Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 310
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Според мен Валя и Елена ще са топ 2 и Елена ще спечели, но Валя е по-добрия готвач от двете. Другите изобщо няма да ги коментирам.

# 571
  • София
Тази вечер всички саботираха по един или друг начин. Николай е прав - работиха заради себе си. Червените също заради себе си. Толкова време са в кухнята и съм сигурна, че със затворени очи могат да се синхронизират и всичко да е перфектно. Дали заради сценарий, дали спонтанно - те саботираха.

# 572
  • София
Искам Виктория и Ники вън. Дразнят ме. След тях чак идват Мариела и Андреа.

Последните искам да останат Елена, Валентина и Камен.
Жена ще спечели на 95%
Тук отдавна се писа за това.

Ще стискам палци на Елена, то аз съм си за нея още от началото след Артур, ама сега не виждам кой друг би спечелил. Камен много му се вдигнаха акциите пред шеф Ангелов, но той си има някакъв лимит ми се струва.
Валентина може и да готви най-добре, но Елена е по-комплексна и да върти кухнята по-умее.

# 573
Много егоистична Янита. Тя си тръгва, но не иска Денислав да остане да се бори, щом тя не е там го подкокороса да си тръгне с нея. Това не е достойна постъпка към човек, когото обичаш. Какви жени има ужас.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 21:52 от daisy12

# 574
Останаха пълните егоисти. Денислав дори не се замисли над думите й. Действа на мига. За него жена му е по-важна отколкото състезанието. Има неща които парите не могат да купят.
През цялото време, вместо да готвят, червените надвикваха и сиктирдосваха Янита. Камен също й се звереше да се маха. Е как се работи в такава кухня, където знаят че си на пангара и не те еб***т за нищо?

# 575
- Крайно нерационално поведение на госпожата - нали ако мъжът и спечели все едно тя е спечелила, защото парите ще влязат в семейството.
- Явно добра работа на сценаристи и продуценти - я как живна темата, значи интересът е пораснал.А за тях това има значение, а как го постигат е все едно.

Само дето аз другия сезон изобщо няма да гледам. Ако има, де.

# 576
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Е, дет се вика видяхме кой е мъжа в къщата, аааа кухнята Wink.
Любов на таранаици. Ако обичаш един човек, няма да искаш егоистично да пропилее
шанса си да върви напред и нагоре. Денислав, въпреки всичките му кусури, може да готви.
Янита, не само че е мудна, но определено става само за готвач в някой соц стол.
Винаги ме е втрисало от толкова зависими и неможещи да се оправят с нищо, без
половинките си жени. Да си ходят, заради тях и особено Янита отпаднаха къде, къде
по-кадърни и можещи хора, само затова ме е яд.
Николай и Виктория, обаче и те са нетърпими. Хич да не злорадстват и да се радват.
Не се знае кой е следващия отпаднал, пък и колкото по към финала издрапат и отпаднат,
толкова повече ще ги боли. То бива его и злоба, ама тези двамата вече като топ победителите се видяха.

# 577
  • София
Жената каза…и ние решихме.

# 578
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Приемам това, че Янита си тръгна, като мъничко Великденско чудо. Обаче много ми домъчня за Денислав. От личен опит зная, че егоизмът съществува в необятни размери, но да проявиш безкраен такъв към любимия си и най-близък човек, да стъпчеш желанията му и да го лишиш от възможност да се докаже... Ужасно! Тук не видях любов, видях само и единствено его. Аз не бих могла да обичам такъв човек нито секунда.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 22:40 от Reinа

# 579
  • София
Останаха пълните егоисти. Денислав дори не се замисли над думите й. Действа на мига. За него жена му е по-важна отколкото състезанието. Има неща които парите не могат да купят.
През цялото време, вместо да готвят, червените надвикваха и сиктирдосваха Янита. Камен също й се звереше да се маха. Е как се работи в такава кухня, където знаят че си на пангара и не те еб***т за нищо?
Всъщност най-големият егоист току-що си тръгна! Stuck Out Tongue Winking Eye
И защо да очакваме конкурентите и да са лоялни към Янита, след като тя прецака собствения си мъж!?

# 580
Съгласна съм с горното. Друго не мога да разбера. Какъв човек трябва да си, че да поискаш, човекът до теб, да се откаже от участие и евентуална победа? Необходимо ли е да се режат крилата на любимия човек? Това е висша форма на егоизъм. Според мен.

# 581
  • Пловдив
По начало всеки е влязъл с мисълта да се бори за себе си. Докато все още бяха повече хора по отборите, имаше и повече екипна игра. През последните седмица-две обаче просто по-ясно показаха, че всеки си гони собствените цели.

# 582
  • София
Денислав всячески се опита да я спаси, като разбра,че отпада и обясняваше къде да го чака,значи нямаше намерение да си тръгва и след една команда на жена му,която не можа да преживе, че мъжът и е по-добрия готвач, се лиши от всякакъв шанс.

# 583
  • София
За мен любовта не е единият да каже на другия да си тръгнат заедно. Любовта е да искаш другият да продължи и да се бори. Дори най-егоистично да се бори за честта на семейството и да спечели.

# 584
jhbd, дали е рязане на крила е под въпрос, защото много материал не е даван. Мое предположение е, че :
Те двамата са си разговаряли и са обсъждали различни варианти и Денислав според обстоятелствата е чакал знак от нея. Та затова мисля, че те са имали в предвид и този вариант.
Но както казвам има неща, които не са показвани. Все пак нали не са Биг брадър, не ги показват всекидневно.

Общи условия

Активация на акаунт