Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 974
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Готвя почти всеки ден. Съдове се събират.

# 616
Опитвам се да готвя веднъж на 2 дни, но не винаги се получава. Съдове за миене има постоянно - с 2 малки деца, купичките и лъжичките са в постоянна употреба. Отнема много време, да, затова се опитвам да редуцирам готвенето, но...

# 617
 "Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? - През седмицата готвя, поне веднъж на ден, а през уикенда и повече , съдовете за миене събирам  "ежесекундно" Simple Smile
Много време ли ви отнема това? - различно.

# 618
  • in Wonderland
Готвя почти всеки ден. Съдове се събират постоянно и без да съм готвила :Д

# 619
Готвим всеки ден или през ден, зависи колко храна е останала. Като готвя аз пълня мивката и миалнята за отрицателно време, понеже всяка лъжица, с която разбъркам я слагам в мивката. Не отнема дълго миенето, защото повечето неща отиват в миалнята. Но пък тези, които се мият на ръка обикновено са силно замърсени и изискват доста търкане и киснене.

# 620
Всеки ден готвя по един или два пъти и ми се събират доста съдове, минава не малко време в миене, но няма как😄

# 621
 "Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"
Готвя почти всеки ден. Съдове винаги има за миене, а що се отнася до миенето им, имам чувството, че ми отнема прекалено много време. Нямам съдомиална и всичко минава през ръцете  ни, моите и на съпругът ми, когато реши да ме отмени.

# 622
Готвя вкъщи почти всеки ден, а съдове има постоянно за миене. Наистина отнема доста време, но хубавото е, че се редуваме.

# 623
Много обичам да готвя, правя го всеки ден и съдове винаги има за миене. След всяко хранене и готвене ги мия, не оставям да се натрупат много, така спестявам време.

# 624
Готвя всеки ден. Не чакам да се събират много съдове за миене, мия системно, включително по време на готвенето 😀

# 625
Готвя почти всеки ден, понякога повече от веднъж. Съдове се мият всеки ден, понякога няколко пъти на ден.

# 626
У нас се готви горе-долу през ден, но съдове за миене се събират непрекъснато. Тъй като нямам съдомиялна машина аз ги мия ръчно, максимум 30 минути ми отнема всеки ден, затова предпочитам икономични препарати за миене, за да не ми свършват бързо.

# 627
Всеки ден готвя. Закуска и вечеря задължително.
Съдове много за миене. Няма как иначе.

# 628
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това? - готвя 2-3 пъти в седмицата. Предимно хапваме салати вкъщи. Събирам съдове определено, все пак тричленно семейство. Да, отнема си време на мивката.

# 629
  • София
Готвя всеки ден и съответно всеки ден мия съдове.

Общи условия

Активация на акаунт