Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 993
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Готвя всеки ден и ежедневно има съдове за миене,което ми отнема доста от времето за семейството

# 571
Не готвя често у дома, но пак се събират много съдове за миене. Ако се използва качествен препарат не ми отнема дълго време да ги измия.

# 572
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"

Готвя рядко. Три-четири пъти може би в месеца.
Мръсни съдове вкъщи се събират доста. Съдомиялната я пускам ако не всеки ден, то през ден. Ежедневно мия на ръка кутиите на ученичката. Не ми отнема много време. Правя го между другото, докато режа вечер салати.

# 573
Готвя всеки ден освен за нас, отделно и за бебето. Отнема ми много време събирането, миенето на съдовете. Нон стоп се мие на ръка и се пуска съдомиялна.

# 574
Всеки ден готвя и съответно всеки ден мия. Не оставям да се натрупват съдове. Понякога ми се иска да отнема по-малко време.

# 575
Всеки ден готвя и всеки ден мия съдове на ръка, което ми отнема доста от времето.

# 576
  • Стара Загора
Ако не всеки ден, то през ден готвя вкъщи. Ежедневно има съдове за миене, които отнемат не малко време.

# 577
Всеки ден се готви в нас и след всяко ядене аз измивам посудата. Като сме почивка постоянно съм на мивката да мия.

# 578
Готвя всеки ден и се събират доста съдове за миене. Отнема ми време, но гледаме да се редуваме с мъжа ми.

# 579
Готвя почти всеки ден. Съответно има и много съдове. Големите мия на ръка, малките в съдомиялня.
Отнема ми около 10 минути.

# 580
  • софия
Готвя почти всеки ден. Понякога мия дребните неща на мивката веднага след ползване, останалите слагам в миялната.

# 581
У дома се готви всеки ден, в почивните дни дори и по 2 пъти на ден. Не съм засичала колко ми отнема миенето на съдовете, но винаги ми е било тегаво това задължение. Ако имах място, бих си купила съдомиялна и да си спестя ценно време.

# 582
Готви се всеки ден и се събират доста съдове за миене.

# 583
Готвя всеки ден и не събирам съдовете за миене, мия ги веднага.

# 584
  • Русе
Готвя през ден, мия всеки ден..........по няколко пъти. Като време не повече от 5минути

Общи условия

Активация на акаунт