🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 497
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Добър ден, момичета Coffee

Мире, много са готини Демет и Айча с Дениз Али Heart Eyes Вчера е имал рожден ден (май навършва 2 г. - да е жив и здрав!

Лиленце, радвам се, че сме видели нещата около "Чистачката" по сходен начин. Чакаме началото на снимките с нетърпение Kissing Face

Феновете не спират да творят. Монтирали са главата на Демет върху плаката на аржентинския оригинал и съответно и на американската версия Sunglasses

3-дневните снимки на нещото, което снимаше Демет вече приключиха. Остава да разберем какво беше Nerd

Интересен екип се е заформил - от една страна световни рекламни светила, от друга - хора от InStyle Турция.

Модната директорка на InStyle, Назлъ Кайран: За 3 дни снимахме страхотни неща и се запознахме и работихме с прекрасни хора. Сега остава вълнението от предстоящото пускане на крайния резултат.

Демет в интервю за Вог относно първата си работа в актьорството, за която смята, че не е могла да ѝ се наслади напълно, докато още учи професията: "Винаги съм искала да бъда сигурна, че съм добра в това, което правя. Опитвах се да докажа на себе си, че уменията ми са достатъчни, за да мога да се справя. Но докато наистина се докосвах до себе си, до истории и герои, подобни на това, през което съм минала, започнах да се наслаждавам на актьорството, без да се притеснявам за подобни неща."

Винаги мечтае да даде живот на различен герой и да разшири обхвата си, но при избора на проектите, в които участва, емоциите са водещи: "Няма значение дали е романтична комедия, драма или екшън, ако емоцията, която носят в себе си ме отведе някъде, ако мога да я усетя, докато чета сценария и си представя сцените, това е най-големият фактор, за да приема дадената роля".

Вчера излезе новата песен на Бенгю - писана е от Оузхан и Чааръ + стайлинг от Парлак. Много ми харесва уважението и признателността, която Демет има към нея. Изобщо не е забравила от къде е тръгнала:

На премиерата на Реджеп Иведик 7 са интервюирали Ибрахим Бююкак и на въпроса за участието на Демет в неговия филм отговаря следното: "Благодаря ѝ много, направи страхотен дублаж за филма ни. Сама хареса сцената и пожела да я озвучи. За нас беше удоволствие, а и се получи много смешно. Още веднъж искам да ѝ благодаря. Мисля, че ако се подкрепяме едни други, всичко би било много по-хубаво."

В тази връзка, фенове на Между мен и света вече докладват, че им се появяват опции за субтитри и/или озвучаване на различни езици на еп. 1 и еп. 2:

Даже има и малък фрагмент на италиански, Буура звучи много добре Hands Clap >>> https://twitter.com/i/status/1601003790060036099, но сериалът продължава да е достъпен само в Турция и няма официална дата за премиерата в останалите страни... Rolling Eyes

Както и да го мисля, ми се струва, че ще остане за догодина, подобно на сериала на Енгин (пак неофициално от италианските фенове):

Междувременно излезе информация, че ще повишат почти двойно месечната такса на платформата в Турция. Знаете, че имам някои опасения относно стратегията им... Струва ми се, че има фундаментално неразбиране на марката Дисни и нейните ценности Rolling Eyes Ама комшитата си знаят Hands V

За сметка на това ми хареса много как Енгин благодари на феновете си вчера за дарението, направено от негово име за УНИЦЕФ. Личи си, че с Демет споделят общи убеждения Revolving Hearts

И за финал - полетът на Птичката не спира Sign Globe With Meridians Догодина каца в Пуерто Рико по канал WAPA TV https://www.tvboricuausa.com/2022/12/upfront-2023-wapa-tv-revela … ra-nuevo-ano.html, a във Филипините в момента е хит, като е 6 пъти по-гледан от средното за сериалите в страната Wear Crown https://tv.parrotanalytics.com/PH/erkenci-kus-star-tv

# 661
Тази седмица ли започват снимките на новия сериал? Изобщо не подгряват феновете, нищо не пускат от FOX.

# 662
Фло, тази седмица би трябвало да започнат със същинската работа. Най-официалната информация е от сценаристката Дениз Даргъ, която написа преди малко, че до седмица-две трябва да заснемат тийзър на сериала Kissing Face

Вчера беше по женски със Зейнеп Бастък и компания:

Със съпругата и дъщерята на певеца Беркай:

Баща ѝ е споделил тази снимка, придружена от песента "Мед":

Колко красиво се усмихваш
Мисля, че ти си тази, която
докосва сърцето ми
Хубава си всякак
Заслужаваш цял един живот
Би ли се усмихнала отново?

Още малко материал от Вог >>> https://www.instagram.com/p/CmE3Nfoopg3/

Hiçbir zaman vardığımı düşünmüyorum; zaten yolculuğun en keyifli kısmı varılacak yer değildir, o yüzden ânın tadını çıkarıyorum.”

#DemetOzdemir, която мечтаеше за сегашния си успех, когато започваше да се занимава с актьорство, признава, че не е очаквала толкова много: "Много е трудно да бъдем сигурни по въпроса за успеха. Според мен, рисковете, които поех, и несигурността ме доведоха дотук. Има още много неща, които ми предстоят. Не мисля, че някога ще съм стигнала до крайната точка; така или иначе най-приятната част от пътуването не е дестинацията, а изминатият път, така че просто се наслаждавам на момента."

И много фенско творчество се вихри в последно време:

# 663
Кате, май Фара няма да я видим тази година.

@melisainci "Иска ми се всички наши недели да са такива."
Демет: "И аз искам."

Вървя си по една истанбулска улица и гледам - насреща господин Коч. Яде бургер. Laughing Малко се стъписах, а то
реклама върху градския транспорт.

# 664
Фло, 😍 и аз се стъписах и как само ти завидях. 😉 😜
Но щом е било реклама, значи пак сме си равни - и ти, и аз не сме го виждали на живо. 😂

Ето нещо, което също не съм виждала на живо. 😂

И още красота! ❤️

# 665
Florale, в първия момент реших, че наистина си видяла Коч Animal See No Evil А днес точно четох, че тypcĸaтa ĸoмпaния зa дocтaвĸa нa xpaнa, чието рекламно лице е той - Getir e пpидoбилa гepмaнcĸия cи ĸoнĸypeнт - Gоrіllаѕ зa 1,2 милиapдa дoлapa и така стават нaй-гoлямaтa ĸoмпaния зa пoдoбeн вид тъpгoвия в Eвpoпa.

За излизането на "Казвам се Фара" - чакаме официална информация. Предстоящия сезон се очертава доста оспорван. Говори се за някои много силни екранни двойки - да видим... Според мен за един проект на първо място е да има добър сценарий, но има и известна доза късмет - какво ще се хареса на турския зрител в дадения момент Rolling Eyes Никак няма да им е лесно, отсега желая успех на всички! (но на Демет и Енгин най-много Stuck Out Tongue Winking Eye )

Демет се забавлява добре с компанията:

Има нужда да напълни батериите Hands Nail Care

Най-накрая имаме и снимките за Вог в по-добро качество (не всички, де):

И за финал - твърди се, че утре "Между мен и света" ще бъде достъпен вече във Франция, Италия и Испания Flowers Four Leaf Clover Тук можете да видите френското промо >>> https://twitter.com/i/status/1602620703437619204

# 666
Е, аз значи съм напред с материала 😁. В деня преди да се срещна с Демет, вечерях в един и същи ресторант с Шюкрю.
Беше преди почти 4 години, ама.... 😁

# 667
Благородно ти завиждам, Демо Heart Eyes Като гледам сте били и при шеф Гюркан Kissing Smiling Eyes

Междувременно се появи информация, че в новогодишното предаване на "Гасът на Турция" ще гостуват следните знаменитости:

Nature Sparkles Демет Йоздемир
Nature Sparkles Ирахим Челиккол
Nature Sparkles Енгин Йозтюрк
Nature Sparkles Айбуке Пусат
Nature Sparkles Есер и Берфу Йененлер
Nature Sparkles Мерт Язъджъолу
Nature Sparkles Хафсанур Санджактутан

# 668
Е, аз значи съм напред с материала 😁. В деня преди да се срещна с Демет, вечерях в един и същи ресторант с Шюкрю.
Беше преди почти 4 години, ама.... 😁
Е, на това място мога само да мълча и да завиждам. 🤍🤍🤍
Бели сърца, уж, че е бяла завист , ама не е. 😲
Ще се опитам да заспя. 😂 😀 😀

# 669
Пепелче, нося ти кафе, защото със сигурност не си спала снощи Kissing HeartCoffee

От гримьорката Елиф Карсак >>> https://www.instagram.com/p/CmJIrvNoSC3/

Да я видим Демет за къде се е спретнала така Sunglasses

Сега към "Казвам се Фара"

Има още неофициална информация за сериала - Фара няма да е мароканка, а иранка. Синът ѝ ще се казва Керимшах. Фърат Танъш няма да е от лошите този път, а ще играе главния комисар, Мехмет.

Между мен и света започва международната си обиколка:

Първите 2 епизода са налични в: Италия, Франция, Канада, Румъния, Бразилия, Естония и др. (за тези феновете потвърждават просто)

Успех във всичките начинания Flowers Four Leaf Clover

# 670
Част от екипа на сериала се е срещнал днес

На премиерата на Аватар в Истанбул

# 671
Няма спирка Демет Rocket Поне разбрахме къде си е разхождала последните ансамбълчета Kissing Smiling Eyes

Според информация от Ибрахим Селим, Между мен и света вече е наличен на 26 езика >>>  https://www.instagram.com/p/CmJ-VK2rGej/ На промоционалното видео са сложили по-малко, но да не издребняваме сега Nerd Има вече отзиви от международните фенове, че дублажът на английски и френски е много добър. Дано и на останалите езици да е така Sign Globe With Meridians

Твърди се също така, че към новогодишното шоу на "Гласът на Турция" се присъединяват още:

Nature Sparkles Ураз Кайгъларъоулу
Nature Sparkles Екин Коч
Nature Sparkles Бенсу Сорал
Nature Sparkles Хазал Субашъ
Nature Sparkles Еркан Колчак Кюстендил
Nature Sparkles Бирдже Акалай
Nature Sparkles Мирай Данер

# 672
Демет може да е откъдето си поиска, чертите на лицето й са интересно комбинирани и гримьорите правят чудеса с нея.

# 673
Демет Йоздемир, която бе забелязана след вечеря със съпруга си Огужан Коч в ресторант в Куручешме, обяви, че съвсем скоро започват снимките на новия сериал "Казвам се Фарах", където ще й партнира Енгин Акюрек. Всичко стана много бързо. Докато тя няма да даде никаква информация за сериала, но е много развълнувана за предстоящата работа. Според Демет създателите искат да направят нещо необичайно. Тя просто се надява публиката да я хареса. И веднага след като шоуто излезе в лятна пауза през юни, ще започнат снимките на втория сезон на сериала на Disney Plus Между света и мен. Така тя няма да има лятна почивка в работата си.

# 674
Мире Revolving Hearts Донесла си ни две страхотни новини наведнъж - вече официално потвърждение за Демет и Енгин във Фара и втори сезон на Между мен и света Heart Eyes Ето го интервюто и във видео вариант:

По нова година ще отидат някъде на почивка, понеже тя започва снимките на сериала още в първата седмица на януари Sunglasses

Питаха ги как е минала 2022 г. за тях. Демет казва, че е била изпълнена с изненади още от самото начало. В крайна сметка е била много вълнуваща година. Започнали са хубави неща. Дано и 2023 г. да е така. За нея се очертава доста интензивна.  

Когато говореше за новия сериал, наистина си личеше колко много се вълнува Blush Дано това чувство никога не я напуска Flowers Four Leaf Clover

С новото куче:

Вчера брат ѝ Волкан си беше пуснал Между мен и света на немски. Явно още е в Германия...

Общи условия

Активация на акаунт