Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 964
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Абсолютно всеки ден готвя,с малки изключения, когато излизаме на ресторант. Събират се доста съдове и ми отнема около 20,30 минути на ден

# 661
Почти няма ден в който да не се готви, но всеки ден има за миене и поне по 15 мин. отделям за миене.

# 662
Готвя 4 пъти в седмица. Всеки ден имам съдове за миене. Не ме затруднява особено

# 663
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"                     Готвя всеки ден,и измивам съдовете след всяко ползване.Поне по половин час -три пъти на ден.А понякога  и повече.

# 664
  • Пловдив
Всеки ден готвя, съдове не обичам в мивката и веднага ги измивам ( тези, които не стават за съдомиялната). Различно, някои дни отнемат повече време, някои дни не толкова.

# 665
Всеки ден готвя тъй като готвя за трима мъже и непрекъснато мия когато съм у дома.Това ми коства много време и ми отнема час от свободното време.

# 666
  • София
Всеки ден почти, пет човека сме, мръсните съдове не свършват.

# 667
Всеки ден готвя и мия по няколко пъти на ден съдове.

# 668
Не готвя ежедневно,но когато се съберат чинии ги измивам за поне 15 минути.

# 669
Всеки ден се готви вкъщи и то не в малки количества. С двама спортисти и една претенциозна госпожица, приготвянето на храната е цяло предизвикателство.
Не оставяме да се събира мръсна посуда. Който, когато може мие.💧🫧💧🫧💧

# 670
Почти всеки ден готвя и доста често се трупат съдове. Не засичам за колко време ги мия. Нямам съдомиялна Sad

# 671
Готвя няколко пъти седмично, но съдове за миене имам всеки ден. Не ми отнема много време, гледам да не се натрупват

# 672
Готвя всеки ден и мия съдове по няколко пъти на ден. Като време колко е незмам, но има дни в които имам чувството, че по цял ден вися на мивката да мия нещо и никога не е празна😀

# 673
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене?
Почти ежедневно, не допускам да се съберат много съдове за миене, защото след това ще отнеме повече време.

Много време ли ви отнема това?
Средно миенето около 10 мин - недопускам да се събират.

# 674
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"

Всеки ден готвя и се събират съдове. Поне час отнема цялата процедура.

Общи условия

Активация на акаунт