Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 972
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
В къщи готвя на 2-3 дни / по две манджи в събота и неделя/ , но никога не задържам не мити съдове . Всичко се мие на момента след употреба

# 631
Ох, готвя всеки ден по едно или две ястия. Не обичам да виждам мръсна посуда и щом нещо нацапам го мия на момента. Много е лошо това, ръцете ми са все във вода, ама иначе ми вади очите. Време отнема много, имам чувството, че все съм на мивката.

# 632
Всеки ден готвим в нашето семейство и всеки ден мием съдовете. За щастие не ни отнема много време, защото имаме съдомиялня.

# 633
Да готвя всеки ден, ако не през ден. Винаги има достатъчно съдове за миене. А самото готвене от 30мин до час някъде ми отнема. Определено си трябва хубав препарат за миене.

# 634
Готвим нито много често, нито много рядко, но съдове мием всеки ден. Не отнема кой знае колко време. Редуваме се в миенето им.

# 635
Почти всеки ден готвя. Съдовете измиват веднага след ползване.

# 636
  • София
Готвя 3-4 пъти седмично. Без значение дали храната е домашна или купена готова винаги цапаме много съдове. Съпругът ми ги мие по-бързо от мен, но пък го прави по-рядко.

# 637
Вкъщи се готви всеки ден и ежедневно има нещо за миене,но не ми отнема много време.

# 638
  • София
Готвя 2-3 пъти седмично.Мия съдове по няколко пъти дневно,веднага след ползване.Това не ме затруднява и става  много бързо.

# 639
Вкъщи се готви ежедневно - три пъти дневно. Като включим и съдовете и посудата при консумацията на храни и напитки-  събират се солидни количества за измиване ( семейството ми е четиричленно).

# 640
Готвя 3-4 пъти седмично, но всяка вечер се събират поне десетина чинии, купички и доста прибори:-) Миенето не мога да определя колко време отнема - зависи от замърсеността им

# 641
Вкъщи се готви ежедневно, съдове за миене има непрекъснато. За да не ми отива много време на мивката зареждам миялната и ако има нещо дребно- го мия на момента .

# 642
Всеки ден готвя и всеки ден мия съдове на ръка, което ми отнема доста от времето.

# 643
Готвя 1-2 пъти в седмицата, но мръсни съдове  има всеки ден. Миенето им ми отнема по 10-15 минути

# 644
Предимно аз мия съдовете. Бих искала  да е по-лесно и по-бързо измиването.

Общи условия

Активация на акаунт