Мире, много са готини Демет и Айча с Дениз Али
Вчера е имал рожден ден (май навършва 2 г. - да е жив и здрав! Лиленце, радвам се, че сме видели нещата около "Чистачката" по сходен начин. Чакаме началото на снимките с нетърпение
Феновете не спират да творят. Монтирали са главата на Демет върху плаката на аржентинския оригинал и съответно и на американската версия

3-дневните снимки на нещото, което снимаше Демет вече приключиха. Остава да разберем какво беше

Интересен екип се е заформил - от една страна световни рекламни светила, от друга - хора от InStyle Турция.

Модната директорка на InStyle, Назлъ Кайран: За 3 дни снимахме страхотни неща и се запознахме и работихме с прекрасни хора. Сега остава вълнението от предстоящото пускане на крайния резултат.
Демет в интервю за Вог относно първата си работа в актьорството, за която смята, че не е могла да ѝ се наслади напълно, докато още учи професията: "Винаги съм искала да бъда сигурна, че съм добра в това, което правя. Опитвах се да докажа на себе си, че уменията ми са достатъчни, за да мога да се справя. Но докато наистина се докосвах до себе си, до истории и герои, подобни на това, през което съм минала, започнах да се наслаждавам на актьорството, без да се притеснявам за подобни неща."
Винаги мечтае да даде живот на различен герой и да разшири обхвата си, но при избора на проектите, в които участва, емоциите са водещи: "Няма значение дали е романтична комедия, драма или екшън, ако емоцията, която носят в себе си ме отведе някъде, ако мога да я усетя, докато чета сценария и си представя сцените, това е най-големият фактор, за да приема дадената роля".

Вчера излезе новата песен на Бенгю - писана е от Оузхан и Чааръ + стайлинг от Парлак. Много ми харесва уважението и признателността, която Демет има към нея. Изобщо не е забравила от къде е тръгнала:

На премиерата на Реджеп Иведик 7 са интервюирали Ибрахим Бююкак и на въпроса за участието на Демет в неговия филм отговаря следното: "Благодаря ѝ много, направи страхотен дублаж за филма ни. Сама хареса сцената и пожела да я озвучи. За нас беше удоволствие, а и се получи много смешно. Още веднъж искам да ѝ благодаря. Мисля, че ако се подкрепяме едни други, всичко би било много по-хубаво."
В тази връзка, фенове на Между мен и света вече докладват, че им се появяват опции за субтитри и/или озвучаване на различни езици на еп. 1 и еп. 2:

Даже има и малък фрагмент на италиански, Буура звучи много добре
>>> https://twitter.com/i/status/1601003790060036099, но сериалът продължава да е достъпен само в Турция и няма официална дата за премиерата в останалите страни... 
Както и да го мисля, ми се струва, че ще остане за догодина, подобно на сериала на Енгин (пак неофициално от италианските фенове):

Междувременно излезе информация, че ще повишат почти двойно месечната такса на платформата в Турция. Знаете, че имам някои опасения относно стратегията им... Струва ми се, че има фундаментално неразбиране на марката Дисни и нейните ценности
Ама комшитата си знаят 

За сметка на това ми хареса много как Енгин благодари на феновете си вчера за дарението, направено от негово име за УНИЦЕФ. Личи си, че с Демет споделят общи убеждения

И за финал - полетът на Птичката не спира
Догодина каца в Пуерто Рико по канал WAPA TV https://www.tvboricuausa.com/2022/12/upfront-2023-wapa-tv-revela … ra-nuevo-ano.html, a във Филипините в момента е хит, като е 6 пъти по-гледан от средното за сериалите в страната
https://tv.parrotanalytics.com/PH/erkenci-kus-star-tv

Малко се стъписах, а то

А днес точно четох, че тypcĸaтa ĸoмпaния зa дocтaвĸa нa xpaнa, чието рекламно лице е той - Getir e пpидoбилa гepмaнcĸия cи ĸoнĸypeнт - Gоrіllаѕ зa 1,2 милиapдa дoлapa и така стават нaй-гoлямaтa ĸoмпaния зa пoдoбeн вид тъpгoвия в Eвpoпa. 
)

Тук можете да видите френското промо >>>

Демет Йоздемир

Поне разбрахме къде си е разхождала последните ансамбълчета 

Дано това чувство никога не я напуска