Навън е есен и дъжд вали, а в мене МАЙ-ско сърчице тупти!

• 12 313
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Какичка, много ти благодаря за инфото, слава богу не съм я чувала и не си мисля за нея (докторката имам предвид)Simple Smile)))) да и аз ще се радвам да се засечем...аз ще ходя за кръв и др. неща на 5.12, тогава имам и насрочен преглед надявам се да се види вече пола, така ми се искаааааааааааааа:)))))
За Доплер още нищо не са ми казали...дори се притеснявам, че и тези изследвания, които са ми първи всъщност малко със закъснение ми ги правят (тогава ще съм в начало на 5 м.), но се надявам те да си знаят работата...

Аз работя до Шейново, така че може и кафе да пием;)))))

# 121
  • Sofia
Първото си дете родих в МД нормално с епидурална упойка и съм много доволна. Живот и здраве, ако всичко върви нормално и не се налага секцио по медицински причини, пак бих родила така. При мен болките от контракцийте дойдоха след като доктора спука да изтекат водите, което ми се върти в главата, че се прави към 5см. разкритие. Епидуралната се поставя мисля, че при 7-8 см. разкритие. Болки съм усетила може би за около един час, не знам точно, но като започнаха да стават по-силни и сложиха упойката. Тъкмо беше започнала да ме отпуска и доки ме питаше дали да влеят още в системата и дойдоха напъните. На третия напън родих и все си мисля, че упойката наистина ми спести много и ми запази силите за същинското раждане. Та това е моя опит.
ЧРД, Миленка. Да си жива и здрава и да гушкаш сладко и здраво бебче като му дойде времето    bouquet

# 122
Мерсиии момичета, много сте мили всички!
majceto    , то маи такижа бебета няма:D
mylene, така си е... Не е като да не мрънкам за цветя винаги, ама не ме огря:)
Той обича да ми подарява "полезни" неща като: пасатар (бля), GSM (тази година ме огря, че стария ми беше Siemens 45... ot 2002g:), и такива разни:(
А в офиса днес е голям гърч- домъкнах цяла торта от Пчелата, и уиски и вино, и водка, обаче от бач не знам кога ще почнем:0

# 123
  • Перник
Момичета, вече е потвърдено - мъжа ми е с положителен резус фактор. Така че изследванията за антитела няма да ми се разминат Confused

# 124
  • София
mileeeenka, има има - моята Мая си беше такава. Бебе образец Simple Smile Сега сигурно всичок тъпкано ще ми се върне Twisted Evil ЧРД! Simple Smile Присъединявам се към всички хубави поздрави, които получи досега Simple Smile

# 125
Момичета, днес бях на фетална (3D) и искам да споделя, че това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало от както съм бременна. Първо, че е голямо удоволствие да гледаш половин час бебето как се мотае насам натам. Успокоих се, че всичко е ОК. Докторката беше страшно мила и подробна. Взех си и диск . Вече знам и пола на бебето-момиче е, така че може да ми сложите  stork-girl.Виждат се подробно всички органи. Като те успокои лекарката и се чувстваш най-щастливия човек на света. Таткото умря от кеф, че е момиче. Това му беше мечтата. Невероятно е  newsm44

# 126
  • България
Честити ви девойки на Янче и Рончето , да са ви живи и здрави  bouquet
 А така , че то много момчета станаха Simple Smile
 Аз още не знам какво ще си имам  Simple Smile

# 127
  • София
Ron4eto Къде ходи на фетална, и при коя лекарка и колко ти струваше.

# 128
Миленка, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много радост и успехи !
 Hug Hug Hug Hug

# 129
МИлеееенка, аз ти честитя със закъснение, но то не е защото съм забравила, а защото работата тези дни ми се сипа като дъжд.ПОжелавам ти много щастие и здравеSimple Smile)

Момичета аз днес също съм на БХС, надявам се това изследване да не е задължително да е на гладно катопри другите кръвни проби, защото вече попреборих един сандвичSimple Smile))И аз днес пак ще видя бебоооSimple Smile

# 130
сори, задължително е на гладно! поне така помня.

# 131
  • София
Не е на гладно БХС  Peace аз  в понеделник правих и казаха, че няма проблем както са другите.

# 132
ок - съгласявам се. значи напразно съм гладувала   Mr. Green

# 133
е хубаво защото не знам кой си мисли че мога да стоя гладна до 13.30 х ......аз ще изтребя някой ако трябваше.Simple Smile)Мерси

Между другото, относно срещата ни.....някакво развитие?Защото не четох какво сте писали много внимателни тези дни..

# 134
  • София
ок - съгласявам се. значи напразно съм гладувала   Mr. Green
Нищо ще си наваксаш  Heart Eyes, след мен имаше едно майче и като разбра, че не е на гладно почна да се тюхка, че не е хапвала от сутринта нищо, а аз бях към 11.30хч. и си помислих, че аз ако бях щях да съм припаднала по това време отглад вече  Crazy

Stanella Къде ще си правиш изследването та ще стойш до 13.30ч.

Общи условия

Активация на акаунт