Любители на котки - Тема 172

• 34 037
  • 763
  •   1
Отговори
# 30
Сина ще участва в изложба на 14 май в град Компиен. После ще докладвам. А иначе той е много гушлив.

# 31
  • Пловдив
BarbieDi, как прие котето новороденото, питам защото ме чака същото съвсем скоро, моята е кроната, но е интересно как ще свикне с новия член на семейството. А иначе ляга върху корема ми, не се плаши от движенията на бебо, които са доста отривисти.
В началото и двете котки ги беше страх от нея, в последствие Локум се престраши и то само защото си хареса шезлонга. Единственият интерес, който проявяват е когато плаче в другата стая да отидат при нея (в началото бягаха в обратна посока) и седят докато отида аз. Общо взето всеки си гледа неговата работа засега. Hug

Благодаря ти много! И аз мисля, че Бони ще бяга в началото, плачът, новото човече вкъщи ще са предизвикателство, но ще свикнат.

# 32
  • София
Благодаря ти много! И аз мисля, че Бони ще бяга в началото, плачът, новото човече вкъщи ще са предизвикателство, но ще свикнат.
В началото Хари беше стресиран и изобщо не искаше да се приближи. Любопитството надделя и подуши бебето. Не искаше да влиза или стои в детската стая. Имам обаче снимки как кърмя, а Хари ми е легнал от другата страна.
Лежал е до сина ми, но като цяло не се буташе в него. Никога обаче не му е посягал.
Много време му трябваше, за да се сближат, да започне да му облизва челото и т.н. Joy

# 33
  • In the land of Never Never
Таня, благодаря за пролетната тема, чета и се радвам на всички прекрасни косматковци!
Искам да попитам нещо, която ме тормози днес, тъй като е ден за чистене. Използвате ли определени препарати за под? Или по скоро избягвате ли някои ?
Трябва да се избягват препарати с хлор, като белина например. Те са вредни за котките.
Ако е за по-нежни препарати, по-безвредни са тези специално за бебета, въпреки че едва ли на котките биха навредили обикновените препарати за под.
Ако въобще искаш нещо с по-малко химия, препаратите на Фрош (Frosch), с една жабка на опаковката, би трябвало да са по-безвредни.  Много е хубав био препарата на Френдли (Friendly) за под, той е с масло от цитронела, и мирише прекрасно. Купувала съм ги от МЕтро, или по интернет.
И да се разпишем и ние в темата с Васко, препичащ се на пролетното слънце. Heartpulse

# 34
  • Бургас
Големите ушаци на Сина искам да ги нагушкам и аз...
Стискам палци за изложбата.
Сина е смел,ако Харко участваше в изложба, вероятно щеше да се скрие някъде,голям пъзльо.

# 35
  • София
Аз пък искам да схрускам розово-белите лапички на Харко! Целият е страхотен, особено на последната снимка. Той е цветовият контраст на нашия Мачо 😀 Иначе по бъзливост си приличат много.
Сина ще ги отвее на изложбата, този чаровник!

# 36
Ох, мъжа ми ще се надуе от кеф яко Joy, ако оценят високо юначето. Той е с шампионски гени де. Лично мен това хич не ме интересува.

# 37
  • София
Cardhu, много хубави децата ти (и си приличат 🥰 ). Успех на Сина! Той е моят победител! (нямам опит с изложбите, но мисля, че той е малък... или са по някакви категории- възрастови, породи, пол и т.н. ).

Glikoza, мисля го този прекрасен Васко и все се надявам на добри новини около него 😻

Кастрирала съм две женски котки (и то безплатно,  по програма) и не са ги бръснали така (като двете котанки от снимките), малко петънце на коремчето и на краченцето и разрез има- няма 1 см; депо антибиотик и обезболяващо.
Оставям ги в 10:00 ч и си ги вземам след 24- 26 часа напълно възстановени и без препоръки за каквото и да било.

Хайде "Лека нощ " от нас... някои ще ставаме рано за работа..., а други се подготвят за среднощни простотии

Скрит текст:
Направо е скапан от бездействие днес, но гледа да не пропуска нищо, контролира нещата  😹

# 38
AnyHr, да, малък е Сина. Но има група 3- 6 месеца, 6-10 месеца, където е нашия красавец. Има група над 10 месеца, има делене и на кастрирани и некастрирани. Ей сега  питах мъжа ми за тези подробности. Ще метна снимки от изложбата, но сега първо ни предстои пътуване до България с дете, куче и коте. Красота!

# 39
Здравейте Blush
Отново благодаря за съветите! Зеленски вече се храни нормално и не го мисля дали слабее. Яде по половин пакет пауч сутрин и вечер и през останалото време гранули. Препоръчаха ми шведска фирма за гранули, май беше Хусе. Свиква още с нея.
Искам да попитам нещо, която ме тормози днес, тъй като е ден за чистене. Използвате ли определени препарати за под? Или по скоро избягвате ли някои ?

Huse не знам какво имат, ама накъдри косъма на котката ми и почна да пада яко козина. Самият косъм изтъня, стана мек и почна да пада мъх. Уплаших се от ефекта и повече не поръчах след мострата. Хусе дават безплатни мостри, ако някой иска да пробва.

# 40
  • Бургас
Аз пък искам да схрускам розово-белите лапички на Харко! Целият е страхотен, особено на последната снимка. Той е цветовият контраст на нашия Мачо 😀 Иначе по бъзливост си приличат много.
Сина ще ги отвее на изложбата, този чаровник!
Благодарим,благодарим ...
Много си го харесвам и аз.
Глезльо е,обичлив е,е,също си е и своенравен,но всички котки са...
Тук се закача, непрекъснато се закача с мен, вероятно всички по-млади котаци са такива.

# 41
Колко е чисто у вас, Мария! Smile

# 42
  • Бургас
Колко е чисто у вас, Мария! Smile
Само така ти се струва.
Я виж пак големия прозорец,Харко нон стоп го омазва с лапи и нос.

# 43
Една позьорка 😀
Благодаря за темата, Таня!⚘

# 44
  • Бургас
Още малко смях в темата,Блеки го видях в съдомиялната,Харко е хванат на местопрестъплението на печката.
И това става ако за секунда само го изпусна от поглед...

Общи условия

Активация на акаунт