Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 956
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • Разпиляна във въображението
 Здравейте! Аз също съм от печелившите в играта и ще споделя мнението си за Fairy Max Power. У дома ползваме съдомиялна за чиниите, чашите и приборите, но тенджери, тигани и тави измиваме на ръка, затова първо бе изпробван върху тях. Приятно впечатление ми направи опаковката и удобното изтискване на препарата. Разпенва се чудесно, ухае приятно. Икономичен. Още нещо положително - резултатите му са отлични и при използване на топла вода и при студена, което е предимство и така може да бъде реализарана още една икономия - ток и спестяване на топла вода.
Не мия съдове с ръкавици и не усетих проблеми с кожата.
Чудесен продукт!

# 736
Присъединявам се към хубавите думи на потребителките, написани за Fairy Max Power.
Ползвам марката от години, и определено мога да кажа, че това е продукта, който ще ползвам и занапред.
Допадна ми дизайна, начина по който се дозира препарата, аромата, но най-важното е, че измива отлично.
Много се пени за моя вкус, но пък това се оказа печелившата формула, която накара моите момичета да не дават на друг да мие съдовете Smile

# 737
Привет. Бях от първите печеливши. Както писах в темата мия чинии няколко пъти дневно. Новият препарат ме впечатли много. Справя се идеално с мазнините и с хладка вода. Мразя да мия с гореща. Има прекрасен аромат на череша, а дозиращата капачка е гениална идея. Много ми допадна и бих го използвала и в бъдеще. Препоръчвам го!

# 738
Привет, и аз се присъединявам към отбора на доволните от продукта! Blush
Днес изпробвах продукта за пръв път. Измива всичко(от загорели съдове до следи от мазно и пържено) за отрицателно време с минимално количество препарат.
Капачката е много добро попадение и с нея ми е много по-лесно да преценя какво количество да изтискам от бутилката.
Освен всичко ухае страхотно и не дразни кожата на ръцете.
Със сигурност ще продължа да използвах Fairy Max Power.

# 739
  • Бургас
Здравейте и от мен!

От няколко години ползвам предимно продукти на Фейри и ми беше любопитно да сравня този вариант с досегашните ми любимци. Както се писа, ароматът е чудесен - свеж, без да е прекалено химичен или натрапчив. Опаковката е добре замислена, но на мен лично не ми е много удобна, тъй като имам леки проблеми с ръцете и ноктите и трябва да упражнявам по-силен натиск за да имам нужната доза препарат. Мивката ми е с лек наклон и бутилката често ми пада, заради по-малката площ на капачката спрямо дъното. Това са субективни причини, но все пак ги споделям, ако има и други като мен. Мия без ръкавици, затова не съм пробвала със съвсем студена вода да мия, но с хладка резултатите са чудесни. Препаратът е икономичен и отмива добре мазнина и остатъци от храна. Все още тъжа за досегашния ми фаворит Платинум, но този продукт се нарежда на второ място след него заедно с пяната за измиване на Фейри.  Определено ми допадна и бих продължила да го ползвам с малки модификации Simple Smile
Благодаря за шанса да го опитам!

# 740
  • София
Моят коментар за продукта е следния:  Не дразни кожата на ръцете.
                                                                               Измива идеално чинии,тави,тенджери и тигани,независимо от замърсяването.
                                                                                Действа еднакво добре със студена и с топла вода.
                                                                                Има много приятен и свеж аромат.
                                                                                Красива и оригинална бутилка.
                                                                                Практична капачка-дозатор.
                                                                                Красив цвят на течността.
                                             Последното,което ще кажа е това,което ми хареса най-много.Мястото в кухнята ми,където поставих Fairy Max Power. се огрява от лъчите на слънцето и бистрата течност е като светещо пламъче.Много повишава настроението и кухненските задължения са по-приятни.

# 741
  • Враца
Най-добрият до сега препарат на пазара, против мазнини!
Аз съм впечатлена. Мие хубаво, премахва безупречно мазнините, няма остатъчен мирис. Прави достатъчно пяна.
Тествах го и с пластмасови съдове от пикник, които са ми най-омразни за миене, винаги блажни, пластмасата поема аромата на храната и ги премивам по няколко пъти, е Файри се справи безупречно!
И не на последно място, иновативната бутилка е много удобна и симпатична. ( не обичам непрозрачни бутилки)

# 742
  • София
Първо ме впечатли ароматът, после пяната, измива лесно и не дразни кожата на ръцете. Препоръчвам го.

# 743
Здравейте,

Получих наградата от Fairy точно в момент, в който имах сърбеж по ръцете от препарат за миене на съдове.
Още от първото миене усетих разликата. Препаратът е страхотен, измива отлично тигани и тенджери и има много приятен аромат.
Харесва ми и новата опаковка. Първоначалното мислех, че по този начин обърната, винаги ще има някакво, дори минимално разливане, но до този момент не е капнала нито една капка препарат върху плота ми. Впечатлена съм!
Семейството ми започна да го ползва и за измиване на ръце, вместо сапун, което също е показателно за качеството на измиване.
Още веднъж благодаря!

# 744
Какво представлява дозиращата капачка, може ли да качите снимки?

# 745
  • София
Доволна съм от Fairy Max Power, защото мие чиниите и с топла, и със студена вода, при това без разлика в резултата. Освен това слагам минимално количество от него и се разпенва много добре, а ароматът му е чудесен! Препоръчвам го с две ръце!

# 746
# 747
Здравейте, да споделя и аз моите впечатления!
Първоначално, когато го получих, само го взех и го оставих вкъщи. След това веднага заминах на гости за 3 дена извън града.Там ми се наложи да мия доста съдове, тъй като имаше подготовка за юбилей ( доста гости, чинийка за всяко нещо и т.н ), подчертавам, че там няма миялна и доста често се налагаше и аз да мия. Там имаше друга марка препарат, която беше купена преди това.Това е малко предисторията.
След като се прибрах в нас, прибрах старата бутилка Фейъри ( бях купила няколко, от стария вид за да участвам в тяхна игра и от повече от година не съм ползвала друг препарат) и извадих новото.
Първо да споделя това, че аз обожавам препарата за чинии да има аромат и цвят на горски плод, нар или нещо подобно в червената гама, просто самият цвят и аромат ме карат с удоволствие да искам да мия.  Може би звучи странно, но е факт. Аромат лимон, зелена ябълка не ми допада, затова много се зарадвах, че Фейърито, което получих беше точно такова, каквото си го и представях! А като имам и предишното можех да сравня- цветът е още по-прекрасен, наситен, малинен. Самата консистенция като я разклатиш в бутилката е хубаво-гелообразна, а не рядка.  
Та сега малко след като ми се наложи да измия  чиниите вкъщи с новия препарат ( сравнено с другия, който бях ползвала предните дни на гостито). Направо бях същисана! Огромна разлика. Първо много, много, много повече се пенеше, буквално можеш да си измиеш чиниТЕ като хората, докато с другия препарат на всяка чиниЯ трябваше да слагам ново количество, което отново не се пени.  Прекрасен аромат, цвят, текстура! С няколко търкания всичко пада, лесно се измива, дори се премахва и мазнината от пластмасовите купи за салата ( по принцип е голям проблем, винаги минавам с обезмаслител). Определено много икономичен продукт, с който е удоволствие да миеш, наистина си струва, а така и реално успях да видя и усетя разликата сравнено с друг продукт на друга марка.
Другото, което е ТОП, е технологията на шишето, която дозира. Честно да си призная бях малко скептична, че ще протича/ прокапва, но до сега нито веднъж не се е случило. Много е удобно да не трябва да обръщаш шишето постоянно, пък да го чакаш да се стече, пък да го стискаш и да му се "молиш" да стигне да гъбата, когато остане по-малко препарат. С новото Фейъри това проблем изчезва, само се пресягаш и стискаш тубата, колкото ти е необходимо. На мен лично ми харесва това, че  опаковката не е за еднократна употреба, мога да си прелея душ-гела след това в нея. Simple Smile
Майка ми ми беше на гости тези дни и тя също изпробва Фейрито, постоянно повтараше " Много се радва на оапковката, много е удобна"
Малко  се отплеснах в отзива, но наистина много ми хареса този продукт и за мен си струва по всеки параграф. Щастлива съм и благодарна, че имах възможността да го тествам.
Дали ще продължа да използвам Фейъри Макс Пауър- Да, на 100%!!!

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 21:14 от nteri

# 748
Може би срещнах нов най-добър приятел При почистването. Много ми харесва и чак взех да се оглеждам някъде за промо цена, за да запася с още. За първи път не успях да източа бойлера с топла вода, не хванах мускулна треска от търкане и си спестих време, което използвах, за да си поседна за няколко минути между многото задължения.

# 749
Fairy Max Power е отличното решение за безупречно чисти съдове!
Благодарение на подобрената си формула Fairy Max Power действа ефективно дори и при температура на водата от едва 23 градуса.

Благодарим на всички потребители на BG-Mamma, които оставиха в темата своите отзиви и коментари за продукта. Споделяме с вас и резултатите от проведената ни онлайн анкета.

Важно ли е за Вас съотношението цена/качество при избора на препарат за миене на съдове?

Важно ли е за вас да пестите енергия, докато миете съдовете?
83,3% са отговорили с "Да, важно е", 10% с "по-скоро е важно" и  6,7% са отбелязали "по-скоро не е важно".  

Използвали ли сте преди продукти Fairy Max Power?

Успя ли новият Fairy Max Power да измие най-упоритите мазнини от съдовете дори в студена вода?

Как бихте определили качеството на Fairy Max Power?
96,7% от анкетираните са маркирали отговор "Високо", а 3,3%"Средно".

Как бихте оценили практичната възможност за дозиране на Fairy Max Power?

Бихте ли препоръчали новия Fairy Max Power?

Вашите отзиви и коментари за новия Fairy Max Power:

"Мие перфектно, прави хубава гъста пяна и има хубав аромат. Също така е много щадящ към кожата на ръцете."

"Тествах за измиване със студена вода на мазен съд (без загаряния) и се справи отлично.
Харесах дозатора, че не пропуска веро. С малко количество се разпенва отлично и измива много добре. И не на последно място – не ми изсъхват ръцете. Не ползвам домакински ръкавици и за мен е важно, че нямам никакви проблеми с кожата след употребата на верото."

"Това, че от "обърнатата" бутилка можем да използваме верото до последната капка и дозаторът е супер удобен, не е нужно да ползвам пулверизатор, за да дозирам верото, образува хубава пяна и почиства с лекота мазни и загорели съдове без проблем. Мирише хубаво и дълготрайно, ръцете ми не се изсушават, даже направихме сапунена смес за сапунени балони от верото и с една капка стана страхотен разтвор (също и за това може да се използва)."

"Формулата е много интересна – едновременно не е прекалено гъсто, но пък една дозичка прави много пяна и измива много съдове, което прави препарата икономичен. Още не съм стигнала до края, но предполагам, че цялото количество ще може да се употреби и нищо няма да остане по бутилката. Ароматът също ми хареса. Направих си експеримент да мия с по-хладка вода, измива добре също дори и съдове, които трупат много мазнина (тави, тигани) – тях обикновено първо ги пръскам с обезмаслител и след като престоят известно време, мия с препарат за съдове. С Фейри Макс Пауър няма нужда от обезмаслител."

"Новият дизайн "говори" за продукт от по-висока класа. Да си призная, не очаквах продуктът да ме впечатли, но останах приятно изненадана. На българския пазар скоро не бях купувала препарат, който наистина да накара съдовете ми да заблестят."

"Аз използвам само Fairy за миене на съдове, защото не съм попадала на по-добър препарат, особено на такава цена. А новият е просто страхотен. Освен, че е необходимо по-малко количество от препарата и не е необходимо да се използва топла вода, мирише страхотно и начинът, по който се дозира, е впечатляващ. Много съм доволна."

"Използвам Fairy от много години и признавам само този препарат, когато става въпрос да се измият качествено съдовете. Допадат ми формулата, ароматът и бутилката."

"Оттук нататък ще ползвам препарата, просто има голяма положителна разлика от това, с което миех съдовете. Фейри е по-добро! Благодаря ви!"

"Страхотен е,  друго не мога да кажа!!! Вече си имам нов и верен помощник в кухнята в лицето на верото Fairy!"

"Много съм впечатлена от новия Fairy! Използвам го дори за измиване на ръце по време на готвене (особено когато приготвям и докосвам по-мазни продукти). Веднага сваля всичко мазно, но кожата продължава да е мека и приятна на допир."

"Едно от най-неприятните неща за мен е миенето на пластмасови съдове за съхранение, в които е стояла мазна храна. Обикновено е необходимо да бъдат измити поне два, дори три пъти. С Fairy Max Power се измиват от раз."

"Любимият ми препарат за съдове! Не експериментирам с други марки."

"Чудесен препарат! Впечатлена съм. Голямото шише ми е малко по-неудобно, следващият път ще купя по-малка опаковка."

"Браво за новата опаковка. Много по-удобна е от предишната и ароматът на череша е страхотен."

Общи условия

Активация на акаунт