Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 988
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Да, готвя почти всеки ден, но ми се налага да мия ежедневно. Отнема ми доста време, особено при загорели  тави

# 586
Всеки ден готвя. Мия съдове по 5-6 пъти на ден и ми отнема доста време.

# 587
  • Г. О.
Всеки ден се готви и по няколко пъти на ден се мият съдове. Да, доста време отделям.

# 588
Държа на прясната и качествена храна следователно готвя всеки ден. Тъй като обичам да си разпределям времето за много неща, правя бързи рецепти, които се харесват вкъщи. Разбира се, съдове за миене винаги има.

# 589
Готвя всеки ден. Миенето на чинии не е проблем, бързо се справям, максимум за 20 минути. С Fairy, добрият ми помощник, съдовете ми са блестящи и миенето е удоволствие.

# 590
  • Стара Загора
Не готвя често, ама пък като готвя цапам всичко налично. Отнема мноооого време.

# 591
  • София
Здравейте!
Готвя няколко пъти в седмицата. Събират се съдове - някои мием веднага. Разбира се това отнема време.

# 592
  • София
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"
Готвя всеки ден и съответно ми се събират доста съдове за миене. Отнема ми време и това ми е най-омразната част от домакинството.

# 593
  • плевен
Почти всеки ден,готвя- събират се съдове. Обичам да мия съдове, а с Fairy става бързо.

# 594
Ежедневно, понякога и повече от веднъж на ден. Общо миене на ден около 20-30 минути.

# 595
Всеки ден готвя, но мия съдовете веднага; не обичам да се трупат - така ми отнема по-малко време наведнъж.

# 596
Готвя през всеки ден- два. Съдовете ги мия редовно сутрин след кафето и вечер.

# 597
Готвя поне веднъж през ден, като салатата е задължителна. Съдове се събират, дори когато не се готви и мия основно вечер.

# 598
Готвя през ден, два. Мия само някои съдове на ръка, за другите ползвам миялна машина.

# 599
Да, всеки ден готвим вкъщи. Естествено, че мием и съдовете всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт