Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 960
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Всеки ден готвя и мия съдове, което отнема доста време според мен.

# 691
  • Русе
Колко често готвите вкъщи - максимум 1 път на ден за вечеря.
Ежедневно ли събирате съдове за миене - всеки ден има какво да се мие.
 Много време ли ви отнема това? - мисла, че се справяме бързо с тези задължения.

# 692
Готвя през ден, но съдове, чаши и т.н има постоянно за миене.

# 693
Готвя през ден или всеки ден. Съдове има постоянно за миене 😔

# 694
Готвим през ден, но всеки ден мием съдове.

# 695
  • София
Готвя през ден, наблягаме на салатите.
Всеки ден пускам по 2-3 съдомиялни, по 5 минути ми отнема да ги заредя.
Стигала съм и до 4 съдомиялни за деня, нищо не мия на ръка-
чинии, прибори, чаши, тенджери, тави, тигани всичко се мие, но не от мен.

# 696
  • Бургас
Готви се почти всеки ден.
Съдовете се мият всеки ден.

# 697
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"

Готвя почти всеки ден, мия съдовете веднага след всяко хранене. Отнема доста от времето ми.

# 698
Да, вкъщи се готви ежедневно и се събират доста съдове за миене. Отделно и покрай детето се натрупват още повече. Може би ми отнема около 30-40 минути.

# 699
Почти всеки ден готвим вкъщи.Вече според менюто се случва в някои дни да се събират повече съдове.Тогава е досадно и отнема малко повече време.

# 700
Готвя всеки ден, вечер мия натрупаните съдове. За съжаление това ми отнема много време и енергия.

# 701
Всеки ден готвя и предпочитам веднага да мия, не обичам да държа мръсни съдове в мивката.

# 702
Ежедневно се готви у дома, а съдове за миене се насъбират постоянно. Отнема ми доста време до като всичко се измие и подреди.
И после пак на ново.

# 703
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"
Всеки ден готвим в къщи и отнема много време всичко да се измие

# 704
  • София
Готвя всеки ден поне по веднъж.Simple Smile Често имам използвани мазни тигани и тенджери за миене, които измивам на ръка, за да блестят. Когато ги мия в съдомиялната остават капки от варовита вода или загорели остатъщи по ръбчетата. Не бях използвала новата Fairy Max Power, използвала съм обикновена Fairy. Харесва ми новата капачка-дозатор - изглежда чисто и спретнато и наистина дозира препарата икономично. Препарата не изчезва в гъбата за миене.Simple Smile Съдовете се измиват лесно от олио или зехтин. След като измия съдовете, измивам и мивката с още eдна капка Fairy.

Общи условия

Активация на акаунт