🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Радвам се, че ще има 2 сезон. Историята си заслужава 💯

# 676
След цял ден предпразнична подготовка и аз идвам горе-долу така Joy

Определено фото-сесията за Вог е най-нестандартната ѝ такава. Страхотни кадри са ни споделили >>> https://www.instagram.com/p/CmPJDOivlaf/

В последните дни е на семейна вълна. Днес публикува видео от сватбата. Никой не е изтрит. Всички са си по местата Kissing Face >>> https://www.instagram.com/p/CmRHk4LocGV/

Майката на Оузан преди това е написала много хубави думи за снахите си - че се разбирали прекрасно и са най-голямото ѝ богатство. Волкан пък показва симпатии към зетя си. Дано наистина всичко е цветя и рози около Демет, защото знаем, че тръни по пътя, който си е избрала, така или иначе винаги ще има Kissing Smiling Eyes
Скрит текст:
Много е вероятно видеото от сватбата да е в отговор на обидите, с които някои болни мозъци са засипали г-жа Коч - старша, след като е споделила горните снимки и благопожеланията си за семейството Rolling Eyes

И една прекрасна Аслъ Енвер, която искрено желае успех на "Казвам се Фара". Много се радвам за нея и дано всичко около бременноста ѝ мине леко Flowers Four Leaf Clover

Докато чакаме тези двамата на екран Sunglasses

Излизат още имена от каста на сериала (неофициално) - Олимпия Ахенк щяла да бъде героиня на име Ясемин. Момичето досега е била спортистка, модел и е участвала в Шахмеран, доколкото видях:

И понеже идва краят на годината и правенето на равносметки. За финал оставям едно видео с някои от по-важните моменти, които белязаха 2022 г. за Демет >>> https://twitter.com/i/status/1604193159801602050

- Един излъчен и още един заснет филм за Нетфликс.
-  Заснет и излъчен сериал за Дисни +.
- Договорен нов сериал за Фокс.
- Няколко наистина много добри фото-сесии.
- Продължаващ договор с Пантен.
- И между всичко това годеж и сватба.

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 23:03 от super_katia

# 677
Цялото интервю на Демет за Вог, с гугъл превод. Слагам го в скрит текст, защото е много дълго

Демет Йоздемир и аз, двама нетърпеливи хора, които се опитват да управляват времето, се събрахме в навечерието на Нова година, което е може би най-противоречивото понятие за време. С напредването на разговора разбирам, че успехът на Демет е продължение на нейната борба с времето и способността й да се адаптира.

Скрит текст:
В романа „Видението“ на португалския писател Жозе Сарамаго има кратък диалог, който очевидно ми направи впечатление в момента, в който го прочетох: „Винаги има много време“, много сериозно се обръща към комисаря на мъж с пистолет колан: "Не, никога не е достатъчно." Мисля, че е човешката природа да мисли за някои концепции, които умът не е в състояние да разбере, на най-неочаквани места. Когато виждам спешността на Демет Йоздемир, която й позволява бързо да се адаптира към снимките, мисля, че това е причината диалогът от романа на Сарамаго, който прочетох преди много години, оживя в паметта ми. Наистина времето, дори да е безкрайно, никога не стига. При Демет положението е същото:

📍„Чувствам се сякаш скачам, защото не мога да накарам времето да тече по-бързо, но не мога да спра, не мога да забавя.“

– казва тя в началото на нашия разговор. Разбира се, трудно е да се устои на времето, което има силата на вечността, но то играе голяма роля за успеха на Демет, тъй като в тази страхотна снимка, която направихме набързо

📍„Живеех на много малко място, където гледах улица от прозореца, почувствах, че това никога няма да ми е достатъчно. Когато погледна назад сега, осъзнавам, че съм искал да видя повече, дори и по това време. Вероятно всичко започна там, защото моите постижения и опит не ми бяха достатъчни. Трябва да вярвам, че имам още много да уча, това ме накара да искам още.”

- започва да обяснява Демет, когато я питам за основата на нейната страст и успеха, до който се простира тази страст.

Актрисата, която започна кариерата си, която много обича, като танцьорка, усети, че трябва да избере друга професия, след като осъзна колко трудно е да си танцьорка в Турция. Тъй като вече й харесваше да играе на сцената, тя реши да опита ръката си в актьорството. Опит, който вярва, че ще я научи на много.

📍„Започнах да се развивам в тази посока, защото не мога да направя нищо, без да знам със сигурност. Когато някой ме попита за героя, който играя, се чувствам неадекватен, ако не мога да дам изчерпателен отговор."

тя казва. Така започва историята на Демет, която води до главните роли в проекти, които днес правят голямо впечатление. За актьорството, на което според нея не може да се наслади напълно в първите си творби, изучавайки професията:

📍„Винаги съм искала да се уверя, че съм добра, опитвах се да докажа на себе си, че съм“ достатъчна. И когато се видя с истории и герои като това, което преживях, се наслаждавам на играта, тъй като се стремя към истинското нещо, без да се притеснявам дали съм подходящ."

- Тя казва. При избора на проекти за участие обаче идват емоциите.

📍„Няма значение дали е романтична комедия, драма или екшън. Ако една емоция ме отведе някъде, ако мога да я почувствам, когато чета сценария и ако мога наистина да я уловя със собствените си очи, това е най-важният фактор за приемането на ролите ми”

Демет изпитва същата отговорност за всяка работа , преминава през същите приключения и полага същите усилия, но сред проектите, в които е участвала, специално място заема сериалът #FatefulHouse :

📍„За мен беше много важно да знам, че персонажът, който изиграх, наистина съществува и живее този живот беше голяма отговорност. Ритъмът на работа, сцените, които снимахме... За мен това е проектът #FatefulHouse .

Понятията доверчиви емоции, отговорност, прибързаност са лесни за произнасяне. Зад умението на Демет удобно да използва всички тези думи обаче стои напрегнато темпо, тя не си е давала почивка от 11 години. Въпреки че Демет признава, че е пропуснала някои специални моменти в живота си, казвайки:

📍„Това е първият път, когато съм свободна от месеци. Но се справям, защото целта ми е стабилна.“

Формулата за намиране на мир на снимачната площадка оказва голямо влияние върху това признание:

📍„Всеки ден прекарваме много време на снимачната площадка, където работят хора и се събираме с много хора, които са независими един от друг и имат различни гледни точки. Въпреки че възможността да се свързваме с всички и да правим работата приятна може да бъде гарантирана от уважение на всички работни места, смятам, че трябва да сме свързани с любов. Това е частта, която не ме напуска... Защото чувствам, че мога! Няма да създам добро, положително и изпълнено с надежда пътуване, освен ако не го направя с любов и не изградя сърдечна връзка.”

Когато тя се измори, неговата прибързаност влиза в сила, което тя признава в началото на интервюто:

📍„Например, аз се фокусирам върху това кога са приключили драматичните декори, защото знам поне в колко часа ще свършат. Понякога всичко се проточва твърде дълго, когато се изморя прекалено, си мечтая за почивка и пак бързам, винаги бързам ”, казва през смях тя.

Според мен успехът на сериала Между мен и светът , който наскоро се запозна с публиката, е отражение на дългогодишните усилия, мечти и рискове на Демет.

📍„Получавам много добри отзиви, горд съм. Работихме много усърдно и педантично. Беше пълно екипно усилие. Отборът е доминиран от жени. Научих много. Възхищавам се на визията на нашия продуцент Асена Бюлбюлоглу, нашият сценарий принадлежи на Пинар Булут: Започнахме с мечта да работим със Зерин Текиндор. Беше страхотно да работя със Зерин. Нашият режисьор Хюля Гезер е изградил красив свят, както и нашият оператор Угур Кул. Актьорите ме научиха на много, открих много за себе си. Мисля, че беше предадено на публиката и ме накара да се почувствам добре.”

Демет, разбира се, понякога мечтаеше за сегашния си успех, но изобщо не го предвиждаше.

📍„Много е трудно да съм сигурен в това. Мисля, че рискът, който поех, и несигурността ме доведоха дотук. Имам още много пред себе си. Не мисля, че някога ще се почувствам, че съм го постигнал, най-приятната част от пътуването не е дестинацията, така че се наслаждавам на момента."

Демет каза:

📍„Разбира се, много съм щастлив, но зад това стои голяма отговорност, не мога да кажа, че винаги е голяма радост. Каквото и да се случи, всички сме хора, всеки може да сгреши. Имаше грешки, които направих. Когато правя нещо, първото нещо, за което се замислям, е как карам младите да се чувстват. Разбира се, чувствам тежестта от това. Мога да кажа, че това е едновременно красива и трудна ситуация.“

След като изслушах нейната страст, дисциплина и мечти за работа, които заемат по-голямата част от живота й, питам къде трябва да отидем, когато искаме да намерим Демет, къде се чувства най-свободна и къде е тя Демет. Най-свободните моменти на Демет са, когато приготвя храна, която казва, че е добра, у дома с незаменимото си семейство и съпруг Огужан Коч или когато се потапя в танц, който обича. Демет каза:

📍„Въпреки факта, че не можех да го правя много интензивно, някак си адаптирах танците към живота си. Имах цел да не спирам да танцувам, продължавам! Ако трябва да кажа, че причината да започна е, че танцът винаги е заемал специално място в мен, защото много по-късно открих, че има с какво да се гордея. Мисля, че е лукс. Жените се доверяват и обичат тялото си и свободно използват тялото си като език въпреки всичките си притеснения.“

📍„Танцът е повече от просто хоби за мен“, казва тя.

Съвместна роля в снимките на Tiffany & Co. Докато наближаваме края на нашето интервю с облечената в бижута Демет, аз я питам за тайната на нейния стил:

📍„Вечен“, казва тя без колебание:

📍„Тъй като наистина не харесвам промяната, прегледите на новите продукти са много по-интересни за мен. Предпочитам бижута, които говорят на един език, а не различни стилове. Друго важно нещо е, че нещата, които нося са много "млади". Предпочитам усещането да нося тениска, отколкото бижута“

, казва тя и добавя, че е любопитна за новата колекция Lock на Tiffany & Co. относно безкрайността на времето

Аз съм мислител, но това не омаловажава значението, което придавам на понятието година, което е човешка измислица. Може би защото свързвам новата година с ново начало или светлини, красящи улиците, не съм сигурен. Все пак последното интервю за 2022 г. и първото интервю за 2023 г. са специални за мен. Питам Демет за целите й за 2023 г.:

📍„Не съм фен на изброяването. Съсредоточавам се върху това, което съм научил и което трябва да науча, докато оставям всяка година зад гърба си. Всъщност през 2022 г. се случиха много неща, които не очаквах, така че се чувствам голям късметлия. Отидох отвъд това, което трябваше да знам. Нямам списък, но винаги съм фокусиран върху това да ставам по-добър, винаги да бъда по-успешен.“

Чувствам се много удобно, защото вярвам, че нашето интервю е не само резултатите от 2022 г., но и нейния професионален живот. И така, ние пишем бележка за живота на Демет в навечерието на Нова година. Разбира се, няма как да не завършим интервюто в този брой с добри пожелания. Ще завърша последното интервю за 2022 г., като се фокусирам върху лечебния потенциал на новата година с последните думи на Демет:

📍„Мир и щастие на всички ни: Нека през новата година ни се случи най-доброто от всичко, което заслужаваме!“

# 678
Мире, благодаря ти много за цялото интервю Kissing Heart

И победаааа за Аржентина SoccerTrophy Не ми се мисли какво е в Буенос Айрес в момента Heart Eyes

Иначе по-интересното от днес е защо певицата Изел отбелязва Демет и Оузан върху песента си "Бебе" и допълнителен коментар - на вас да ви се случи. Демет побърза да напише, че песента ѝ е любима, но все още не е бременна.

# 679
И Демет се оказа футболен запалянко и фен на Аржентина Simple Smile
Взеха обаче доста да й намаляват последователите в Инстаграм.

# 680
Да, за последните 30 дни е изгубила 30 хил. последователи, което на фона на нейните 15,5 млн. е по малко от 0,2%. По принцип, в последните месеци имаше чистка на кухи профили в инстаграм и доста знаменитости имаха отрицателен прираст или най-малкото - доста се забави ръстът им. При всички положения обаче, трябва да си направят съответните изводи и да поработят над комуникационната ѝ стратегия, защото алгоритмите на платформите се сменят постоянно и слезеш ли веднъж от въртележката, после е много трудно да се върнеш обратно.

Докато ролите ѝ се множат обаче, аз лично нямам притеснения Kissing Face

# 681
Покрай  @vogueturkiye феновете се сетиха за фотосесията на Демет за @lofficielturkiye

# 682
Самата фотографка, Жиян, сподели снимките преди малко Blush

На мен тази и фото сесията за Магнет са ми любимите от 2022 г. Heart Eyes

Пускат Между мен и света в Испания от 25 януари.

Твърди се, че стилистите на Енгин Акюрек подготвят гардероба му за Фара. Вчера и онзи ден Парлак също имаше снимки, които подозрително приличаха на подготовка за новия сериал. Да видим Kissing Smiling Eyes

# 683
Рано, рано от ИГ на Демет.

Гледала е  Аватар и за разлика от мене ☺️,  е много впечатлена.
Но като се замисля този филм е точно за такива душИ като нея. 😂

Хубав ден, момичета, бъдете здрави и да знаете, че първа ви полазих в темата днес, Игнажден 😉 😜 ! ❤️ 💕 ❤️

# 684
С полазник като теб, Пепелинче, можем само да се радваме на предстоящата година Heart Eyes

И аз не съм фен на филми ала Аватар... Тази част не съм я гледала, но и не бързам да го правя. Демет чинно си рекламира платформата обаче. Няма да подхващам сега темата колко са неадекватни с пускането и промотирането на оригиналното турско съдържание ... че бързам за едно представление.

Връщане към премиерата на Аватар:

И от агенцията на Гьозде са дарили 25 билета за културни събития на студенти, вместо да изпращат подарък на Демет за новата година:

Това са новините от днес общо взето.

# 685
Погледнах в темата на Енгин, но и там момичетата чакат новини за Фара.
Şükrü Özyıldız и Büşra Cebe

# 686
Цццц, похарчихме го и Шуки Kissing Face

Хубаво е да се изморяваш, а с теб е много хубаво, Гьозде Йълмаз!

Потвърждава се правилото, че когато Демет изчезне от социалните мрежи, значи работи Stuck Out Tongue Да видим този път върху какво точно Nerd

От интериорните дизайнери на Кочови: Изключително сме щастливи, че първо се докоснахме до самостоятелните ви къщи, а след това и до първият ви общ дом. Много ви обичаме Heart За сбъдването на още много мечти Champagne

Мятам се и аз на дивана и няма сила която да ме помръдне повече People Ok Woman

# 687
# 688
Добро утро, момичета Coffee  Да видим какво ново има Nerd Според различни източници:

- Началото на снимките на "Казвам се Фара" ще е на 4-ти януари Movie Camera
- Преди това за НГ Демет и Оузан ще си направят мини тур из Европа Airplane
- Към каста на сериала се присъединява Лале Башар Flowers Tulip
- За ролята на сина на Фара (Керимшах) се спряга това детенце - Абдула Бурак Кая:

Кратко видео от вчера - любовта ѝ към животните е пословична Animal Dog

И малко фенско творчество. Този наистина е добър >>> https://www.instagram.com/p/CmZR0A4qTCh/ Hands Clap

# 689
Време за малко хвалби и при нас Smile:

"Демет Йоздемир става първата и единствена турска актриса, която получава 8 дигитални платформи, за да пренася своите сериали и филми по света едновременно!"

Над 101 млн.гледания на клипа в YouTube:

Общи условия

Активация на акаунт