Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 961
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
У дома готвим почти всеки ден. Съдовете се мият всяка вечер. Отнема време , но в семеството се редуваме в миенето на чинии.

# 676
  • Другата България
Всеки ден се събират съдове, дори и без да се готви, само от съхранение, притопляне и сервиране на храна.

# 677
Готвя всеки ден и мия всеки ден естествено. Отнема ми доста време и е досадно

# 678
Готвя всеки ден,събирам съдове за миене ежедневно. Малко е досадно,но го правя, защото това е мое задължение...

# 679
  • у нас
Всекидневно готвя, понякога по няколко пъти. Посуда за миене се събира много бързо.

# 680
Готвя почти всеки ден. Миенето на съдове ми отнема доста време.

# 681
Всеки ден готвя и винаги има съдове за миене. Около 20 минути ми отнема измиването им.

# 682
Готвим по 2-3 пъти през седмицата в нашето семейство,  но всеки ден мием съдовете.

# 683
Ако не всеки ден,то през ден готвя. Мия съдове няколко пъти дневно. Тренирана съм вече в миенето и не ми отнема много време.

# 684
Обикновено аз мия съдовете. Бих искала миенето да не ми отнема много време и  без много вложени усилия да са чисти и блестящи!

# 685
Готвим през ден, но всеки ден мием съдове.

# 686
Всеки ден готвя, и да - има доволно количество съдове за миене..

# 687
Готвя всеки ден, поне по два пъти, а през почивните дни -доста повече. Мия съдове доста често и не ми отнема много време, около 30-40 минути.

# 688
  • Nesebar
Готвя всеки ден.Събират се доста съдове ,мия по два пъти на ден и си е доста време.

# 689
Готвя почти всеки ден. Не ми отнема много време събирането на съдовете.

Общи условия

Активация на акаунт