Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 985
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Готвя през ден, съдове за миене си има всеки ден. Да ги измия ми отнема ненужно много време Sad

# 601
  • Другата България
Готвя поне веднъж през ден, като салатата е задължителна. Съдове се събират, дори когато не се готви и мия основно вечер.

# 602
Аз мия съдовете у дома и ми се иска да спестя време и топла вода за да ги измия качествено и бързо.

# 603
Всеки ден готвя и предпочитам веднага да мия, не обичам да държа мръсни съдове в мивката.

# 604
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?
Готвя всеки ден и ми отнема доста време за да измия чиниите.

# 605
С две деца,мивката е пълна постоянно 😆Често мия,често готвя 😊

# 606
Готвя през ден, но мия всеки ден. Даже като се замисля през повечето време като съм си в къщи съм все на мивката. Ами така е, като съм с трима мъже в къщата и няма кой да ми помага 😔

# 607
Непрекъснато готвя и непрекъснато има за миене

# 608
Не готвя всеки ден, иначе съдове за миене има всеки ден. Не ми отнема много време да ги измия, а и с ММ се редуваме.

# 609
Готви се всеки ден като лятно време и по няколко пъти на ден - по-леки и бързи неща, аламинути, скара, салати, супи. Миенето на съдове е веднага след употребата им, за да не се натрупват

# 610
През ден готвя, и  всеки ден, се събират съдове за миене, отнема ми около 10мин измиването им

# 611
Всеки ден готвя и всеки ден ми се събират много съдове за миене. Отнема ми много време.

# 612
Готвя всеки ден и съответно има съдове за миене , като предпочитам да не се насъбират и се редуваме , кой ще измие чиниите Simple Smile

# 613
  • Габрово
Всеки ден готвя, мия по няколко пъти на ден, отнема ми много време

# 614
  • Лясковец
Готвя всеки ден по нещо,с трима мъже у дома е ад и всеки обича различни неща,мивката се пълни за секунди и най мразя да мия тенджери и блажни тигани.Миенето ми отнема доста време,все някой дете ще ме прекъсне за нещо,или готвя докато мия,спирам,бърша ръцете,разбъркам яденето,пак почна с мивката.Такива работи.

Общи условия

Активация на акаунт