Навън е есен и дъжд вали, а в мене МАЙ-ско сърчице тупти!

• 12 305
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошли на новите майчета Grinning
Жалко, че прочетох толкова късно за migeio - няма нищо страшно, ще полежи малко ще и сложат малко системи, хапчета и после лежане в къщи  Grinning. Само, че на мен ми писна вече това лежан и започва да ме хващат лудите. Нашият татко се справи чудесно една седмица без мен  Heart Eyes, че и мен ме наобикаляше в болницата да донесе нещо за хапване. Храната в болницата е   Sick
majceto - не е гаранция, че при познат лекар ще раждаш нормално Shocked При мен се получи точно обратното, познатия д-р искаше да ми прави секцио в началото на 9 поради някакви мед. причини. Консултирах се и с друг и се оказа, че нищо ми няма и така си родих нормално.
И ЧРД на Миленка само най-хубави неща да й се случват Grinning

# 106
Здравейте мами. За съжаление почивката в Египет свърши и днес съм на работа Малко по късно ще ви разкажа как беше. Днес в 12.30 имам час а 3D и ще разбера дали бебето е добре и какво ще е, но и за това ще ви разкажа по-късно. Поздрави newsm51

# 107
 Честит ройден ден ма Миленка. Много щастие късмет и любов

# 108
  • Пловдив
Миленка, честит рожден ден!
Много здраве, любов и късмет!
И едно здраво и пухкаво бебче през май!

# 109
  • София
Миленка, честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет, любов и едно здраво и красиво бебче на пролет! newsm51

# 110
 Hug на всички за поздравите по желанията! Разкошни букети, благодаря! Че нашия бъдещ татко пак не ми подари цвете:( тези мъже... а знае колко обичам цветя:)
Иначе даня ми започна с едно шефско конско на целия ни екип, ама какво да се прави. Няма да си го слагам на душата днес, де:)
Хубав ден на всички и пак благодаря!:)

# 111
Миленка честит рожден ден и от мен! С пожелание за много здраве, щастие, успехи във всички начинания и още леко раждане и живо и здраво бебче

# 112
                     Честит рожден ден Милееенка,

Да си жива и здрава и на пролет щастлива мама!!! newsm51

Здравейте Майчета,

Виждам, че са започнали дебатите за раждането - то май ни малко е рано, ама си е съвсем нормално да се вълнуваме. Има ли някоя от раждалите мами, която да сподели нещо за епидуралната упойка и колко от вас биха се замислили за нея??? Сестра ми роди така и двата пъти,(но във Франция, където имат много повече опит точно с тази анестезия) и е много доволна. Казват, че спестявала умората от последните сантиметри разкритие и давала сили на родилката....Незнам????

Пожелавам ви хубав ден

# 113
Хайде и аз да се включа за тази епидурална. Аз първия път родих без упойка само със система/ преди 11 години/. Въпреки че съм раждала и мене ме е страх. На моя съпруг сестра му роди първото си дете с епидурална в Италия но казва че си изтърпяла болките и накрая вече и я сложили защото то е ясно че ако имаш 12 часа борки не може тези часове все да си на упойка - нали така? Или аз греша? Сега приди по малко от месец роди второто си дете обаче със секцио и определено е много по доволна. Така че....незнам. Може би за всеки е индивидуално но според мен е най добре да обсъдим с лекарите които ще ни израждат да кажат кое е най малко болезнено. Само да стигним дотам безпроблемно.

# 114
  • Перник
Честит рожден ден, Миленка! Желая ти здраве, усмивки, лека бременност и здраво и красиво бебче през май!

За раждането - и аз си мисля за нормално с епидурална упойка, но има доста време, и лекарите трябва да си кажат мнението.

# 115
  • София
Здравейте Laughing Аз лично за епидуралната упойка съм чувала все хубави неща и повечето жени са доволно от нея. Аз също бих искала да ми направят най-вероятно, но мисля да поразпитам и да се консултирам още по въпроса. Снощи си говорих с една колежак от университета, която роди преди година и 8 месеца и тя изказа положително мнение за въпросната упойка. Simple Smile Но наистина е най-добре да се консултираме с АГ-та Peace Аз може да се посъвествам и с братовчедката ми и мъжа й, защото те са анестезиолози, но има време WinkДа стигне дотам първо Praynig Аз от вчера постоянно си мисля за пола, който още не знам де Simple Smile До снощи бях 80% сигурна,че ще е момче, но колежките ме накараха да се замисля. newsm78 Те били убедени,че ще е момиче, защото коремът ми  не бил остър и започва почти  от бъбреците (не знам как да го определя)това било почти сигурен знак Simple Smile Не че има значение, все пак най-важното е всичко да е наред и да е здравичко, но все пак ми е любопитно Thinking Simple Smile

# 116
чрд, миленка!
желая здраво, ящно и спящо бебе, което да бъде подминато от колики, 'лоши зъби' и куп други неща Simple Smile!

# 117
Миленка, Честит рожден ден! Да си жива и здрава щастлива мама на сладко бебче.  Tada

За раждането и аз ще се консултирам най-вече с доки, защото в офиса имам мама родила преди година в Шейново със секцио - по нейно желание и идвам я спасиха. Даже сега като ходи на  профилактичен АГ преглед, докторът я питал - Вие ли сте жената от Шейново?
Все пак секциото си е операция и емного по-тежка за майката, но има случаи в които се налага и не може да се роди нормално. Сега като се замисля  - май клоня към нормално раждане с епидурална, но все пак нека чуем и докитата  Simple Smile

# 118
Има толкова противоричиви мнения по въпроса че направо незнам. Моя приятелка е сестра в реанимация и каза че никога не би се съгласила на епидурална. Тя самата роди със секцио въпреки че е медицински работник. Не се и съмнявам че всяка операция си носи рискове но нали пък се правят нужните изследвания- незнам и аз вече....

# 119
ЧРД на мойта адашка! newsm59 Да си жива и здрава и през май да гушкаш едно здраво, хубаво и сладко бебче! И не се разстройвай за цветята, те мъжете са си такива, може пък да ти е подготвил друга изненада.....
Да ви кажа записах се при доц. Томова. Даде ми час за 18.12, тогава ще съм в 18 г.с.  та тъкмо навреме й се обадих.  Wink Иначе и аз днеска съм в едно особено настроение, променливо едно такова.... newsm78 понякога не мога да понасям никой около мен, всички ме дразнят и то без особена причина.
А по въпроса за раждането, наистина има много и различни мнения. Някои казват, че не биха повторили нормално раждане и са твърдо за секцио, но ето онзи ден моя приятелка роди съвсем нормално с епидурална в Майчин дом. Каза, че всичко е минало чудесно, нищо не е усетила и е супер щастлива. Е, разбира се при контракциите я е боляло, докато получи разкритие, но след това като са й сложили упойката въобще. Но ние имаме време да поразсъждаваме по въпроса, да сме живи и здрави и бебчетата да се развиват добре, то ще му дойде времето. Иначе повечето лекари май си препоръчват нормално раждане, не са много по секциото..

Общи условия

Активация на акаунт