Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 966
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
У нас се готви почти всеки ден и съдовете се мият веднага след употреба, времето за измиване на съдове не е много с подходящите препарати.

# 646
Готвя през ден, но се събират доста съдове ежедневно.

# 647
Готвя всеки ден, да. Събират се доста съдове. Миенето ми отнема много време.

# 648
  • София
Готвя почти през ден, нямаме съдомиялна, и се мие много на ръка...

# 649
В къщи се готви всеки ден и съдомиялната работи поне веднъж на ден

# 650
Готвя почти всеки ден и се събират много съдове за миене и ми отнема много време.

# 651
Всеки ден готвя, като гледам след употреба да измия съдовете, не оставям да се събират много. Миене то на съдове за деня е може би около час.

# 652
Готвя всеки ден, няма как да е иначе при нашето многодетно семейство. Съответно се събира доста посуда за съдомиялна и миене на ръка.

# 653
Аз готвя ежедневно и харча много съдове. понякога дори се налага да пускам втора съдомиялна на ден. А понякога не се пълни втора и се налага да измия излишъка на ръка.
Времето за готвене и миене на чиниите, после подреждане обратно по рафтове ми отнема 3, до 4 часа на ден.
Не мога да си представя как щях да се справя с деца и цялата домакинска работа, ако работех.

# 654
Готвя ежедневно, трима човека сме и не се събират много съдове за миене. Мия ги вечер, когато детето заспи, а ако са повечко си помогна със съдомиялната.

# 655
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"

Всеки ден готвя. През ден мия натрупаните съдове отнема ми долу горе по 30 мин.

# 656
Всеки ден готвя и всеки ден мия по няколко пъти съдовете. Прекарвам поне по един час в миене.

# 657
Готвя почти всеки ден и събирам доста неща за миене. Наистина отнема много от времето ми, но го върша с удоволствие.

# 658
Готвя на два дена,  но сме четирима в къщи и съответно мивката е все пълна. Отнема 30- 40 мин всеки ден минете.

# 659
Готвя всеки ден и се събират много съдове, тъй като сме голямо семейство. Отнема около половин час почистването им.

Общи условия

Активация на акаунт