното.

Скрит текст:
Аз не съм много доволна, че отново ще играе с 10 години по-възрастен актьор от нея. Според мен не й отиват, дори и да са отлични професионалисти.

# 651
Толкова фото материал се натрупа, че не знам от къде да започна Kissing Face Затова първо - честит Никулден! Animal FishAnimal DolphinAnchorAnimal WhaleMoney With WingsPeople Rowboat

Браво на Гьозде Йълмаз - струва ми се, че откакто се отдели от ID води по-добре кариерата на Демет Flowers Four Leaf Clover Разбира се важен е целият екип около нея:

И това важи за всяка една работа Wink

Кратко видео от импровизираната фото-сесия на терасата >>> https://www.instagram.com/p/Cly0puEIL6D/

Между другото роклята е на Maison Yeya, на египетско-френската дизайнерка Yasmine Yeya Nature Sparkles

Още малко блясък от церемонията >>> https://www.instagram.com/p/Cl1Ack_DBuw/

И с публиката:

За Енгин нямам никакви притеснения аз. Ще е супер в ролята на Тахир. Вече изгледах първия сезон на "Чистачката" и да си кажа честно неговият мафиотски образ може да ми стане даже по-симпатичен от този на Фара... сценаристите трябва да внимават много Joy Да видим какво ще измислят Animal Unicorn

Скрит текст:
Ако се следва американската версия, Тахир си има доста засукана съпруга, а Фара също е омъжена, така че връзката между двамата не е точно любовна. Чувства има, но фокусът не е върху тях. Не знам турците на какво ще наблегнат.

Иначе днес пуснаха още имена от евентуалния каст. Ново попълнение е Йозге Аслан:

# 652
Привет  

Кати благодаря за информацията Heart Decoration
Интересен каст. Blush

# 653
И продължават да излизат разни имена за каста, Лиленце Purple Heart Скоро ще разберем кой ще участва и в коя роля:

- Мустафа Авкъран (Листопад, Север-Юг, Азизе, Чукур и много др.)

- Мерт Доан (Вавилон, Опасни улици, Ти си моята родина и др.)

- Али Сюрмели (Чукур, Долината на вълците и мнооого др.)

В същото време, Демет втори ден снима нещо сериозно. Вероятно става дума за нова реклама. Снимките са планирани да са 3 дни:

По този повод в Истанбул са пристигнали разни хора като Грегъри и Джо Роман:

От модната къща на г-жа Yeya:

Страхотни модели имат, между другото Heart Eyes https://www.instagram.com/maisonyeya/

И тичане по задачки:

Хванали са я на излизане от офиса на On talent в Етилер.

Репортерите: - Говори се много за проектите, в които участвате.
Демет: - Опитвам се да дам най-доброто от себе си и винаги съм с позитивна нагласа. Предпочитам да бъда щастлива, затова има ли нещо негативно наоколо, стоя надалеч.

Започват излъчването на No. 309 във Виетнам по канал VTV3. Тук можете да ги чуете как звучат на виетнамски Joyhttps://twitter.com/i/status/1600665225497399298

А се оказва, че и на платформата Pluto са сред 4-те най-гледани сериала за 2022 г.:

И феновете не спират да творят:

# 654
# 655
  • На зелено
Благодаря на всички за новостите и за снимките ❤️
Демет е много красива с тази рокля. Отиват й различните модели. Справят се много добре с обличането без Руткай. Но снимките на терасата не ми харесват. Може би, ако бяха от друго помещение, светлина и т.н., но така направени не подчертават нито като красотата на Демет, нито на роклята. Струват ми се доста обработени кадрите със шлейфа на роклята, за да изпъкне.

А снимките от списанието са уау. Демет е с интересна, креативна, различна визия. Отива й. Веднага грабват окото кадрите.
Забелязала съм, че на Демет и отиват по-разчупени и екстравагатни гримове, облекла и цветове. Просто такъв й е темперамента и излъчването - щур, интересен и неподправен. Скоро бяха качени пак снимките със сватбените й рокли и всъщност най-добре й пасва като излъчване точно третата рокля. Най-интересната и нестандартна.

# 656
Момичета, вие защо не отразявате моя човек? 😀

# 657
Пепелче, знаеш колко си го харесвам Шукито и аз, ама с този причос не ме кефи толкова Kissing Надявам се като наближи пускането на Тактиките 2, отново да направят един маратон от интервюта с Деметка и да им се порадваме като Аслъ и Керем Heart Eyes (ако Дисни и Фокс ѝ разрешат, де Rolling Eyes)

Въпреки че усилено си снима нещо важно, по обед Демет избухна срещу скорошния случай на омъжването на 6-годишно момиченце в Турция...

Ето и екипа, с който работи в момента:

Вижда се само някакъв боксов ринг...

На снимките за Вог някои хора я оприличавали на Бела Хадид Rolling Eyes

По някое време сподели и това видео, на което се вижда как едно момиченце се радва, когато вижда родителите си сред публиката на някакво тържество >>> https://www.instagram.com/p/Cl4Cj2MsXXC/

Надписът гласи: "Щастието е истинско само когато е споделено." Revolving Hearts

Амин!

# 658
Добро утро, момичета 🍀

С детенцето на мениджърката си

💥

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 07:52 от Miraland

# 659
Неделен привет, дами

Кате, последвах примера ти, гледах 1 сезон на Чистачката и още няколко серии от 2 сезон.

Цитат
За Енгин нямам никакви притеснения аз. Ще е супер в ролята на Тахир. Вече изгледах първия сезон на "Чистачката" и да си кажа честно неговият мафиотски образ може да ми стане даже по-симпатичен от този на Фара... сценаристите трябва да внимават много Joy Да видим какво ще измислят Animal Unicorn
Напълно съм съгласна за образа на мафиота. Heart Eyes
Не съм сигурна как ще адаптират сценария към турската действителност, но надявам се , че сериалът  ще бъде по- интересен от американския Blush
И двата образа няма да са напълно отрицателни и напълно добри.
И в това е провокацията за професионализма на Енгин и Демет.
Очаква ни интересна и вълнуваща среща с тях.
Не се съмнявам, че ще направят силни, запомнящи се роли Hands Ok Hand

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 11:11 от Lilims

Общи условия

Активация на акаунт