Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 955
  • 749
  •   1
Отговори
Опитвали ли сте някога да измиете съдове с упорити мазнини по тях, без да използвате гореща вода? Fairy Max Power се справя с тази задача бързо и лесно за безупречно чист резултат!

Благодарение на своята подобрена формула нашите първокласни продукти за измиване на съдове действат ефективно дори и при температура на водата от едва 23 градуса. И правят ежедневното миене на съдове бързо, но и много по-икономично.

Всички продукти от гамата Fairy Max Power имат практична възможност за дозиране, като по този начин използвате продукта до последната капка. Добавете към това и избора между четири свежи аромата – лимон, нар, чаено дърво или череша, за да получите безпроблемно, бързо и по-приятно измиване на съдовете всеки ден!

Спечелете Fairy Max Power и се убедете сами в измиващата му суперсила!

Подаряваме Fairy Max Power на 40 потребители, които след това ще очакваме да оценят продукта. За да участвате в томболата, оставете отговор на въпросите, които ще публикуваме през следващите две седмици.

Ето и първия ни въпрос за участие:
Кой мие съдовете във вашето семейство? И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?

На 16 май ще изтеглим първите 10 потребители, които ще имат ангажимент да споделят в темата впечатленията си от Fairy Max Power в кратко ревю.

Вижте първите изтеглени победители ТУК

Какво мислят потребителите на BG-Mamma за новия Fairy?
📝 advise  sweet_maniche  Симона_  Lunatichka92  Rosica Marinova  Г-жа Рамацоти  katerina_girl  Miriel  Усмивчица-28  ✦ синя птичка ✦  Yo_Ana19  bradata  Яжка  vmarinska  One rose rose  Vanja77  nteri  BonniBonn

Вижте резултатите от проведената онлайн анкета

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 12:42 от Жaклин

# 1
Всеки би искал да става бързо, особено ако няма миялна машина.
У дома мием наравно мръсните съдове. Не е задължение само на един човек.

# 2
Аз мия съдовете , но нямам нищо против да го ррави друг и да е по лесно.

# 3
  • София
Основно аз ги мия, разбира се, че ми се иска да става по-бързо и по-лесно. Grinning

# 4
  • софия
Не обичам да мия съдове, имаме миялна и за мен тя е едно от  великите изобретения.

# 5
  • Велико Търново
Съдомиялната мие чашите и чиниите, а аз по-големите тави, тенджери и купи. Изцяло споделено задължение между мен и нея!

# 6
  • in Wonderland
Основно съдомиялната мие вкъщи, но ако има нещо за на ръка е моя грижа. Да, би ми се искало да е по- бързо и икономично.

# 7
  • При децата ми
Съдовете вкъщи ги мия основно аз, понякога и друг член от семейството. Разбира се, че искам да става по-лесно и по-бързо! Simple Smile

# 8
Вкъщи мие съдомиялната 😁.Разбира се,не всичко е подходящо за миене в нея,предимно аз мия в такива случаи.

# 9
Основно аз мия съдовете вкъщи, но и мъжете в семейството често мият. Откакто ползвам Fairy  се убедих в качеството му и перфектното измиване на съдовете. Нямам миялна машина.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 12:22 от Пролетно цвете

# 10
  • Бургас
Основно аз мия съдовете, но напоследък си имам помагач. Да, бих искала да става по-бързо измиването.

# 11
  • Там...
Имаме съдомиялна, но неподходящите за съдомиялна съдове ги мием аз и мъжа ми по равно Simple Smile

# 12
Съдовете ги мия най-често аз. Като мъжа ми се включа понякога. Искаше ми се миенето да става по-лесно особено на големите тави и тенджери...

# 13
Съдовете основно се мият в съдомиялната.
Но имам тигани и тави със специално покритие, които мия на ръка и си е досадно задължение.... така че ДА, мноооого бих искала да става бързо и лесно! ✔️

# 14
У дома основно аз мия съдове. Все пак съм по майчинство. Имаме съдомиялна, но шишетата на малкия и всичко,свързано с него  мия на ръка. Иска ми се да имам магическа пръчка, за да става по-лесно и бързо,но уви! 😀🥺

Общи условия

Активация на акаунт