Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 995
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Да, готвя всеки ден и винаги имам съдове за миене, като времето за измиване зависи от избора на храната, която приготвям. Обичам да правя специалитети и това е предпоставка за повече съдове  и времето  за измиването им е по-голямо.

# 556
  • София
Всеки ден готвя и всеки ден мия съдове, което ми отнема много време.

# 557
Всеки ден готвим и постоянно се събират съдове.

# 558
Не готвим всеги ден, но през ден се налага, но съдовете за миене са всекидневие, винаги има какво да се измие.

# 559
Готвя си всеки ден и имам много съдове за миене.Всяко улеснение ще ми е от полза.

# 560
  • София
Всеки ден готвя и има много съдове за миене. Отнема много време.

# 561
Готвя всеки ден, съдовете са доста и отнема време

# 562
  • Пловдив
Готвя почти всеки ден, съдове в мивката има ежедневно, като в зависимост от количеството се определя и времето, което ми е нужно, за да ги измия.

# 563
Основно ги мия аз с нежелание 😄, разбира се, че ми се иска да става по-бързо и по-лесно.

# 564
Всеки ден готвя и ежедневно се събират съдове за миене .

# 565
  • София
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"
Готвя почти всеки ден, понякога дори по няколко неща и се събират доста съдове за миене.
 Винаги ги мия на момента, за да не засъхват и да ми е по - трудно после, особенно тенджери и тави си отнемат време и енергия. Понякога премивам и след децата, защото искам да се научат да си мият сами, но пък държа да са перфектно чисти и се налага все още и това Wink

# 566
Почти всеки ден се готви вкъщи, закуска задължително, на обяд ни няма, а за вечеря понякога поръчваме
Отнема ми около 30 мин на ден да измия или заредя за миене съдовете.

# 567
Готвя почти всеки ден и, разбира се, ежедневно има съдове за миене. Не ги оставям да се натрупват, защото после ми е по-трудно и отнема повече време.

# 568
Всеки ден готвя вкъщи и се събират съдовете и се мият ежедневно.

# 569
Да, налага се да се готви всеки ден. Съответно веднага се мият и съдовете  на ръка или в миялната

Общи условия

Активация на акаунт