Любители на котки - Тема 172

• 34 763
  • 763
  •   2
Отговори
# 165
# 166
Малката лисичка, като меченце е твоето коте. Heart
Моите днес са мързаливо настроени.

# 167
Тоз незаменим поглед рано рано сутрин

# 168
  • София
Зимата не съм обезпаразитявала. Последно съм слагала капки ноември месец.
Обезпаразитих Аш в края на март преди ваксината. Най-вероятно всеки месец ще слагам капки. Оникс май беше обезпаразитен по-рано от Аш.
Капките им понасят.

А за позирането... дъщеря ми се прави на маймуна зад обектива Simple Smile
Успяла е да хване прозявка

Скрит текст:

# 169
Добро утро! Вчера разглеждахме с детето онлайн магазин за джаджи и аз бях впечатлена от тази джаджа и му обяснявах как вкъщи трябва да имаме такова нещо и докато разлистваме снимките на джаджата и кроя планове къде точно ще я закачим изведнъж детето посочи долния ляв ъгъл. Голям смях падна...

# 170
  • София
Обожавам да снимам моето меченце и лапичките ѝ отдолу

# 171
Станали 12 страници докато разберем

# 172
Момичета, минавам само да кажа, че пратих поилката и филтрите на Dare2CareAnimals. Писах им и, че жеста е на Зооплюс.

И един Блеки да покажа, който "помага" в гладенето Grinning

# 173
  • София
Да ви покажа една рожденичка

Осиновена миналият юни (мисля).
Голяма проклета дама Joy

# 174
Да ви е честита рожденичката. На двете снимки обаче изглежда съвсем различен цвят.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 10:44 от cardhu

# 175
Щом е вече буфантичка на леглото - всичко е 6 за нея Simple Smile

# 176
  • Бургас
Честита рожденичка!
Много е миличка на снимките,дано  е и толкова добричка,колкото изглежда.

А снимката перфектно отговаря на един често задаван въпрос:Да купя ли котешко легло за моето коте,има ли смисъл?

# 177
Мацките ловят гълъби през прозореца, а Tой е изморен, защото както обикновено от 4:40 поне пет пъти ме е вдигнал от леглото чрез правене на бели и сега си почива.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 16:52 от djasra

# 178
  • София
На двете снимки обаче отглежда съвсем различен цвят.
Еднакъв е цвета, снимките са правени в различна обстановка.
1та - в ръцете на ММ. Сложих я за оразмеряване Simple Smile
2та - на леглото на стопанката ѝ.
Това е котката на приятелката на моята дъщеря.

Осинови я от клиниката на моят вет. Гушкала съм я като бебе. Невероятно ококорено бебе. Добричко Simple Smile
Много лоша е сега. Хапе и се бие. Дъщеря ми когато ходи на гости винаги се връща изподрана и нахапана. Последният път като я видях не посмях да я гушна Simple Smile Надъвка ми ръкава на коженото яке, леко.

Оникс беше на гости на тази госпойца. Бях пуснала снимка как се беше настанил в пералнята на хората Simple Smile
Тогава писах "не беше изяден" Simple Smile

В сравнение с таз мома моите са ангелчета. Те са си де Simple Smile

# 179
  • Бургас
АнМари госпожицата е със силен характер 😉. И моята спасена/осиновена госпожица е със силен характер - когато тя иска дава да бъде гушкана и когато тя пожелае идва при мен в скута ми, ако я взема и сложа на колената ми не стои, когато не и харесват моите ласки "ръмжи" и съска. А аз понякога съм толкова настоятелна да я гушкам и стискам, ми толкова е мекичка как да устои човек, че явно прекалявам и съм изпонадрана постоянно 😄.
Сутринта си имах помощничка в чистенето. Мишона пусна робота да чисти, постоя да го погледа и отпраши да се скрие. Снощи в 22:30 беше акробатка
.

Чудя се и аз дали да и купя легълце. Слагам и едно одеалце на дивана в кухнята, но тя не спи на него има и мека къщичка, но не стои в нея само като беше малка . Спи в коридора на една табуретка 😕.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 11:11 от maya_76

Общи условия

Активация на акаунт